exclusiv Ciudatul caz al lui “H.C.”: cum a transferat familia Rednic jucători prin intermediul unui impresar fără licență, suspendat pentru trucare de meciuri

Horia Crișan (în medalion) a adus doi jucători la UTA după discuții cu Mircea Rednic și Luana Rednic Galerie foto(8) Galerie foto (8 fotografii): Ciudatul caz al lui “H.C.”: cum a transferat familia Rednic jucători prin intermediul unui impresar fără licență, suspendat pentru trucare de meciuri
Foto: Sport Pictures  |   Horia Crișan (în medalion) a adus doi jucători la UTA după discuții cu Mircea Rednic și Luana Rednic

Costin Ștucan   |   Publicat: 04.02.2024 11:00   |  Actualizat: 04.02.2024 14:14

Un fost fotbalist la Viitorul Constanța, Dinamo și CFR Cluj a realizat cel puțin două transferuri la UTA, deși nu are dreptul de a lucra în fotbal ca impresar. Horia Crișan (32 de ani) admite că a lucrat la transferuri cu familia Rednic, însă neagă faptul că împarte comisioanele cu fiica antrenorului. iAMsport.ro publică povestea curioasă a lui Crișan.

“De multe ori mi-am pus întrebarea: de ce mai continuu aici? Ați văzut sala de fitness? E făcută din banii mei. Și a mai făcut ceva Rednic. A adus un sponsor care ne asigură 120.000 de euro și care a virat deja o tranșă. Dacă eu rămân la club, va mai da 60.000 de euro”, a spus Mircea Rednic vineri, în conferința de presă de dinaintea meciului cu U Cluj.

Cu echipa la un punct deasupra locurilor de baraj, Rednic e nemulțumit că orașul Arad nu-i arată suficient respect și recunoștință și anunță că mai vrea patru jucători: “Un atacant, un mijlocaș ofensiv, un fundaș și un portar”.

Mircea Rednic și Kevin Lukassen, jucător adus la UTA de Crișan

Instalat acum 10 luni, în aprilie 2023, Rednic a supervizat până acum transferurile a 28 de fotbaliști, practic mai mult decât un lot complet. Toți au venit gratis, teoretic un mare câștig pentru un club cu un buget salarial de 200.000 de euro pe lună, "cu tot cu taxe", cum susțin oficialii UTA.

Trei impresari importanți din România, contactați de iAMsport.ro, susțin, însă, că în spatele mișcărilor făcute de UTA pe piața de transferuri ar fi și un interes personal al antrenorului. Niciunul dintre impresari nu vrea, însă, să-i fie publicat numele.

  • Impresar #1: “Cum află că vine un agent cu un jucător, Rednic iese pe hol și o sună pe fata lui, Luana. “Scoală-te, vezi că e jucătorul ăsta! Contactează-i agentul!”. Luana intră și ea în combinație, dar nu ia mulți bani. 500 de euro, 1.000 de euro la un transfer. Ăia de la club sunt exasperați, abia așteaptă să plece Rednic”.
  • Impresar #2: “Nu vreau să-mi dați numele. Lucrez și eu cu niște jucători de acolo și, dacă află Rednic, o să-i tragă pe linie moartă. E răzbunător. Toată lumea în club știe cum lucrează prin Luana. Vine un impresar cu un jucător și intră și fata lui Rednic în combinație”.
  • Impresar #3: “Sunteți naivi dacă nu credeți că transferurile la UTA se fac prin Luana. Sunt măcar doi jucători aduși de un agent, Horia Crișan, dar de fapt e Luana în spatele lui”.

Horia Crișan și fostul său antrenor de la Urziceni, Dan Petrescu

Regula FIFA încălcată: Luana Rednic, procente dintr-un viitor transfer

Nu e prima dată când Mircea Rednic și fiica sa sunt indicați drept beneficiarii transferurilor făcute de cluburile unde activează antrenorul de 61 de ani. În 2020, Florin Prunea a susținut că familia Rednic “a încasat sute de mii de euro din comisioane” în mandatul antrenorului la Dinamo. Dat în judecată, fostul portar a câștigat procesul.

Dacă Prunea vine cu o hârtie și demonstrează că fiica mea a luat 10.000 euro, eu vă spun acum că îi dau 100.000! - Mircea Rednic, 2021

Ulterior, în dosarul de insolvență al lui Dinamo au apărut facturi potrivit cărora Luana Rednic a încasat două comisioane a câte 3.000 de euro la transferurile lui Ioan Filip și Jaadi Reda.

