Veste proastă pentru Mihai Rotaru! Omul lui de încredere îl anunță că trebuie să investească masiv, la vară. Unde are nevoie Universitatea Craiova de întăriri

Radu Bordei | Publicat: 29.04.2024 15:50 | Actualizat: 29.04.2024 15:50
Pe Costel Gâlcă (52 de ani) îl așteaptă, la vară, o muncă de reconstrucție majoră, la Universitatea Craiova. Așa crede Sorin Cârțu (68 de ani) fostul mare jucător, antrenor și președinte al echipei din Bănie.
Acesta consideră că patronul Mihai Rotaru va trebui să investească serios în perioada de mercato pentru că lotul echipei alb-albastre necesită întăriri în toate compartimentele.
Totul depinde și de disponibilitatea lui Alex Mitriță de a rămâne la Craiova.
Atacul, mai slab decât se aștepta cineva
Fostul mare internațional este dezamăgit de jucătorii din compartimentul ofensiv al echipei. Andrei Ivan, Jovan Markovic ori Elver Koljic nu au reușit să îl convingă pe Cârțu.
”Avem niște atacanți, nu le mai dau acum sumele, dar sunt vreo doi-trei care nu apar ca marcatori. Și câștigă ceva bani lunar, se varsă sume frumoase în contul lor. Dar nu știu dacă se justifică, ba sunt accidnetați, ba prind meciuri proaste, mereu este ceva”, a comentat Sorin Cârțu, pentru Fanatik.
O eventuală plecare a lui Alex Mitriță, cel mai bun jucător al Craiovei, ar putea schimba fața echipei în campionatul viitor.
”Dacă pleacă Alex.....nu pot să zic că e jale, dar vedem că echipa nu joacă la fel, nu se pune presiune pe adversari, nu avem calitate. Astfel de jucători avem nevoie, asta se vrea la Craiova. Mă aștept aici să intervină Costel, are relații, poate convinge niște jucători din liga a doua sau a treia din Spania să vină să se remarce”, a precizat Cârțu.
Postul crucial care lipsește Craiovei
Oltenii suferă și la mijlocul terenului, acolo unde lipsește tipul de mijlocaș de închidere modern.
”Acest post nu a fost rezolvat nici cu Anzor, nu ai nici alți jucători la dispoziție. Screciu juca acolo, era peste toți, dar doar defensiv. Era aur ca apărător, dar la construcție nu exista. La momentul acesta, mijlocașul defensiv trebuie să participe la dezvoltarea jocului.
El trebuie să aibă cele mai multe atingeri de balon, pe la el trebuie să treacă jocul. Dar nu cu pase laterale și când o simți grea să dai înapoi la portar sau la fundașul central, trebuie să își asumi și riscuri. Păi mă uitam la Anzor, nu atinsese mingea în primele 20 de minute mai mult de 2-3 ori”, a explicat fostul antrenor.
Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, pentru cele mai relevante știri din lumea sportului.
Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!
Adaugă comentariu
Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.






Cele mai citite














