Gigi Riva, atacantul cu tunetul legat la ghete. Cristian Munteanu îți spune povestea celui mai bun marcator din istoria naționalei Italiei

Gigi Riva a marcat 205 goluri în 374 de meciuri, în toate competițiile, pentru Cagliari Galerie foto (1 fotografii): Gigi Riva, atacantul cu tunetul legat la ghete. Cristian Munteanu îți spune povestea celui mai bun marcator din istoria naționalei Italiei
Foto: Profimedia  |   Gigi Riva a marcat 205 goluri în 374 de meciuri, în toate competițiile, pentru Cagliari

Cristian Munteanu   |   Publicat: 23.01.2024 21:33   |  Actualizat: 24.01.2024 12:24

Luigi ”Gigi” Riva, miticul atacant al naționalei Italiei, a decedat la vârsta de 79 de ani. El deține, în patria lui Paolo Rossi, Vialli, Silvio Piola, Vieri, Giuseppe Meazza, recordul de cele mai multe goluri marcate pentru squadra azzurra.

Riva a fost. Timpul care schimbă gramatica e implacabil. De acum încolo, Gigi Riva nu mai “este”, ci a “fost”.

Supranumit “Rombo di tuono” (n.r. - zgomotul tunetului) de jurnalistul Gianni Brera, pe vremea când ziariștii erau aproape scriitori, pe Gigi îl vedeau fundașii imediat după ce auzeau sunetul făcut de mingea care lovea plasa. Brera asistase, în 1970, la demonstrația de virtuozitate dată de Riva pe San Siro. Și, în afară de Scala, nu există mai mare scenă în Italia.

Moartea tatălui i-a marcat viața lui Riva

Riva s-a născut pe 7 noiembrie 1944, la Leggiuno, în Varese. Comuna de câteva mii de locuitori se află aproape de malul Lago Maggiore. Loc unde se împletesc visurile copilăriei cu dorința de liniște a maturității.

Chiar dacă Leggiuno poate fi destinația superbă a oricărui influencer ce vrea să epateze cu locurile minunate pe care le cunoaște, pentru Riva lucrurile au fost diferite.

La doar opt ani, Gigi, între două drumuri la Panificio L'Antico Forno di Manicone Giovanni și Campo San Primo, a aflat că tatăl său nu mai vine acasă. Nu în acea seară. Și în nicio alta. Destinul înșira doar mărgele negre pe ață.

Întotdeauna ai fost mitul meu, ca fotbalist și ca om. Am învățat să joc pe partea stângă pentru că am vrut să fiu ca tine, dar nu am putut. Adio, Gigi! Marco Tardelli, campion mondial '82

Ugo Riva lucrase ca bărbier, apoi croitor. Cum afacerile nu merseseră bine, se angajase ca muncitor la turnătoria din localitate. O bucată de metal s-a desprins dintr-o mașinărie defectă și l-a lovit. Dacă oamenii sunt o sumă de intersecții, Luigi s-a găsit, prea crud, în fața uneia.

Edis Riva, care era casnică, având grijă de cei doi copii ai familiei, a trebuit să se angajeze. A găsit o slujbă la moara din comună, dar banii de abia îi ajungeau. Așa că, în disperare de cauză, și-a trimis fiul la colegiul din Viggiu.

35
de goluri în 42 de partide a marcat Gigi Riva pentru naționala Italiei

O gură mai puțin de hrănit, dar numai așa aveau toți ce mânca. Gigi departe de casă, la instituția condusă de preoți, care lua în grijă doar cei mai amărâți copii din zonă.

După șapte ani de depresie, închis între zidurile unei clădiri unde era interzis respiratul în altă cheie decât cea a rugăciunii și a smereniei, tânărul Riva a absolvit. Și, mai important, a putut pleca.

