Termeni şi condiţii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI www.iamsport.ro.

Toti utilizatorii site-ului www.iamsport.ro ("Site-ul”) se obliga sa respecte prezentele Conditii Generale pentru utilizarea Site-ului.
Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a acestor Conditii Generale. Daca nu sunteti de acord cu prezentele Conditii Generale, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.

Pentru scopul acestor Conditii Generale pentru utilizarea Site-ului

Persoana juridica SC INTERNATIONAL ALEXANDER MEDIA SRL cu sediul in ARAD, inregistrata la aRegistrul Comertului/autoritatile administratiei publice din ARAD, sub numarul J2/137/2023, cod unic de inregistrare 47540732.

Drepturile asupra Site-ului

Grafica, forma, modalitatea de prezentare, continutul, textele, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Operatorului sau a partenerilor sai comerciali. Este interzisa in mod expres orice incalcare sau incercare de a se incalca drepturile de autor asupra Site-ului, incluzând fara a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, inchirierea, imprumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, in orice forma a continutului si graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma Site-ului, sub sanctiunile prevazute de lege.

Scopul Site-ului si neangajarea raspunderii

Site-ul isi propune sa ofere utilizatorilor informatii corecte si actuale cu privire la diverse evenimente sportive. Operatorul INTERNATIONAL ALEXANDER MEDIA depune toate diligentele pentru a oferi informatii actuale din domeniul sportiv si pentru a actualiza continutul Site-ului. Cu toate acestea, Operatorul nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe Site in orice moment. De asemenea, Operatorul INTERNATIONAL ALEXANDER MEDIA nu garanteaza ca Site-ul nu va contine anumite erori, insa va incerca sa remedieze aceste erori in scurt timp pentru a permite o informare corecta a utilizatorilor. Operatorul insa nu raspunde pentru eventuale prejudicii suferite

Operatorul INTERNATIONAL ALEXANDER MEDIA nu garanteaza in niciun fel calitatea Site-ului din punct de vedere tehnic si functional precum si lipsa virusilor care ar putea exista pe Site. Astfel, Operatorul nu va putea fi tinut raspunzator in niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de utilizatori provenind din disfunctionalitati ale Site-ului. Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Operatorii nefiind raspunzatori si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri in Site este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Operatori a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Operatorul insa nu raspunde pentru eventualele prejudicii suferite de utilizatori ca urmare a unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul Site-ului.

Raspunderea

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea oricarei parti a continutului Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Operatorul INTERNATIONAL ALEXANDER MEDIA isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace utilizarea Site-ului si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca acestia vizeaza distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Operatorul sau partenerii sai comerciali, produsele, serviciile si angajatii acestora.