Cât costă o ciorbă la restaurantul deschis de Rică Răducanu pe litoral? Fostul portar este patron-ospătar
Redactia | Publicat: 11.04.2024 11:46 | Actualizat: 11.04.2024 12:16
Fostul portar Rică Răducanu (77 de ani) și-a deschis un local la malul mării, acolo unde nu se jenează să fie chiar și ospătar.
Retras în urmă cu mai bine de 4 decenii din fotbal, acolo unde a făcut istorie în tricoul celor de la Rapid, însă a fost prezent și în lotul echipei naționale a României la Campionatul Mondial din Mexic '70, Rică Răducanu a ales să investească într-un domeniu complet diferit.
Cel care a fost primul primul portar din istorie surprins într-o poziție afară din joc și-a deschis o braserie pe litoral, numită „Sirena”, una unde poate fi găsit în fiecare an în sezonul estival.
Rică Răducanu le spune bancuri clienților
Deși este patronul braseriei, fostul fotbalist nu are nicio problemă nici cu munca de jos. Acesta servește la masă și are plăcerea de a interacționa cu clienții. Escapadele din cariera de fotbalist sau bancurile nu lipsesc din ”arsenalul” lui nea Rică.
Legat de prețuri, vara trecută acestea variau, după cum urmează: ciorbă de burtă -19 lei, ciorbă de văcuță -16 lei, ciorbă de fasole -14 lei, ciorbă de perișoare -17,5 lei, mititeii la grătar- 4,5 lei bucata, pomana porcului cu mămăliguță – 31 de lei.
Un meniu fix, spre exemplu piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți și cu salată, costa 34 de lei, însă fostul jucător anunță scumpiri.
Rică Răducanu: ”Turiștii zâmbesc când mă văd”
Rică Răducanu are și un ajutor de bază în acest business, pe vărul său Costică, cel care deține o fermă în Constanța.
„Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club.
Ziariștii și televiziunile mă mai sună, uite că pentru ei am rămas totuși important și asta mă bucură. Nu vom scumpi cu mult mâncarea. Avem noroc că vărul meu Costică are ferma lui, în Constanța, gătim acolo din ce produse produce el, așa că putem ține prețurile cât mai jos, ca să atragem turiștii. În prezent, lucrăm la prețuri, vedem care vor fi, înainte de deschidere”, a declarat Rică Răducanu pentru Playtech.
Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!
Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.
Adaugă comentariu
Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.