Transferul clandestin al lui Ionuț Radu, deconspirat: cum le-a păcălit Inter Milano pe FCSB și Dinamo. Câți bani au pierdut granzii din Liga 1 fentați de italieni printr-un club-paravan

Transfer la Inter al lui Ionuț Radu e un caz complicat, judecat la FIFA și la TAS Galerie foto(12) Galerie foto (12 fotografii): Transferul clandestin al lui Ionuț Radu, deconspirat: cum le-a păcălit Inter Milano pe FCSB și Dinamo. Câți bani au pierdut granzii din Liga 1 fentați de italieni printr-un club-paravan
Foto: colaj iAMsport.ro  |   Transfer la Inter al lui Ionuț Radu e un caz complicat, judecat la FIFA și la TAS

Costin Ștucan   |   Publicat: 16.02.2024 13:00   |  Actualizat: 17.02.2024 11:29

În 2013, portarul Ionuț Radu se transfera la Inter Milano prin intermediul unui club paravan. Trei echipe din România, FCSB, Dinamo și Viitorul București, au acuzat manevra italienilor cerându-le să plătească indemnizația de formare, însă Inter a câștigat procesele de la FIFA și TAS. Astăzi, iAMsport.ro publică o mărturie care arată că forurile internaționale au judecat greșit cazul.

„Pe atunci la FCSB nu aveam nicio condiție pentru a face performanță. Nu mi-am dorit neapărat Dinamo. Îmi doream ceva bun pentru mine, unde să am ocazia să cresc. Dinamo avea atunci un proiect cât de cât bun pentru mine. Apoi, în cantonament cu Dinamo, condițiile erau execrabile și a fost pentru prima dată când m-am prefăcut că-s accidentat doar ca să plec acasă. A fost cea mai bună decizie a mea. Parcă totul a fost programat. Imediat după ce am ajuns acasă am fost sunat de fostul meu antrenor de la lotul național, Dorin Arcanu, care credea foarte mult în mine, și m-a întrebat dacă mă simt pregătit să schimb ceva în cariera mea. De acolo a plecat tot”.

Așa descrie Ionuț Radu - cel mai bun fotbalist român al anului 2019 - motivele și modul în care a părăsit țara în anul 2012 pentru a ajunge în Italia, la nici 16 ani. Fostul junior de la FCSB și Dinamo spune doar o parte din poveste. Transferul său la Inter a fost unul complicat și controversat, un caz neabordat niciodată în detaliu de presa din România.

FCSB, Dinamo și Viitorul București au dat în judecată gigantul italian Inter Milano cerând o sumă totală de peste 300.000 de euro pentru formarea lui Radu. Au pierdut la FIFA și apoi la TAS, iar cazul s-a închis definitiv.

Ionuț Radu, de neconsolat după eliminarea României la Euro 2019 de tineret, în fața Germaniei

iAMsport.ro publică astăzi mărturii și documente care duc către concluzia că deciziile FIFA și TAS au fost eronate. În baza unei prietenii strânse, conducătorii lui Inter și Pergolettese - un club micuț din Crema, o comună de la periferia orașului Milano - au colaborat pentru a evita plata către cele trei cluburi din România. Banii au ajuns în conturile clubului-paravan din Crema, al cărui președinte e prieten la cataramă cu directorul sportiv al lui Inter.

Mentorul lui Radu: “L-am dus în Italia pentru că România distruge totul”

Conform legitimației de jucător, Ionuț Radu a început fotbalul în februarie 2005, la școala Viitorul București, când avea 7 ani și 3 luni. Portarul a stat acolo 3 ani, iar în mai 2008 a fost recrutat de FCSB, care funcționa sub numele Steaua.

“La vremea respectivă Gigi Becali a fost forţat să plece din Ghencea, iar ulterior a trebuit să închidă şi academia de fotbal. Radu dar şi alţii ca el nu mai aveau unde să se antreneze, că nu se puteau antrena pe teren de beton, şi au decis să îşi caute alte echipe. Gigi i-a pierdut gratis pe aceşti jucători. Îmi aduc aminte de Radu, deşi pe atunci avea vreo 13-14 ani, pentru că el era coleg cu un alt fost portar de-al nostru, Valentin Cojocaru”, a povestit în 2018 Helmut Duckadam.

