exclusiv 500 de tricouri ”ediție limitată” vor fi împărțite gratis în fața Stadionului Stelei, cu ocazia aniversării de 40 de ani de la triumful din Cupa Campionilor: ”Sperăm să vină lumea”
Galerie foto(2) Galerie foto (2 fotografii): 500 de tricouri ”ediție limitată” vor fi împărțite gratis în fața Stadionului Stelei, cu ocazia aniversării de 40 de ani de la triumful din Cupa Campionilor: ”Sperăm să vină lumea”
Rareș Stamate | Publicat: 06.05.2026 13:16 | Actualizat: 06.05.2026 13:16
Invitat la iAMsport LIVE, Adi Popa (38 de ani), extrema dreapta a Stelei, a dezvăluit că 500 de tricouri ”ediție limitată” vor fi oferite gratis de club, odată cu aniversarea de 40 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor.
Joi, 7 mai, Steaua aniversează 40 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor. Iar clubul s-a folosit de prilejul duelului cu Sepsi, programat de la ora 19:00, pentru a organiza un eveniment special pentru fani.
500 de tricouri gratis pentru fanii Stelei cu ocazia aniversării de 40 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor
Printre surprizele pregătite se numără și o serie de tricouri ”ediție specială”. 500 vor fi oferite gratis suporterilor în fața stadionului din Ghencea, a dezvăluit Adi Popa, la iAMsport LIVE.
”Sperăm să fie bine cât mai e domnul ministru, iar mâine să vină cât mai mulți oameni la stadion. Ieri am filmat un spot pentru sponsorul nostru principal, în care apărea un tricou ediție limitată pentru eveniment.
Din ce am înțeles, vor fi împărțite 500 de tricouri gratis în fața stadionului, mâine, înainte de meci. E tricoul din clipul pe care l-am filmat noi, tricoul e făcut de sponsorul nostru, o casă de pariuri.

Sperăm să vină lume, să câștigăm, să fie bine și, nu în ultimul rând, să vină o veste de la minister, în urma întâlnirilor”, a explicat Popa.
Deși se află pe loc de baraj și are șanse mari de a obține clasarea pe poziția a patra, Steaua încă nu are dreptul de a juca în SuperLiga, astfel că FC Bihor îi va lua locul în play-off-ul de promovare/menținere.
Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, pentru cele mai relevante știri din lumea sportului.
Adaugă comentariu
Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

Cele mai citite