Gigi Riva se îndreaptă către fotbal

Iar cum acasă lucrurile nu se îmbunătățiseră din punct de vedere material, a mers să locuiască la sora sa mai mare, Fausta. S-a și angajat, ca mecanic auto. Cu un venit stabil, alături de cineva care avea grijă de el, Gigi a început să se destindă. Ba chiar, sub soarele Lombardiei, juca și fotbal în weekend-uri.

Piciorul său stâng, cu care șuta năpraznic, a devenit subiect de folclor zonal. Așa că Gigi a ajuns la echipa de amatori a celor de la Laveno Mombello. De la tânărul care visa să ajungă pilot de Formula 1, ca idolul său, Juan Manuel Fangio, Riva ajunsese pe buzele tuturor scouterilor vremii. Marcase de 63 de ori, în doi ani, la amatori.

Cum toată lumea îl lăuda, Gigi s-a dus glonț la un trial organizat de Internazionale. A picat, nu l-au oprit. Inima oricărui puști ar fi fost frântă. Nu și a lui Riva. A lui era deja așa. Legnano, o trupă din Serie C, i-a pus pe masă un contract și l-a înregimentat imediat. La 18 ani, mitul “Rombo di tuono” pornea la drum.

Șase goluri în 23 de meciuri, din poziția de extremă stânga. Cagliari era cu ochii pe el. Însă noua senzație a fotbalului din ligile inferioare ale Italiei nu voia să se mute atât de departe de casă. Dar avea nevoie de bani.

37
de milioane de lire (n.r. - echivalentul a 20 de mii de euro) a dat Cagliari pentru Gigi Riva

Unul dintre scopurile lui Riva era să-i asigure liniștea financiară mamei sale, Edis. Voia ca ea să trăiască în pace, fără griji. Din păcate, la puțin timp după ce semnase cu sarzii, mama sa a decedat. Gigi a ajuns în insulă plin de resentimente și furie.

Fotbalul, gropar al atâtor tineri, dar și făuritor de legende, l-a ajutat să treacă peste perioada dificilă. Opt goluri pentru echipa din Serie B, iar Cagliari a terminat competiția pe locul secund, promovând în prima ligă.

Atacantul lui Cagliari se impune în Serie A

Specialiștii se îndoiau că Riva, slăbuț, bazându-se în 90% din timp doar pe piciorul său stâng, va putea face față rigorilor din Serie A. Gigi a dat mai multe goluri, nouă, decât în a doua divizie și le-a închis gura tuturor. Sau, mai potrivit zis acelor vremuri, le-a uscat cerneala din mașinile de scris.

Mai mult, pe 27 iunie 1965, Riva debutează în tricoul squadrei azzurra. Avea 20 de ani. Era primul fotbalist al celor de la Cagliari care juca pentru naționala Italiei. Gigi avea să se obișnuiască, de-a lungul carierei, cu acest “primul”.

156
de goluri în 289 de meciuri a marcat Gigi Riva în Serie A

Sezonul următor? Capocannoniere. Golgheter al Seriei A. Rezultatul? Un loc de titular în centrul ofensivei squadrei Azzurra pentru Campionatul European din 1968. Cele patru calificate la turneul final erau Anglia, Uniunea Sovietică, Italia și Iugoslavia.

Semifinala contra Uniunii Sovietice, încheiată la egalitate (scor 0-0), s-a decis după modelul “cap sau pajură”, iar Italia, gazda turneului, a fost norocoasă. În finală, pe Olimpico din Roma, în fața a 68 de mii de spectatori, Domenghini a dat golul egalizator în minutul 80. Iugoslavia deschisese scorul în prima repriză. Scor 1-1, așa că a urmat rejucarea.

După doar două zile, pe 10 iunie, în fața unei asistențe reduse la jumătate, Riva marca în minutul 12, iar Italia era, călare pe Piaggio, în drum către trofeul european. Anastasi a majorat avantajul înainte de pauză, iar squadra azzurra s-a impus cu 2-0.