În februarie 2012, după 3 ani și 145 de zile petrecuți la FCSB, Radu trecea la Dinamo. “A fost o lovitură pentru noi că l-am suflat celor de la FCSB”, povestește Bogdan Bălănescu, fostul președinte de la Dinamo din acea perioadă.

Înregistrarea lui Ionuț Radu ca amator în fotbalul italian, făcută de clubul Pergolettese

Dinamo n-a reușit, însă, să-l păstreze deși conducerea i-a promis că se va antrena cu echipa mare, unde Cristi Bălgrădean și Kristijan Naumovski se băteau pentru postul de titular. Dezamăgit de condițiille de la Dinamo și momit de mentorul său, Dorin Arcanu, cu perspectiva unui viitor în Italia, juniorul Radu a părăsit România împreună cu familia sa în vara lui 2012.

“Eu am considerat că Ionuț e unul dintre jucătorii care pot spune ceva la nivel internațional. Nu a fost vorba inițial de Inter. Inițial eu voiam să-l scot de aici, să schimbe mediul. Mediul din România este exact ce nu trebuie unui jucător. Mediul ăsta distruge tot ce atinge. În România, dacă îl aduci pe Messi îl îngropi. Îți garantez că nu ajunge fotbalist”, spune Arcanu, contactat de iAMsport.ro

Trei echipe românești cer 304.930 de euro pe Radu

“Grupele mici făceau cantonament la școala de poliție din Câmpina. Acolo au fost și Radu Ștefan, și Ropotan. Nu știu dacă erau condiții execrabile, cum spune el, probabil era deranjat că nu putea să iasă din cantonament. Îmi aduc aminte că a plecat din cantonament și nu a mai venit. Toată toamna am încercat să-l convingem pe tatăl lui să se întoarcă, am fost cu el și la Nicolae Badea să încercăm să-l convingem să revină la club”, își amintește Bogdan Bălănescu.

Legitimat la Dinamo ca amator, Radu urma să împlinească 16 ani în mai 2013. Conform regulilor FIFA din 2012, nu avea voie să se transfere până la vârsta de 18 ani decât în condiții speciale:

  • părinții minorului să se mute în țara în care se află noul club din alte motive decât cele care țin de fotbal
  • transferul să se facă pe teritoriul Uniunii Europene, iar jucătorul să aibă între 16 și 18 ani. Noul club trebuie să garanteze jucătorului educație academică, școlară sau vocațională

Din actele depuse de avocații lui Inter în timpul procesului de la TAS reiese că, pe 22 decembrie 2012, puștiul s-a stabilit în comuna Crema, aflată la 25 de kilometri de Milano, alături de părinți, de sora sa Anastasia și de fratele nou născut, Filip. Într-un alt document, emis de Liceul Clasic de Stat “A. Racchetti” din Crema, Ionuț Radu apare înscris în anul școlar 2012/2013 încă din data de 11 decembrie 2012, cu 11 zile înainte ca familia să fie înregistrată la primăria din comună.

Avizul provizoriu de joc dat lui Ionuț Radu de Federația italiană, ca urmare a lipsei de răspuns din partea FRF

Cu părinții mutați în Crema și cu fotbalistul minor înscris la liceu, transferul lui Ionuț Radu la noul club se putea face. Dorin Arcanu povestește, misterios: “Ce am avut noi de făcut am făcut. Ce trebuia să facă Interul a făcut. Ce trebuiau să facă părinții au făcut. Prin ei am reușit să gestionez situația. Cel mai mare merit îl are însă Ionuț. I-am și zis la plecare: 'Să nu uiți niciodată ce ai lăsat acasă!'”.

Ce s-a întâmplat în anul scurs între decembrie 2012 și decembrie 2013 rămâne o mare necunoscută. Ionuț Radu nu a putut fi contactat pentru a comenta plecarea sa în Italia. “Noi știm că a stat tot timpul la academia lui Inter în toată perioada aia, dar nu am avut dovezi”, spune Bogdan Bălănescu.

În decembrie 2013, la un an după stabilirea familiei Radu în Italia, cazul a explodat.