Reporterii iAMsport.ro au intrat, însă, în posesia unui document intern de la Dinamo potrivit căruia fiica lui Mircea Rednic ar fi putut câștiga aproape jumătate de milion de euro doar de pe urma transferului unui singur fotbalist antrenat de tatăl ei.

Horia Crișan se bucură după un gol marcat pentru Dinamo într-un meci amical

Jaadi Nabil, fratele lui Jaadi Reda, a fost adus gratis la Dinamo în 21 februarie 2019. În seara zilei precedente, pe 20 februarie, clubul Dinamo se angaja ca “în cazul unui viitor transfer al jucătorului Jaadi Nabil de la SC Dinamo 1948 SA la un alt club, intermediat de LOR MEDIA SPORT SRL sau de alt agent / impresar, sau fără participarea vreunui agent /intermediar, LOR MEDIA SPORT SRL va primi un comision de succes”.

Chiar și fără a avea un rol la o eventuală vânzare, firmei Lor Media Sport SRL, deținută de Luana Georgiana Rednic, i se promitea 10 la sută din suma pe Jaadi Nabil. Valoarea comisionului putea să varieze între 50.000 și 450.000 de euro, în funcție de prețul transferului. Documentul e în contradicție cu regulamentele FIFA care interzic unei “terțe părți” - exceptând jucătorul, clubul care îl vinde sau un club care are procente la revânzare - să dețină procente din vânzarea unui fotbalist!

După doar 8 meciuri în tricoul lui Dinamo, Jaadi Nabil a plecat gratis 6 luni mai târziu, iar Luana Rednic nu a încasat niciun cent.

Crișan: “Am vorbit cu Luana și cu Mircea Rednic la două transferuri”

Acum, fiica lui Mircea Rednic este indicată că s-ar afla în spatele transferurilor de la UTA, prin intermediul unui impresar necunoscut, Horia Crișan. Cei doi apar împreună într-o fotografie postată în ianuarie 2022 pe contul de Instagram al agentului, cu ocazia transferului lui Andrei Blejdea de la U Cluj la Hermannstadt. “Mulțumesc, Luana Rednic, pentru colaborare!”, e mesajul lui Crișan.

Crișan și Luana Rednic, la transferul lui Blejdea de la U Cluj la Hermannstadt

Contactat de iAMsport.ro, Alexandru Meszar - membru în Consiliul Director la UTA - a refuzat să ofere detalii despre agenții din spatele tranzacțiilor făcute de club.

Surse iAMsport.ro susțin, însă, că două transferuri sunt făcute prin intermediul firmei clujene Cha Sports Agency SRL, deținută de Horia Alexandru Crișan (32 de ani). Proprietarul companiei a răspuns la apelurile jurnaliștilor:

“Da, i-am dus la UTA pe Lukassen și Căpușă. Luanei i l-am propus pe Căpușă, l-a dat la club și l-a analizat. Apoi, la Kevin l-am sunat direct pe domnul Rednic. Înțeleg că el l-a adus prima dată în România, îl știa. Așa s-a realizat totul.

Nu m-a condiționat nimeni să fac transfer prin Luana. Știam că Mircea Rednic are nevoie de atacant, l-am sunat. Am mers la club cu jucătorul, l-am luat de la aeroport. Am făcut tot, tot, am mers acolo și am rezolvat tot. Nu mi s-a cerut niciun comision. Să nu mai vorbim că transferurile s-au făcut în 20 octombrie și nici până în ziua de astăzi n-am încasat niciun ban”.

Crișan, suspendat pentru trucarea unui meci în Lituania

Din 2023, FIFA a schimbat din nou regulamentele privind impresarii. După câțiva ani în care orice persoană fizică putea să intermedieze un transfer, de anul trecut e nevoie din nou de licență de agent, care se obține în urma unui examen și a plății unei taxe de 600 de dolari.

Toți impresarii licențiați se află pe FIFA Agent Platform, iar Horia Crișan și Luana Rednic nu figurează pe această listă!