Gigi Riva, dintr-o echipă care-i mai avea în componență pe Zoff, Facchetti, Mazzola, Domenghini, era răsfățatul presei. Tânărul cu maxilar de statuie greacă, în care drama era altoită pe lumina Lacului Maggiore, reușise. Dar nu complet.

Anul titlului de campion al Italiei

Sezonul 1968/1969 îi aduce la Cagliari pe Albertosi, Boninsegna, Brugnera și Cera. Alături de aceștia, Riva și trupa din Sardinia au fost foarte aproape de a câștiga “lo scudetto”. Însă Fiorentina lui Amarildo a avut un parcurs aproape perfect, suferind doar o singură înfrângere, și s-a încoronat campioană.

Oficialii celor de la Cagliari au simțit momentul bun al formației, așa că pentru anul următor au mai achiziționat jucători. Gori și internaționalul Domenghini au venit în Sardinia, de la Inter, la schimb cu Boninsegna.

Sub conducerea tehnicianului Manilo Scopigno, sarzii au făcut un campionat fantastic, înregistrând doar două eșecuri. Unul dintre meciurile decisive a avut loc pe 15 martie 1970, când liderul Cagliari a întâlnit Juventus, ocupanta locului secund.

Torinezii au condus cu 1-0 și 2-1, dar, de fiecare dată, Riva a marcat golurile egalizatoare, păstrându-și echipa pe primul loc în Serie A.

Cu doar două etape înainte de final, victoria sarzilor cu Bari, (2-0, un gol Riva) le-a adus acestora primul și singurul titlu din palmares. A fost primul club situat la sud de Roma care câștiga “lo scudetto”!

Gigi Riva traversa și el cei mai buni ani ai săi. Fusese al doilea în ierarhia Balonului de Aur din 1969, în spatele conaționalului Gianni Rivera, și al treilea anul următor, după Gerd Muller și Bobby Moore.

3
titluri de golgheter al Seriei A a câștigat Riva în carieră (anii ’67, ’69 și ‘70)

Meciul secolului de la CM Mexic 1970

Însă poate momentul care i-a cimentat statutul de mit în conștiința italienilor a venit în 1970, la Campionatul Mondial din Mexic.

Squadra azzurra se calificase dintr-o grupă cu Suedia, Uruguay și Israel, în cel mai pur stil italienesc. Nici dacă regiza Zeffirelli nu ar fi reușit o asemenea capodoperă.

  • 1-0 cu Suedia
  • 0-0 cu Uruguay
  • 0-0 cu Israel

Un singur gol, patru puncte, sferturi de finală. Iar de aici, italienii s-au dezlănțuit. 4-1 cu Mexic, gazdele, și calificarea în semifinale. Riva, două goluri.

Pe 17 iunie 1970, Italia întâlnea Germania de Vest în penultimul act al Mondialului. Iar țara care inventase și perfecționase catenaccio (n.r. – zăvorul ușii), defensiva supremă, avea să facă un meci fenomenal.

Boninsegna deschisese scorul în minutul opt, iar totul mergea spre o victorie a Italiei. Mai ales că Beckenbauer își dislocase umărul, dar a rămas pe teren pentru că nemții făcuseră cele două schimbări permise de regulament.

Chiar și așa, squadra azzurra a fost supusă unui asediu, în a doua repriză, cum poate doar Hanibal mai reușise în istoria înaintașilor lui Riva și Rivera.

Și când dopurile de Cinzano și Martini se rostogoleau pe străzile Italiei, Schnellinger, fundașul Milanului, fără gol la națională, apare în careul de șase metri advers, de unde reia în plasă o centrare de pe stânga.

Prelungiri. Martini și Cinzano merg din nou la frigider. Trec patru minute și Gerd Muller face 2-1 pentru nemți. Minutul 108, Italia egalează prin Burnich. Vezuviul mocnește.