Aflând că Inter l-a legitimat ca jucător profesionist, FCSB, Dinamo și Viitorul au trimis solicitări oficiale clubului din Milano pentru a primi indemnizația de formare, conform grilei stabilite de FIFA. Numită “training compensation”, grila se plătea - potrivit regulamentului din 2012 - pe baza unui algoritm către cluburile formatoare (începând cu vârsta de 12 ani) atunci când un jucător semna primul contract de profesionist sau când un jucător se transfera între cluburi din două federații diferite, până la împlinirea vârstei de 23 de ani.

Cum Inter are rating FIFA de club de categoria I, sumele pe care cluburile din România erau îndreptățite să le primească pe baza calculelor oficiale erau:

  • FCSB - 203.835 de euro
  • Dinamo - 89.424 de euro
  • Viitorul București - 11.671 de euro

În total 304.930 de euro, la care se puteau adăuga penalități de 5 la sută pentru fiecare an în care Inter ar fi refuzat plata.

Cele trei cluburi românești au fost reprezentate de același avocat, Paul Mincu, juristul Ligii Profesionite de Fotbal. Trei mailuri cu solicitarea plății indemnizației de formare au plecat către Inter, dar clubul italian a răspuns sec pe 11 ianuarie 2014, prin secretarul Leonardo Bonomi:

“Jucătorul a fost transferat la clubul nostru când era deja jucător profesionist așa că nu există nicio sumă de plată drept indemnizație de formare potrivit regulilor FIFA”.

Când a plecat din România, Ionuț Radu era amator. Cum putea să fie legitimat la primul său club din Italia din calitate de profesionist? La întrebarea oficială adresată de Paul Mincu, Inter a revenit cu un răspuns trei zile mai târziu:

Clubul de la care l-am transferat pe Radu este US Pergolettese 1932, din Lega Pro II”.

Partea română: “Pergolettese a fost folosită de Inter”

Un club din comuna Crema, aceeași unde a fost înregistrată familia Radu, Pergolettese a promovat în vara lui 2013 din ligile de amatori în a patra ligă din Italia, ultima profesionistă. Având un rating de categoria 4, micuța entitate era scutită de la plata oricărei indemnizații de formare întrucât, potrivit regulamentelor internaționale, “grila nu se plătește dacă jucătorul este transferat la un club de categoria 4”.

Cum Inter pretindea că Radu a fost mai întâi legitimat ca profesionist la Pergolettese, un club de categoria 4, echipele din România nu mai aveau dreptul la nicio indemnizație de formare!

Singura lor șansă să mai primească vreun ban era să demonstreze faptul că Inter a folosit clubul Pergolettese drept “club-punte” pentru un transfer clandestin și că beneficiara reală a tranzacției era de fapt tripla campioană a Europei. FIFA definește un transfer-punte drept tranzacția în care un fotbalist e transferat pentru scurt timp printr-un club intermediar (club-punte) pentru a ocoli anumite reguli sau legi și pentru a frauda o terță parte.

Pe acest motiv, în 23 ianuarie 2014, cluburile Inter Milano și Pergolettese au fost reclamate la FIFA de cele trei echipe din România.

Transferul jucătorului de la Pergolettese la Inter s-a făcut după o scurtă perioadă de timp așa că este clar pentru noi faptul că Pergolettese 1932 a fost folosit doar pentru a nu plăti compensația de formare la nivelul corect extras din plângerea la FIFA făcută de cluburile FCSB, Dinamo și Viitorul

Procesul a durat doi ani și a început cu explicațiile Federației italiene (FIGC) care a înregistrat jucătorul fără a primi “cartea verde” - numită Certificat Internațional de Transfer (ITC) - de la FRF, așa cum cer regulamentele. FIGC a justificat că a trimis o adresă FRF în 12 februarie 2013 cu o solicitare pentru cartea verde și, neprimind niciun răspuns în termen de 30 de zile, l-a înregistrat provizoriu pe Ionuț Radu, o excepție prevăzută de regulamentele FIFA.

Adresa Federației italiene din aprilie 2014 în urma căreia cluburile din România și-au retras plângerea împotriva lui Pergolettese

În aprilie 2014, Federația italiană a fost obligată să prezinte informațiile pe care le deține privind statutul lui Ionuț Radu. Potrivit italienilor, juniorul român a fost:

  • “prima dată înregistrat la clubul de amatori Pergolettese pe 18 martie 2013 ca jucător amator”
  • “înregistrat cu Internazionale pe 13 august 2013 ca jucător non-amator”

FIFA închide cazul Radu: “Nu există suficiente dovezi”

În urma acestei informații, cluburile din România și-au retras plângerea împotriva lui Pergolettese și au menținut acțiunea împotriva lui Inter care, potrivit federației italiene, era de fapt primul club care îi oferise un contract de profesionist juniorului român.