Întrebat cum a putut negocia transferurile lui Lukassen și Căpușă fără licență, Crișan s-a eschivat: “Am început prin… cum ar veni…să fac o colaborare. Acum o iau pas cu pas, o să îmi iau licență. Am început să învăț 700 de pagini în engleză. Dau licență, vreau să fiu în legalitate totală să nu am probleme cu nimeni”.

Potrivit regulilor FIFA, nicio persoană condamnată în trecut pentru fapte penale - printre care și “manipularea rezultatelor unor meciuri de fotbal” - nu poate obține licența de agent.

Necunoscut publicului din România, agentul fără licență Horia Alexandru Crișan a fost suspendat în septembrie 2015 de federația lituaniană pentru trucarea unei partide de fotbal, pe vremea când juca la FK Pakruojo Kruoja. Fostul fundaș central crescut la Școala de Fotbal Gică Popescu și Academia Hagi a fost implicat în partida de campionat Sialuliai - Kruoja 1-0 (jucată în mai 2015), considerată trucată în urma unor mișcări bruște și inexplicabile de cote la pariuri pe piața asiatică.

Horia Crișan în tricoul echipei lituaniene Kruoja

În dosar se scrie că, la faza unicului gol al meciului, “numărul 3 de la Kruoja, C.H. Alexandru, după ce s-a uitat la atacantul de la Siauliai, nici măcar nu a încercat să-l acopere, fapt care a dus la golul marcat de atacant”.

Alertată de agenția de monitorizare a pariurilor Sportradar prin intermediul UEFA, federația lituaniană a judecat cazul și a dictat suspendarea a 9 fotbaliști. Crișan a primit patru etape de suspendare.

Amendată cu 12.000 de euro, Kruoja s-a retras din campionat și a fost retrogradată.

Cei 9 jucători au făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, însă acțiunea le-a fost respinsă.

Potrivit raportului Sportradar, clubul Kruoja a fost controlat în acea perioadă de firma chineză Anping Limited, patronată de aranjorul de meciuri Eric Mao. Rețeaua lui, din care au făcut parte și Academica Clinceni plus mai mulți arbitri, fotbaliști și președinți de club români, a fost deconspirată de gsp.ro în investigația internațională Football Leaks.

Crișan spune că nu știa de suspendare: “Sunt șocat!”

Câștigător în 2006 al concursului fotbalistic “Vreau să fiu mare”, Crișan a jucat, printre altele, la Viitorul Constanța, Dinamo, iar în 2015 a făcut parte din lotul lui CFR Cluj. Când reporterii iAMsport.ro l-au întrebat despre suspendarea din Lituania, fotbalistul retras la 28 de ani a părut surprins:

“Sunt șocat, eu nu am fost suspendat în Lituania! Echipa unde am jucat mai avea probleme salariale, nu avea banii la timp. Am pierdut cu 1-0 în Europa, am iesit omul meciului. M-am accidentat apoi, iar înainte de retur am venit acasă. Soția m-a rugat să vin acasă, avea niște probleme medicale, era însărcinată. Am vorbit cu președintele clubului, i-am explicat situația, nu a vrut să-mi rezilieze contractul și atunci am plecat. Mi-am asumat că mă pot suspenda.

Am venit acasă. La retur, au pierdut cu 7-1 (n.r. - Jagellonia - Kruoja 8-0). Eu am lipsit, a fost normal scorul când le-a lipsit cel mai bun om din apărare. Eu și un atacant eram cam cei mai buni de la echipă. După vreo 3 săptămâni, am renunțat la ultimele două salarii și am reziliat de comun acord. Am venit acasă, eram pe șantier acasă, îmi construiam casă și mă antrenam cu U Cluj.

Prima filă din dosarul Kruoja de la TAS. Numele lui Crișan apare HC Alexandru

M-a sunat un avocat de la TAS să-mi spună că voi fi sunat în conferință pentru a mi se pune niște întrebări în legătură cu un meci suspect făcut de echipă. M-au sunat după o zi sau două, mi s-a spus că sunt înregistrat. M-au întrebat dacă am idee ce s-a întâmplat la meciul retur și de ce nu am jucat la acel meci.

Le-am zis că nu știu nimic despre ce s-a întâmplat. M-au întrebat dacă nu mi se pare suspect scorul. Le-am zis că nu mi se pare în neregulă că echipa a pierdut dat fiind faptul că eu n-am jucat, dar le-am spus că scorul mi se pare foarte mare”.