Și erupe când Gigi Riva recuperează o minge la mijlocul terenului, i-o pasează lui Rivera, acesta mai departe pentru Domenghini, Riva țâșnește ca atunci când era copil și avea bani de panino de la Panificio L'Antico Forno di Manicone Giovanni.

Balonul ajunge la el, preluare din alergare, fentă de șut, Schnellinger e răsucit ca în ușa rotativă, șut la lung, Sepp Maier învins. 3-2 pentru Italia. Să vină Cinzano și Martini.

Însă pe teren se mai afla un marcator pur-sânge, Gerd Muller. Atacantul celor de la Bayern Munchen profită, de câte ori s-o fi scris acest cuvânt lângă cel al lui Gerd?, de o eroare de marcaj și reia în plasă. 3-3 în thrillerul mexican. Cinzano și Martini merg, cuminți, din nou în frigider.

Nevăzut în direct la televizor, pentru că încă se oferea telespectatorilor reluarea golului marcat de Muller, Boninsegna șarjează pe stânga, intră în careu, centrează, iar Giani Rivera înscrie imediat după ce italienii reluaseră jocul de la mijlocul terenului.

4-3, însă nimeni nu mai are putere să se bucure sau să fie trist. Orice se mai poate întâmpla în ceea ce a fost cel mai frumos meci din istoria campionatelor mondiale.

Sunt sard, pentru că sunt omul cuvintelor puține, sunt adesea bosumflat, mă preocupă problemele acestei țări frumoase și reacționez în felul meu atipic Gigi Riva, campion european '68

Finala, cu Brazilia, a fost una la dispoziția sud-americanilor. Cât au mai putut alerga, după vampiricul duel cu nemții, italienii s-au ridicat la valoarea selecao. La pauză s-a intrat cu scorul de 1-1. Apoi, în repriza secundă, Pele, Gerson, Jairzinho, Tostao, Rivellino au profitat de prospețimea fizică și s-au impus cu 4-1.

Gigi Riva, copilul adoptat de Sardinia

Milan, Inter, Juventus au bătut la ușa lui Riva după Mondial. Dar pentru Gigi, copil care a fost nevoit să plece de acasă, Cagliari era familia sa adoptivă. Una care-i oferise nenumărate motive de fericire, așa că a zis pas ofertelor.

Atacantul a terminat-o cu fotbalul în 1978, după ce, cu doi ani înainte, se accidentase grav. A rămas în cadrul clubului, al cărui președinte a și fost. În 2005, sarzii au retras tricoul cu numărul 11, omagiu celui mai mare jucător din istoria clubului.

După mulți ani de pribegie, Riva a mers acasă, la Leggiuno, unde a dărâmat casa părintească și a construit una nouă, mai spațioasă. Una de care părinții săi s-ar fi bucurat. Poate că durerile copilăriei ne șlefuiesc viitorul.

L-am întrebat dacă are nevoie de ceva. Părea senin, prietenos, glumea. Miturile mele au fost el și Albertosi Raimondo Pinna, directorul spitalului Arnas Brotzu

Pe 22 ianuarie 2024, Gigi Riva a făcut infarct. Ajuns la spital, a glumit cu directorul, Raimondo Pinna, când acesta i-a zis că întreaga Italie e îngrijorată de soarta lui.

Raimondo avea opt ani când Riva câștiga Serie A cu Cagliari. Mergea la meciuri cu tatăl său. L-a rugat să facă o angioplastie. Dar de când miturile au nevoie de alt medicament decât iubirea celor din tribunele stadioanelor?