La mai bine de un an de la startul procesului, pe 17 februarie 2015, FIFA a somat Inter Milano să plătească echipelor din România indemnizația de formare. Nouă zile mai târziu, la cererea avocatului lui Inter, Angelo Capellini, federația italiană a eliberat clubului din Serie A pașaportul sportiv al lui Ionuț Radu.

Surpriză!

Documentul e diferit față de ce susținuse FIGC cu un an în urmă. Radu apare ca jucător amator la Pergolettese din 18 martie 2013, dar apoi e înregistrat de același club și ca jucător profesionist, începând cu 3 iulie 2013. Pe 13 august 2013, la doar 41 de zile după semnarea contractului cu clubul de liga a patra, Radu era înregistrat de Inter Milano.

Pașaportul sportiv al lui Ionuț Radu, depus de federația italiană la FIFA în iulie 2015

“E grav dacă l-au dat”, îi scrie în aceeași seară, pe email, Massimo Cosentino, secretarul general al lui Inter, colegului său de club Leonardo Bonomi, referindu-se la pașaportul sportiv expediat de federație.

O zi mai târziu, pe 27 februarie 2015, Ionuț Radu și părinții săi dădeau la Milano o declarație oficială prin care susțineau că portarul a semnat primul său contract de profesionist din carieră cu clubul Pergolettese.

Pașaportul sportiv și declarația familiei Radu au fost depuse la FIFA peste cinci luni, în iulie 2015, provocând indignarea avocatului Paul Mincu. Juristul lui FCSB, Dinamo și Viitorul București a acuzat federația italiană de rea voință pentru contradicția din cele două poziții oficiale și a cerut explicații pentru absența oricărui document care să susțină declarația familiei lui Radu.

Declarația familiei lui Ionuț Radu potrivit căreia portarul a semnat primul său contract de profesionist cu Pergolettese

Cu toate astea, în februarie 2016, FIFA a decis să respingă cererea cluburilor din România, motivând că nu există suficiente dovezi conform cărora Inter a folosit-o pe Pergolettese pentru a ocoli regulamentele.

Un argument invocat de judecători a fost faptul că Inter i-a plătit lui Pergolettese 310.000 de euro, “o sumă un pic mai mare decât totalul pe care Inter ar fi trebuit să-l plătească cluburilor unde s-a format jucătorul în cazul ipotetic în care Inter ar fi fost primul club profesionist din cariera jucătorului”.

304.930 de euro
este totalul sumelor cerute de FCSB, Dinamo și Viitorul București drept indemnizație de formare pentru Ionuț Andrei Radu

Practic, potrivit FIFA, Inter nu a vrut nicidecum să scape de obligații financiare pentru a-și asigura semnătura unui tânăr de perspectivă din estul Europei.

Apelul la TAS. “Nu poate fi dovedită premeditarea în cazul Radu”

A urmat apelul la TAS, făcut doar de FCSB și de Dinamo, în mai 2016.

În timpul audierilor, în dosar au apărut documente din sistemul TMS (Transfer Matching System), aplicația FIFA unde toate cluburile sunt obligate să declare detaliile transferurilor. Printre acte apar contractul de transfer dintre cele două cluburi italiene și contractul de profesionist semnat de Radu cu Pergolettese în 3 iulie 2013.

Contractul de profesionist semnat de Ionuț Radu cu Pergolettese în iulie 2013

În contract nu e menționată nicio sumă drept salariu. La rubrica respectivă este trecut “minimum federal”. Conform explicației date de avocații lui Inter, asta se traduce prin salariul minim pe economie, adică 14.086 de euro pe an.

Paul Mincu a contestat la audieri veridicitatea documentelor semnate între Pergolettese, Inter și jucător.

TAS, însă, a respins apelul cluburilor FCSB și Dinamo, considerând la rândul său că partea română nu poate dovedi o înțelegere ocultă între Pergolettese și Inter pentru a ocoli plata indemnizației de formare.

Închis definitiv din punct de vedere juridic în 15 februarie 2017, cazul a fost analizat de reporterii iAMsport.ro, iar descoperirea făcută duce la concluzia că FIFA și TAS au judecat greșit.