“După ce m-am retras a fost greu. Am muncit, am avut și indemnizație de creștere a copilului. Am dus plicuri cu bicicleta. Soția mea e executor judecătoresc, în familia ei sunt numai polițiști, notari, executori, avocați. Eu am zis să mă fac antrenor, am lucrat la clubul lui Răzvan Zăvăleanu (n.r. - Viitorul Cluj, deținut de administratorul juridic al clubului Dinamo), dar salariul era mic” - Horia Crișan, impresar fără licență

După plecarea de la Kruoja, Crișan nu a mai jucat timp de jumătate de an. Actualul agent fără licență spune, însă, că pauza nu a avut legătură cu suspendarea: “Am fost sunat inclusiv de Vitoria Guimaraes. Eu ca un prost le ziceam că soția mea e însărcinată, că trebuie să nască acum. Pe 27 august 2015 s-a născut copilul. Le-am zis că din ianuarie sunt liber. M-am dus în iarnă la Șoimii Pâncota, am jucat din primul meci acolo, în februarie 2016. Dacă eram suspendat nu trebuia să mă înștiințeze cineva?”.

O explicație ar putea sta în faptul că în dosarele de la federația lituaniană și de la TAS numele lui Horia Crișan a fost scris “H.C. Alexandru”. Dacă numele lui a fost transmis greșit la UEFA și FRF, suspendarea nu a putut fi pusă în aplicare.

Contactat pentru a comenta legătura cu un fost fotbalist suspendat pentru trucare de meciuri, Alexandru Meszar - omul influent de la UTA - s-a rezumat să spună: “Nu-mi place ce aud! De ce primește un astfel de impresar licența? (n.r. - Crișan nu are licență)”.

Teoretic, UTA este în culpă dacă a lucrat cu Crișan.

Potrivit regulamentului FIFA, “cluburile (și oficialii lor, atunci când este cazul) nu se pot implica sau încerca să se angajeze în următoare situație: să angajeze sau să numească o persoană fără licență pentru a presta servicii de agent de fotbal”.

Luana Rednic a refuzat dialogul cu reporterii iAMsport.ro.

Am zis să nu fac lucruri mârșave. Dacă iau 500 de lei la un transfer și trebuie să-i împart cu cineva, îi împart. Nu vreau să mă vorbească nimeni de rău. Sunt un om credincios, merg de luni până vineri la biserică - Horia Crișan, impresar fără licență

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Adaugă comentariu

Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

Motivele pentru care Louis Munteanu nu a semnat cu FCSB: ”Vă spun din sursă sigură”
Motivele pentru care Louis Munteanu nu a semnat cu FCSB: ”Vă spun din sursă sigură”
Motivele pentru care Louis Munteanu nu a semnat cu FCSB: ”Vă spun din sursă sigură”
Neil Lennon îi aduce osanale lui Dan Petrescu, înaintea ”derby-ului feroviar”: ”Este o legendă”
Neil Lennon îi aduce osanale lui Dan Petrescu, înaintea ”derby-ului feroviar”: ”Este o legendă”
Neil Lennon îi aduce osanale lui Dan Petrescu, înaintea ”derby-ului feroviar”: ”Este o legendă”
Poli Iași – Botoșani 1-0. ACUM, pe iAMsport.ro. Derby în Moldova
Poli Iași – Botoșani 1-0. ACUM, pe iAMsport.ro. Derby în Moldova
Poli Iași – Botoșani 1-0. ACUM, pe iAMsport.ro. Derby în Moldova
OFICIAL | Noul atacant al Petrolului a ajuns la echipă
OFICIAL | Noul atacant al Petrolului a ajuns la echipă
OFICIAL | Noul atacant al Petrolului a ajuns la echipă
Cum a răspuns Gâlcă după apariția "Cazului Mitriță": "Nu există şef"
Cum a răspuns Gâlcă după apariția "Cazului Mitriță": "Nu există şef"
Cum a răspuns Gâlcă după apariția "Cazului Mitriță": "Nu există şef"
Unirea Slobozia - FCSB, de la 22:00, pe iAMsport.ro. Primul meci direct între cele două echipe
Unirea Slobozia - FCSB, de la 22:00, pe iAMsport.ro. Primul meci direct între cele două echipe
Unirea Slobozia - FCSB, de la 22:00, pe iAMsport.ro. Primul meci direct între cele două echipe