Gigi Riva a refuzat și s-a dus, lăsând după el încremenirea lumii de după zgomotul tunetului. Doar că nu va mai veni niciodată un alt “Rombo di tuono”.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Adaugă comentariu

Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

Neymar se gândește la plecarea de la Al-Hilal după doar cinci meciuri în Arabia Saudită! Unde ar vrea să se transfere
Neymar se gândește la plecarea de la Al-Hilal după doar cinci meciuri în Arabia Saudită! Unde ar vrea să se transfere
Neymar se gândește la plecarea de la Al-Hilal după doar cinci meciuri în Arabia Saudită! Unde ar vrea să se transfere
"Sunt un bețiv trist!" Lacrimile lui Gascoigne: a rămas pe drumuri la 56 de ani! "O să renunț când ajung într-o cutie de lemn!"
"Sunt un bețiv trist!" Lacrimile lui Gascoigne: a rămas pe drumuri la 56 de ani! "O să renunț când ajung într-o cutie de lemn!"
"Sunt un bețiv trist!" Lacrimile lui Gascoigne: a rămas pe drumuri la 56 de ani! "O să renunț când ajung într-o cutie de lemn!"
El i-a dirijat pe Messi, Suarez, Alba și Busquets! A dat recitaluri în fața lui Barack și Michelle Obama, Papa Francisc și a compus pentru NASA
El i-a dirijat pe Messi, Suarez, Alba și Busquets! A dat recitaluri în fața lui Barack și Michelle Obama, Papa Francisc și a compus pentru NASA
El i-a dirijat pe Messi, Suarez, Alba și Busquets! A dat recitaluri în fața lui Barack și Michelle Obama, Papa Francisc și a compus pentru NASA
Vrei să-i vezi pe Ronaldinho, Henry, Totti și Cannavaro din nou pe teren? Vei putea face acest lucru mai repede decât crezi
Vrei să-i vezi pe Ronaldinho, Henry, Totti și Cannavaro din nou pe teren? Vei putea face acest lucru mai repede decât crezi
Vrei să-i vezi pe Ronaldinho, Henry, Totti și Cannavaro din nou pe teren? Vei putea face acest lucru mai repede decât crezi
Starul brazilian care i-a dat mingea printre picioare lui Maradona și l-a făcut “retardat” pe legendarul Pele. Cristian Munteanu îți spune povestea lui Romario
Starul brazilian care i-a dat mingea printre picioare lui Maradona și l-a făcut “retardat” pe legendarul Pele. Cristian Munteanu îți spune povestea lui Romario
Starul brazilian care i-a dat mingea printre picioare lui Maradona și l-a făcut “retardat” pe legendarul Pele. Cristian Munteanu îți spune povestea lui Romario
Dat afară de Aston Villa, a devenit miliardar. Jucătorul care a câștigat mai mult din afaceri decât Ronaldo din fotbal
Dat afară de Aston Villa, a devenit miliardar. Jucătorul care a câștigat mai mult din afaceri decât Ronaldo din fotbal
Dat afară de Aston Villa, a devenit miliardar. Jucătorul care a câștigat mai mult din afaceri decât Ronaldo din fotbal