Omul care l-a influențat pe Ionuț Radu să aleagă Italia, Dorin Arcanu, este acum angajat în Ministerul de Interne. Contactat pentru a comenta controversa din acest dosar, fostul portar de la Universitatea Craiova a povestit:

“Inter s-a ivit pe parcurs. Oportunitatea de a merge în Italia a venit printr-un prieten. Nu are nicio legătură cu fotbalul. Prima dată am mers să-l vadă și prietenul meu italian care nu era convins de ce îi spuneam eu. E un vecin de-al meu. E pasionat de fotbal. Întâmplarea face că mă cunoaște de pe vremea când jucam la FC Brașov și are un respect deosebit pentru mine.

Am mers cu Ionuț, l-a văzut, a cerut și alte păreri. Toți au spus că are un potențial deosebit. Printr-un scouter a luat legătura cu Inter. Numele prietenului meu italian este Francesco Civetta. Are peste 70 de ani și o grămadă de legături. În lumea sportului din Italia, toată lumea se știe cu toată lumea”.

Ionuț mi-a făcut cadou un Nissan Qashqai de ziua mea. Tocmai fusesem cu familia pe la mai multe reprezentanțe ca să ne schimbăm mașina veche de 18 ani. Ionuț m-a sunat, m-a întrebat ce mașină vreau, i-am zis de Qashqai, iar în zece minute s-a făcut treaba Dorin Arcanu, pentru Libertatea, în 2019

Civetta recunoaște: “Ionuț a mers la Pergolettese de comun acord cu Inter”

Numele lui Francesco Civetta apare imediat la o căutare pe Google, într-un articol din respectabilul cotidian genovez “Il Secolo XXI”. În italiană, Civetta înseamnă bufniță, iar autorul textului face un joc de cuvinte: “Ochii ageri ai Bufniței i-au depistat pe verii Radu”.

În octombrie 2019, la doi ani și jumătatea după încheierea proceselor din cazul Radu, Civetta - un fost ciclist - confirma într-un interviu bănuielile cluburilor FCSB, Dinamo și Viitorul București: “Când l-am văzut pentru prima dată pe Ionuț apărând mi-am dat seama că e născut să fie portar. Eu sunt căutător de talente în România, unde am lucrat în industria de gelaterie. L-am dus pe Ionuț mai întâi la Pro Piacenza. Apoi, eram pe punctul de a merge cu el la Parma când a apărut o probă la Inter.

Ionuț Radu și Francesco Civetta, omul care l-a recomandat cluburilor mari din Italia

Când l-a văzut, Castellini (n.r. - Luigi Castellini, fost portar și antrenor cu portarii la Inter) a fost ca scurtcircuitat. “Dacă nu-l ia Inter, îl cumpăr eu”. Dar Ausilio (n.r. - Piero Ausilio, directorul sportiv al lui Inter) și Orlandoni (n.r. - Paolo Orlandoni, antrenorul cu portarii de la Inter U19) au spus imediat că-l vor. De comun acord cu Inter, Ionuț a mers mai întâi la Pergolettese, apoi a revenit la nerazzurri”.

La ani distanță, acuzația cluburilor FCSB, Dinamo și Viitorul a fost confirmată de declarația scouterului italian. Civetta e apropiat de Radu. Cei doi apar împreună în fotografii în ianuarie 2020, cu ocazia împrumutului la Parma, iar scouterul l-a dus în Italia și pe vărul portarului, Reinaldo Radu.

Civetta e un om extraordinar. Când jucam la Auxerre, venea din Italia cu mașina să mă vadă deși are 80 de ani. Îmi aducea culatello și parmezan ca să mă facă să mă simt ca acasă Ionuț Radu, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport

Mărturia lui Civetta dezvăluie o înțelegere între Inter și Pergolettese, pe care FIFA și TAS au ignorat-o.

Ce se ascunde, însă, în spatele acestui acord?

Șefii lui Inter și Pergolettese, prietenie la cataramă

Piero Ausilio și oficialii clubului Pergolettese nu au fost fi contactați. Jurnaliștii italieni din zona Milano susțin, însă, că între Ausilio și Cesare Fogliazza, președintele lui Pergolettese supranumit și “Vulpea”, există o strânsă relație de prietenie.

