300 de porții de kebab, comandate de o echipă de la EURO: ”Un jucător a mâncat trei porții”
Gabriel Scarlat | Publicat: 05.07.2024 09:00 | Actualizat: 05.07.2024 09:00
Selecționerul naționalei Turciei, Vincenzo Montella (50 de ani), a comandat pentru echipa sa peste 300 de porții de kebab, după ce au obținut calificarea în optimile de finală ale Campionatului European din Germania.
Naționala Turciei este cazată pe durata Campionatul European în Barsinghausen, în apropierea orașului Hanovra. Aceasta a adus un strop din tradiția lor culinară în orașul german, după ce au trecut de faza grupelor.
”Un jucător a mâncat trei”
Vincenzo Montella a decis să sărbătorească calificarea în optimile de finală și a plasat o comandă de 300 de porții de kebab care să fie livrată în districtul în care sunt găzduiți.
Atât jucătorii, cât și stafful tehnic și cel al hotelului unde sunt cazați, au beneficiat de mâncarea tradițional turcească.
”Am primit un telefon și cineva a spus 'Sunt antrenorul echipei din Turcia și aș dori să comand 300 de kebab. Mi-ar plăcea să fie gata în trei ore'. Cu greu îmi venea să cred.
Au invitat pe toată lumea. Doar stafful era format din 150 de oameni, plus securitate, poliție, personal de la hotel.
Jucătorilor le-a plăcut. Unul a mâncat chiar și trei kebab. Dar nu voi spune cine. Secret comercial! Au fost peste 100 de kilograme de carne. Am făcut aceste frigărui cu viteză maximă”, a dezvăluit bucătarul Daldar Junaid, într-un interviu pentru Bild.
Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!
Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.
Adaugă comentariu
Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.