Cele mai citite

Au dreptul Oțelul și Corvinul să joace în Europa League? Răzvan Burleanu a dat verdictul: ”Asta este ceea ce vă pot spune”
Au dreptul Oțelul și Corvinul să joace în Europa League? Răzvan Burleanu a dat verdictul: ”Asta este ceea ce vă pot spune”
Europa League  |  19 Aprilie 2024, 11:24
1.
Au dreptul Oțelul și Corvinul să joace în Europa League? Răzvan Burleanu a dat verdictul: ”Asta este ceea ce vă pot spune”
Ce arată reluările la golul anulat al lui Florinel Coman din FCSB - Rapid
Ce arată reluările la golul anulat al lui Florinel Coman din FCSB - Rapid
SuperLiga  |  20 Aprilie 2024, 21:07
2.
Ce arată reluările la golul anulat al lui Florinel Coman din FCSB - Rapid
EXCLUSIV | 5.000.000 de euro, suma încasată de Dinamo de la un sponsor-acționar. ”Câinii”, printre puținele formații din Superligă aflate pe plus
EXCLUSIV | 5.000.000 de euro, suma încasată de Dinamo de la un sponsor-acționar. ”Câinii”, printre puținele formații din Superligă aflate pe plus
SuperLiga  |  20 Aprilie 2024, 09:15
3.
EXCLUSIV | 5.000.000 de euro, suma încasată de Dinamo de la un sponsor-acționar. ”Câinii”, printre puținele formații din Superligă aflate pe plus
Cum pot ieși femeile cu 3 ani mai devreme la pensie, iar bărbații cu 5 ani? Ce pensie vor avea?
Cum pot ieși femeile cu 3 ani mai devreme la pensie, iar bărbații cu 5 ani? Ce pensie vor avea?
Cum pot ieși femeile cu 3 ani mai devreme la pensie, iar bărbații cu 5 ani? Ce pensie vor avea?
VIDEO Bashar al Assad pretinde că s-a întâlnit cu un șef de serviciu din România. Ce zic SRI și SIE?
VIDEO Bashar al Assad pretinde că s-a întâlnit cu un șef de serviciu din România. Ce zic SRI și SIE?
VIDEO Bashar al Assad pretinde că s-a întâlnit cu un șef de serviciu din România. Ce zic SRI și SIE?
Pensionar cu 5.300 lei pensie va avea cu 700 lei mai puțin la recalculare. Câte puncte bonus are?
Pensionar cu 5.300 lei pensie va avea cu 700 lei mai puțin la recalculare. Câte puncte bonus are?
Pensionar cu 5.300 lei pensie va avea cu 700 lei mai puțin la recalculare. Câte puncte bonus are?
Știri de ultimă oră din sport
Bernd Storck nu a căutat scuze după eșecul cu Universitatea Craiova: ”Am făcut greșeli foarte mari”
Bernd Storck nu a căutat scuze după eșecul cu Universitatea Craiova: ”Am făcut greșeli foarte mari”
SuperLiga   |  21 Aprilie 2024, 23:17
Bernd Storck nu a căutat scuze după eșecul cu Universitatea Craiova: ”Am făcut greșeli foarte mari”
Ce fac stranierii români. Boloni, victorie importantă în Ligue 1. Maxim, gol în campionatul Turciei
Ce fac stranierii români. Boloni, victorie importantă în Ligue 1. Maxim, gol în campionatul Turciei
Fotbal Internațional   |  21 Aprilie 2024, 23:04
Ce fac stranierii români. Boloni, victorie importantă în Ligue 1. Maxim, gol în campionatul Turciei
Simona Halep s-a retras de la Madrid Open. Anunțul oficial făcut de sportivă: ”Experiența îmi spune să nu mă grăbesc”
Simona Halep s-a retras de la Madrid Open. Anunțul oficial făcut de sportivă: ”Experiența îmi spune să nu mă grăbesc”
Handbal   |  21 Aprilie 2024, 22:00
Simona Halep s-a retras de la Madrid Open. Anunțul oficial făcut de sportivă: ”Experiența îmi spune să nu mă grăbesc”
Dat afară de Rapid, Alex Albu și-ar fi găsit deja echipă! Merge la o rivală din Superliga
Dat afară de Rapid, Alex Albu și-ar fi găsit deja echipă! Merge la o rivală din Superliga
SuperLiga   |  21 Aprilie 2024, 20:04