Inter și Pergolettese colaborează deseori. În baza de date Football Leaks există mailuri prin care conducătorii celor două cluburi aranjează disputarea unor partide amicale-test la mijlocul săptămânii, în baza lui Inter.

S-au înțeles șefii celor două cluburi să folosească transferul lui Radu pentru ca suma de 300.000 de euro să nu meargă la cluburile din România și să rămână într-un circuit prietenesc?

Articolul din Il Secolo XXI în care Civetta dezvăluie înțelegerea dintre Inter și Pergolettese

Paul Mincu, avocatul cluburilor din România implicate în dosar, e convins de asta. Informat despre descoperirea făcută de jurnaliștii iAMsport.ro, juristul LPF a răbufnit: “Dacă nu ar fi vorba de Italia și ar fi fost în România m-aș fi gândit la o plângere penală. Simt revoltă. Am avut dreptate, trebuia să primim compensația de formare”.

Fostul președinte de la Dinamo, Bogdan Bălănescu, e resemnat: “Am știut de atunci că așa s-a întâmplat, dar din păcate am pierdut procesele. E trist că echipele din estul Europei sunt păcălite de cluburile mari chiar și atunci când e vorba de o indemnizație regulamentară de formare, care e de ordinul a câteva sute de mii de euro”.

Valeriu Argăseală, președintele FCSB, nu a putut fi contactat pentru a comenta.

40.000 de euro
net a fost salariul lui Ionuț Radu în 2013/2014, primul său sezon ca profesionist la Inter Milano

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Adaugă comentariu

Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

Bogdan Lobonț l-a surprins neplăcut pe Marius Șumudică: "E de neacceptat. Poate are probleme"
Bogdan Lobonț l-a surprins neplăcut pe Marius Șumudică: "E de neacceptat. Poate are probleme"
Bogdan Lobonț l-a surprins neplăcut pe Marius Șumudică: "E de neacceptat. Poate are probleme"
"Transfer" de ultim moment la CFR Cluj. Ioan Varga: "Va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru câștigarea campionatului"
"Transfer" de ultim moment la CFR Cluj. Ioan Varga: "Va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru câștigarea campionatului"
"Transfer" de ultim moment la CFR Cluj. Ioan Varga: "Va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru câștigarea campionatului"
Gigi Becali a "descoperit" cuplul de mijlocași mai buni decât Bourceanu și Pintilii: "Parcă sunt peste ei!"
Gigi Becali a "descoperit" cuplul de mijlocași mai buni decât Bourceanu și Pintilii: "Parcă sunt peste ei!"
Gigi Becali a "descoperit" cuplul de mijlocași mai buni decât Bourceanu și Pintilii: "Parcă sunt peste ei!"
Revenit în poarta FCSB-ului, Andrei Vlad nu s-a ferit de cuvinte: "Nu accept rolul de rezervă"
Revenit în poarta FCSB-ului, Andrei Vlad nu s-a ferit de cuvinte: "Nu accept rolul de rezervă"
Revenit în poarta FCSB-ului, Andrei Vlad nu s-a ferit de cuvinte: "Nu accept rolul de rezervă"
Reacție oficială de la U Cluj în privința trecerii lui Daniel Popa la FCSB
Reacție oficială de la U Cluj în privința trecerii lui Daniel Popa la FCSB
Reacție oficială de la U Cluj în privința trecerii lui Daniel Popa la FCSB
Laszlo Dioszegi, dezamăgit că Sepsi nu a prins loc în Europa: ”Au fost și niște greșeli de arbitraj. Ne doare”
Laszlo Dioszegi, dezamăgit că Sepsi nu a prins loc în Europa: ”Au fost și niște greșeli de arbitraj. Ne doare”
Laszlo Dioszegi, dezamăgit că Sepsi nu a prins loc în Europa: ”Au fost și niște greșeli de arbitraj. Ne doare”