Cele mai citite

Cum arată acum cea care a fost marea iubire a lui Ion Țiriac: ”Îi datorez totul lui Ion”
Cum arată acum cea care a fost marea iubire a lui Ion Țiriac: ”Îi datorez totul lui Ion”
Diverse  |  18 Iulie 2024, 11:49
1.
Cum arată acum cea care a fost marea iubire a lui Ion Țiriac: ”Îi datorez totul lui Ion”
Cum s-a afișat verișoara lui Ianis Hagi la nunta anului. Maria Popescu s-a făcut imediat remarcată
Cum s-a afișat verișoara lui Ianis Hagi la nunta anului. Maria Popescu s-a făcut imediat remarcată
Diverse  |  17 Iulie 2024, 09:31
2.
Cum s-a afișat verișoara lui Ianis Hagi la nunta anului. Maria Popescu s-a făcut imediat remarcată
Se pregătește prima schimbare de antrenor din Superligă? "Nu mă aşteptam să facă asemenea circ şi schimbările proaste"
Se pregătește prima schimbare de antrenor din Superligă? "Nu mă aşteptam să facă asemenea circ şi schimbările proaste"
SuperLiga  |  17 Iulie 2024, 08:00
3.
Se pregătește prima schimbare de antrenor din Superligă? "Nu mă aşteptam să facă asemenea circ şi schimbările proaste"
ACUZAȚII Pensionarii vor da bani înapoi după recalcularea pensiei. Cum răspunde ministrul Muncii?
ACUZAȚII Pensionarii vor da bani înapoi după recalcularea pensiei. Cum răspunde ministrul Muncii?
ACUZAȚII Pensionarii vor da bani înapoi după recalcularea pensiei. Cum răspunde ministrul Muncii?
Am fost diagnosticată cu o boală gravă și incurabilă la numai 2 ani. Ce am ajuns să fac astăzi
Am fost diagnosticată cu o boală gravă și incurabilă la numai 2 ani. Ce am ajuns să fac astăzi
Am fost diagnosticată cu o boală gravă și incurabilă la numai 2 ani. Ce am ajuns să fac astăzi
NATO dezvoltă o forță navală în Marea Neagră pentru a contracara Rusia. Care este rolul României?
NATO dezvoltă o forță navală în Marea Neagră pentru a contracara Rusia. Care este rolul României?
NATO dezvoltă o forță navală în Marea Neagră pentru a contracara Rusia. Care este rolul României?
Știri de ultimă oră din sport
Rihanna, partener special al Jocurilor Olimpice de la Paris. Anunțul divei pop
Rihanna, partener special al Jocurilor Olimpice de la Paris. Anunțul divei pop
JO 2024   |  19 Iulie 2024, 20:03
Rihanna, partener special al Jocurilor Olimpice de la Paris. Anunțul divei pop
Neil Lennon îi aduce osanale lui Dan Petrescu, înaintea ”derby-ului feroviar”: ”Este o legendă”
video Neil Lennon îi aduce osanale lui Dan Petrescu, înaintea ”derby-ului feroviar”: ”Este o legendă”
SuperLiga   |  19 Iulie 2024, 18:49
Neil Lennon îi aduce osanale lui Dan Petrescu, înaintea ”derby-ului feroviar”: ”Este o legendă”
Ionel ”Johnny” Culina a semnat cu alt club, la o săptămână după plecarea de la Dinamo
Ionel ”Johnny” Culina a semnat cu alt club, la o săptămână după plecarea de la Dinamo
Fotbal   |  19 Iulie 2024, 18:30
Ionel ”Johnny” Culina a semnat cu alt club, la o săptămână după plecarea de la Dinamo
Cine este Rijeka, următoarea adversară a Corvinului în turul doi preliminar Europa League
Cine este Rijeka, următoarea adversară a Corvinului în turul doi preliminar Europa League
Europa League   |  19 Iulie 2024, 18:27
Cine este Rijeka, următoarea adversară a Corvinului în turul doi preliminar Europa League
Florinel Coman a făcut show pe versurile piesei ”Made in Romania” și în Golf
video Florinel Coman a făcut show pe versurile piesei ”Made in Romania” și în Golf
Stranieri   |  19 Iulie 2024, 17:42