Dat afară de Rapid, Alex Albu și-ar fi găsit deja echipă! Merge la o rivală din Superliga
Sepsi - Universitatea Craiova 1-3. Gâlcă, debut perfect pe banca oltenilor
Sepsi - Universitatea Craiova 1-3. Gâlcă, debut perfect pe banca oltenilor
SuperLiga   |  21 Aprilie 2024, 19:00
Sepsi - Universitatea Craiova 1-3. Gâlcă, debut perfect pe banca oltenilor
Dorinel a explicat cum a bătut U Cluj de două ori în câteva zile: ”Am avut o discuție bărbătească”. Se gândește la titlu? ”Cu buget mai mare, vom avea alte obiective”
Dorinel a explicat cum a bătut U Cluj de două ori în câteva zile: ”Am avut o discuție bărbătească”. Se gândește la titlu? ”Cu buget mai mare, vom avea alte obiective”
SuperLiga   |  21 Aprilie 2024, 18:58
Dorinel a explicat cum a bătut U Cluj de două ori în câteva zile: ”Am avut o discuție bărbătească”. Se gândește la titlu? ”Cu buget mai mare, vom avea alte obiective”
Marton Fucsovics, campion la Țiriac Open, de la București! Victorie în două seturi în finală
Marton Fucsovics, campion la Țiriac Open, de la București! Victorie în două seturi în finală
Tenis   |  21 Aprilie 2024, 18:56
Marton Fucsovics, campion la Țiriac Open, de la București! Victorie în două seturi în finală
Ioan Ovidiu Sabău și-a pus la zid jucătorii după eșecul cu Oțelul: ”Multe lucruri nu le pot spune. Sunt aici să găsesc soluții, nu vinovați”
Ioan Ovidiu Sabău și-a pus la zid jucătorii după eșecul cu Oțelul: ”Multe lucruri nu le pot spune. Sunt aici să găsesc soluții, nu vinovați”
SuperLiga   |  21 Aprilie 2024, 18:43
Ioan Ovidiu Sabău și-a pus la zid jucătorii după eșecul cu Oțelul: ”Multe lucruri nu le pot spune. Sunt aici să găsesc soluții, nu vinovați”
Bernd Storck nu a căutat scuze după eșecul cu Universitatea Craiova: ”Am făcut greșeli foarte mari”
SuperLiga   |  23:17
Bernd Storck nu a căutat scuze după eșecul cu Universitatea Craiova: ”Am făcut greșeli foarte mari”
Ce fac stranierii români. Boloni, victorie importantă în Ligue 1. Maxim, gol în campionatul Turciei
Fotbal Internațional   |  23:04
Ce fac stranierii români. Boloni, victorie importantă în Ligue 1. Maxim, gol în campionatul Turciei
Verdict crunt pentru Vlad Chiricheș! Cât va sta pe tușă stoperul FCSB-ului
SuperLiga   |  22:27
Verdict crunt pentru Vlad Chiricheș! Cât va sta pe tușă stoperul FCSB-ului
Simona Halep s-a retras de la Madrid Open. Anunțul oficial făcut de sportivă: ”Experiența îmi spune să nu mă grăbesc”
Handbal   |  22:00
Simona Halep s-a retras de la Madrid Open. Anunțul oficial făcut de sportivă: ”Experiența îmi spune să nu mă grăbesc”
live score Real Madrid - Barcelona 1-2, ACUM pe iAMsport.ro. Catalanii revin în avantaj, după o eroare a lui Lunin
LaLiga   |  21:58
Real Madrid - Barcelona 1-2, ACUM pe iAMsport.ro. Catalanii revin în avantaj, după o eroare a lui Lunin
Sora lui Adrian Mititelu jr, mesaj emoționant după ce acesta a ajuns la spital. ”Ești în inima mea”
Diverse   |  21:30
Sora lui Adrian Mititelu jr, mesaj emoționant după ce acesta a ajuns la spital. ”Ești în inima mea”
Costel Gâlcă, după debutul cu dreptul pe banca Craiovei: ”Au înțeles ce am lucrat”
SuperLiga   |  21:29
Costel Gâlcă, după debutul cu dreptul pe banca Craiovei: ”Au înțeles ce am lucrat”
exclusiv Trică și Mititelu s-au încins din nou? Egalul cu Dinamo a dinamitat atmosfera la FCU Craiova!
Fotbal   |  20:42
Trică și Mititelu s-au încins din nou? Egalul cu Dinamo a dinamitat atmosfera la FCU Craiova!
Rezultate / Clasamente