Cele mai citite

Cum l-a numit Florin Răducioiu pe Giovanni Becali. Probabil că este singurul care îi spune așa
Cum l-a numit Florin Răducioiu pe Giovanni Becali. Probabil că este singurul care îi spune așa
Special  |  18 Mai 2024, 10:07
1.
Cum l-a numit Florin Răducioiu pe Giovanni Becali. Probabil că este singurul care îi spune așa
”Eu am făcut dosarul de privatizare al Stelei”. Eroarea prin care Gigi Becali a pierdut numele și marca: ”Au zis că merge și așa”
”Eu am făcut dosarul de privatizare al Stelei”. Eroarea prin care Gigi Becali a pierdut numele și marca: ”Au zis că merge și așa”
SuperLiga  |  18 Mai 2024, 10:56
2.
”Eu am făcut dosarul de privatizare al Stelei”. Eroarea prin care Gigi Becali a pierdut numele și marca: ”Au zis că merge și așa”
Chipciu a apărut murdar de sânge la ușa casei, iar soția a sunat la 112: ”Cred că și consumase ceva...” / ”L-au bătut ăștia!” Ce pățise fotbalistul
Chipciu a apărut murdar de sânge la ușa casei, iar soția a sunat la 112: ”Cred că și consumase ceva...” / ”L-au bătut ăștia!” Ce pățise fotbalistul
Diverse  |  19 Mai 2024, 15:30
3.
Chipciu a apărut murdar de sânge la ușa casei, iar soția a sunat la 112: ”Cred că și consumase ceva...” / ”L-au bătut ăștia!” Ce pățise fotbalistul
6.400 lei pensie la recalculare deși are mai puțin de 40 de ani munciți. Câți bani ia în plus?
6.400 lei pensie la recalculare deși are mai puțin de 40 de ani munciți. Câți bani ia în plus?
6.400 lei pensie la recalculare deși are mai puțin de 40 de ani munciți. Câți bani ia în plus?
VIDEO Trebuie să cedeze România un sistem Patriot să salveze orașul Harkov? Zelenski, apel disperat
VIDEO Trebuie să cedeze România un sistem Patriot să salveze orașul Harkov? Zelenski, apel disperat
VIDEO Trebuie să cedeze România un sistem Patriot să salveze orașul Harkov? Zelenski, apel disperat
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Știri de ultimă oră din sport
Bogdan Lobonț l-a surprins neplăcut pe Marius Șumudică: "E de neacceptat. Poate are probleme"
Bogdan Lobonț l-a surprins neplăcut pe Marius Șumudică: "E de neacceptat. Poate are probleme"
SuperLiga   |  20 Mai 2024, 15:35
Bogdan Lobonț l-a surprins neplăcut pe Marius Șumudică: "E de neacceptat. Poate are probleme"
"Transfer" de ultim moment la CFR Cluj. Ioan Varga: "Va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru câștigarea campionatului"
"Transfer" de ultim moment la CFR Cluj. Ioan Varga: "Va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru câștigarea campionatului"
SuperLiga   |  20 Mai 2024, 14:35
"Transfer" de ultim moment la CFR Cluj. Ioan Varga: "Va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru câștigarea campionatului"
Gigi Becali a "descoperit" cuplul de mijlocași mai buni decât Bourceanu și Pintilii: "Parcă sunt peste ei!"
Gigi Becali a "descoperit" cuplul de mijlocași mai buni decât Bourceanu și Pintilii: "Parcă sunt peste ei!"
SuperLiga   |  20 Mai 2024, 14:26
Gigi Becali a "descoperit" cuplul de mijlocași mai buni decât Bourceanu și Pintilii: "Parcă sunt peste ei!"
Revenit în poarta FCSB-ului, Andrei Vlad nu s-a ferit de cuvinte: "Nu accept rolul de rezervă"
Revenit în poarta FCSB-ului, Andrei Vlad nu s-a ferit de cuvinte: "Nu accept rolul de rezervă"
SuperLiga   |  20 Mai 2024, 14:17
Revenit în poarta FCSB-ului, Andrei Vlad nu s-a ferit de cuvinte: "Nu accept rolul de rezervă"
Laszlo Dioszegi, dezamăgit că Sepsi nu a prins loc în Europa: ”Au fost și niște greșeli de arbitraj. Ne doare”
Laszlo Dioszegi, dezamăgit că Sepsi nu a prins loc în Europa: ”Au fost și niște greșeli de arbitraj. Ne doare”
SuperLiga   |  20 Mai 2024, 13:00