Florinel Coman a făcut show pe versurile piesei ”Made in Romania” și în Golf
Cum a răspuns Gâlcă după apariția "Cazului Mitriță": "Nu există şef"
Cum a răspuns Gâlcă după apariția "Cazului Mitriță": "Nu există şef"
SuperLiga   |  19 Iulie 2024, 17:12
Cum a răspuns Gâlcă după apariția "Cazului Mitriță": "Nu există şef"
Unirea Slobozia - FCSB, de la 22:00, pe iAMsport.ro. Primul meci direct între cele două echipe
live score Unirea Slobozia - FCSB, de la 22:00, pe iAMsport.ro. Primul meci direct între cele două echipe
SuperLiga   |  19 Iulie 2024, 17:00
Unirea Slobozia - FCSB, de la 22:00, pe iAMsport.ro. Primul meci direct între cele două echipe
Veste mare pentru rapidiști, înainte de meciul cu CFR Cluj. Anunțul conducerii Rapidului
Veste mare pentru rapidiști, înainte de meciul cu CFR Cluj. Anunțul conducerii Rapidului
SuperLiga   |  19 Iulie 2024, 16:42
Veste mare pentru rapidiști, înainte de meciul cu CFR Cluj. Anunțul conducerii Rapidului
Unde poţi vedea România-Olanda online, la TV sau în aer liber, meciul din optimile EURO 2024
Unde poţi vedea România-Olanda online, la TV sau în aer liber, meciul din optimile EURO 2024
Unde poţi vedea România-Olanda online, la TV sau în aer liber, meciul din optimile EURO 2024
BAC 2024. Încep probele scrise la examenul de Bacalaureat. Ce reguli noi trebuie să respecte candidaţii
BAC 2024. Încep probele scrise la examenul de Bacalaureat. Ce reguli noi trebuie să respecte candidaţii
BAC 2024. Încep probele scrise la examenul de Bacalaureat. Ce reguli noi trebuie să respecte candidaţii
Alimentele care scad glicemia. Puţini ştiu cât de benefice sunt
Alimentele care scad glicemia. Puţini ştiu cât de benefice sunt
Alimentele care scad glicemia. Puţini ştiu cât de benefice sunt
live score Poli Iași – Botoșani 1-0. ACUM, pe iAMsport.ro. Derby în Moldova
SuperLiga   |  20:25
Poli Iași – Botoșani 1-0. ACUM, pe iAMsport.ro. Derby în Moldova
Rihanna, partener special al Jocurilor Olimpice de la Paris. Anunțul divei pop
JO 2024   |  20:03
Rihanna, partener special al Jocurilor Olimpice de la Paris. Anunțul divei pop
Motivele pentru care Louis Munteanu nu a semnat cu FCSB: ”Vă spun din sursă sigură”
SuperLiga   |  19:32
Motivele pentru care Louis Munteanu nu a semnat cu FCSB: ”Vă spun din sursă sigură”
Ce pasiune are fostul căpitan al Rapidului? Giani Kiriță a ramas ”mască” când l-a văzut: ”Ești robot”
Diverse   |  18:57
Ce pasiune are fostul căpitan al Rapidului? Giani Kiriță a ramas ”mască” când l-a văzut: ”Ești robot”
video Neil Lennon îi aduce osanale lui Dan Petrescu, înaintea ”derby-ului feroviar”: ”Este o legendă”
SuperLiga   |  18:49
Neil Lennon îi aduce osanale lui Dan Petrescu, înaintea ”derby-ului feroviar”: ”Este o legendă”
Ionel ”Johnny” Culina a semnat cu alt club, la o săptămână după plecarea de la Dinamo
Fotbal   |  18:30
Ionel ”Johnny” Culina a semnat cu alt club, la o săptămână după plecarea de la Dinamo
Cine este Rijeka, următoarea adversară a Corvinului în turul doi preliminar Europa League
Europa League   |  18:27
Cine este Rijeka, următoarea adversară a Corvinului în turul doi preliminar Europa League
Bursa transferurilor > Transferuri la foc automat în SuperLigă. Rapid a dat lovitura cu Cristi Manea, FCSB și CFR și-au...
Fotbal   |  18:14
Bursa transferurilor > Transferuri la foc automat în SuperLigă. Rapid a dat lovitura cu Cristi Manea, FCSB și CFR și-au vândut cei mai buni jucători!
Rezultate / Clasamente