Laszlo Dioszegi, dezamăgit că Sepsi nu a prins loc în Europa: ”Au fost și niște greșeli de arbitraj. Ne doare”
OFICIAL | Ovidiu Popescu a părăsit-o pe FCSB
OFICIAL | Ovidiu Popescu a părăsit-o pe FCSB
SuperLiga   |  20 Mai 2024, 12:57
OFICIAL | Ovidiu Popescu a părăsit-o pe FCSB
4 plecări de la FCSB: Gigi Becali a făcut anunțul. Un jucător a semnat deja
4 plecări de la FCSB: Gigi Becali a făcut anunțul. Un jucător a semnat deja
SuperLiga   |  20 Mai 2024, 12:18
4 plecări de la FCSB: Gigi Becali a făcut anunțul. Un jucător a semnat deja
Gigi Becali, despre reușita lui Răzvan Lucescu: ”E mai tare ca taică-su”
Gigi Becali, despre reușita lui Răzvan Lucescu: ”E mai tare ca taică-su”
Fotbal   |  20 Mai 2024, 12:13
Gigi Becali, despre reușita lui Răzvan Lucescu: ”E mai tare ca taică-su”
RCA se schimbă din nou. Românii, nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunar
RCA se schimbă din nou. Românii, nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunar
RCA se schimbă din nou. Românii, nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunar
Pensia infimă pe care o primeşte Florin Piersic de la statul român, după 60 de ani de muncă
Pensia infimă pe care o primeşte Florin Piersic de la statul român, după 60 de ani de muncă
Pensia infimă pe care o primeşte Florin Piersic de la statul român, după 60 de ani de muncă
Candidatura lui Marian Vanghelie la S5 este `arma secretă` a Gabrielei Firea pentru a-i forța mâna lui Cristian Popescu Piedone să renunțe la Capitală
Candidatura lui Marian Vanghelie la S5 este `arma secretă` a Gabrielei Firea pentru a-i forța mâna lui Cristian Popescu Piedone să renunțe la Capitală
Candidatura lui Marian Vanghelie la S5 este `arma secretă` a Gabrielei Firea pentru a-i forța mâna lui Cristian Popescu Piedone să renunțe la Capitală
Bogdan Lobonț l-a surprins neplăcut pe Marius Șumudică: "E de neacceptat. Poate are probleme"
SuperLiga   |  15:35
Bogdan Lobonț l-a surprins neplăcut pe Marius Șumudică: "E de neacceptat. Poate are probleme"
"Transfer" de ultim moment la CFR Cluj. Ioan Varga: "Va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru câștigarea campionatului"
SuperLiga   |  14:35
"Transfer" de ultim moment la CFR Cluj. Ioan Varga: "Va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru câștigarea campionatului"
Gigi Becali a "descoperit" cuplul de mijlocași mai buni decât Bourceanu și Pintilii: "Parcă sunt peste ei!"
SuperLiga   |  14:26
Gigi Becali a "descoperit" cuplul de mijlocași mai buni decât Bourceanu și Pintilii: "Parcă sunt peste ei!"
Revenit în poarta FCSB-ului, Andrei Vlad nu s-a ferit de cuvinte: "Nu accept rolul de rezervă"
SuperLiga   |  14:17
Revenit în poarta FCSB-ului, Andrei Vlad nu s-a ferit de cuvinte: "Nu accept rolul de rezervă"
You'll never Klopp alone! Cristian Munteanu scrie despre "moștenirea" lăsată de managerul german fanilor lui Liverpool
Editorialisti   |  14:14
You'll never Klopp alone! Cristian Munteanu scrie despre "moștenirea" lăsată de managerul german fanilor lui Liverpool
exclusiv Reacție oficială de la U Cluj în privința trecerii lui Daniel Popa la FCSB
SuperLiga   |  13:46
Reacție oficială de la U Cluj în privința trecerii lui Daniel Popa la FCSB
Transmisia curselor de F1 de către Antena 1 și Antena 3 încalcă Legea audiovizualului
Formula 1   |  13:37
Transmisia curselor de F1 de către Antena 1 și Antena 3 încalcă Legea audiovizualului
Laszlo Dioszegi, dezamăgit că Sepsi nu a prins loc în Europa: ”Au fost și niște greșeli de arbitraj. Ne doare”
SuperLiga   |  13:00
Laszlo Dioszegi, dezamăgit că Sepsi nu a prins loc în Europa: ”Au fost și niște greșeli de arbitraj. Ne doare”
Rezultate / Clasamente