Corespondență EURO Atacantul român cu patru echipe din Bundesliga în CV, interviu pentru iAMsport: ”Este regretul meu de atunci”. Amintiri cu Edin Dzeko: ”I-am dat încredere. Mă intreba cum este să marchez atâtea goluri în Germania”

Foto 1/6 Galerie foto(6) Galerie foto (6 fotografii): Atacantul român cu patru echipe din Bundesliga în CV, interviu pentru iAMsport: ”Este regretul meu de atunci”. Amintiri cu Edin Dzeko: ”I-am dat încredere. Mă intreba cum este să marchez atâtea goluri în Germania”
Foto: Paul Chirilă  |  

Silvian Bădulescu , Paul Chirilă (foto/video)   |   Publicat: 24.06.2024 18:44   |  Actualizat: 24.06.2024 22:56

Sergiu Radu (46 de ani) sau fostul atacant român care a bifat, de-a lungul carierei, 69 de meciuri în Bundesliga și cinci cluburi în fotbalul german a oferit, direct din Koln, oraș unde a evoluat pentru un sezon, un interviu în exclusivitate pentru iAMsport.ro.

Stabilit în Spania cu familia, olteanul a vorbit deschis despre elevii lui Edward Iordănescu, concurența acerbă din atac din perioada în care activa în Bundesliga și, evident, pe final, a vorbit și despre Rapid, ”clubul sufletului meu”, așa cum l-a descris.

Fiul său, Albert Radu, promite să-i calce pe urme. Legitimat la Malaga U16, formație proaspăt promovată în al doilea eșalon spaniol, acesta este mijlocaș central.

”Tricoul acesta de pe el (n.r. - albastru) îl are de la ultima acțiune de la lot. A fost convocat la U16, la Nicolae Grigore. Așa mai venim și noi în țară, la meciurile lui. Din păcate, n-am fost până acum pe noul stadion din Giulești. M-au invitat la inaugurare, dar n-am putut...”, ne mărturisește acesta, înainte de interviu, cu un sentiment de mândrie pentru fiul său, amestecat cu puțină tristețe pentru Rapid..

Sergiu Radu, împreună cu soția și Albert, băiatul său legitimat la Malaga U16

Energie Cottbus, VfL Wolfsburg, VfB Stuttgart, FC Koln și Alemannia Aachen sunt cluburile la care a fost legitimat Sergiu Radu, în Germania, în perioada 2005-2012.

”Naționala actuală trebuie să-și scrie propria istorie”

Sergiu Radu, ne întâlnim în Koln, oraș unde ai jucat în Bundesliga, pe durata EURO 2024. Ce faci, cum ești?

Salut! Eu sunt stabilit în Spania, dar Koln mi-a rămas în suflet. Cunosc foarte bine orașul, am jucat la FC Koln, încă am prieteni aici. În momentul în care am văzut că echipa națională a României are meci aici, mi-am spus că nu pot rata oportunitatea de a-i vedea live.

România la EURO 2024. Te așteptai, în primul rând, să avem o campanie de calificare atât de bună?

Din punct de vedere al rezultatelor, campania de calificare a fost excelentă! Am terminat pe 1, în fața Elveției, la 5 puncte diferență. Nimeni nu se aștepta, dar această echipă a crescut ușor. A avut o progresie foarte bună. A ajuns să-și arate, la EURO, adevărata fața. Ne-am bucurat toți de o victorie la un scor categoric în fața Ucrainei.

”Generația de suflet”. Cum ți se pare?

Formează un grup, dar ei trebuie să-și scrie propria istorie și să continue cu aceste rezultate bune, să ne bucure în continuare. Următorul pas ar fi ieșirea din grupe, suntem foarte aproape, dar n-am realizat-o. Încă.

Ai jucat fotbal într-o perioadă de tranziție pentru echipa națională. Cum ți se pare generația din prezent, în comparație cu cea de atunci?

Când am activat eu, erau mulți jucători la echipe foarte bune din Europa. A fost generația venită imediat după Hagi, Popescu, Petrescu etc. Încă aveam cotă bună în Europa, aveam jucători în Bundesliga, Serie A, Spania. Jucători foarte buni.

”Nu știu dacă a mai marcat vreun jucător român 14 goluri într-un sezon de Bundesliga”

Am fi putut avea rezultate mai bune?

Posibil. Nu cred că și-a exploatat cea mai bună față. Să sperăm că această generație va face mai mult, în schimb.

Mă uitam pe CV-ul tău, înainte de interviu: 4 cluburi la care ai jucat în Bundesliga, 5 echipe din Germania în palmares, nu doar ai făcut act de prezență, goluri marcate, dar doar un meci la echipa națională...

Este regretul meu de atunci! Poate, la nivelul la care am jucat, aș fi putut avea mai multe selecții la echipa națională. Totuși, nivelul era ridicat, concurență. Erau Marica, Pancu, Niculescu, Dănciulescu, Daniel Niculae, Dică juca bine, Mutu. Atacanți de un alt nivel. Poate aș fi putut bifa mai multe meciuri... Totuși, cât am jucat în Bundesliga, nu știu dacă a mai marcat cineva, dar eu am dat 14 goluri într-un sezon*.

*În sezonul 2006-2007, Sergiu Radu a marcat 14 goluri în 34 de meciuri în Bundesliga, pentru Energie Cottbus.

Dintre jucătorii români.

Da, da. Și acolo au jucat Ganea, Răducioiu, Marica, atacanți de mare clasă. Cu toate astea, vezi, nu am reușit să am mai multe meciuri...

Să fi fost și alți factori? Poate n-ai fost și tu împins de la spate?

Posibil. Eu am explodat mai târziu puțin, după 27-28 de ani. Este posibil ca, nefiind integrat în circuitul echipei naționale de tânăr, să fi fost alți jucători cu prioritate.

Singurul meci jucat de tine a fost în campania pentru EURO 2008.

Da, am câștigat 3-1 la Minsk, cu Belarus. După am legat un meci la Koln, cu echipa națională a Germaniei, dar nu am intrat.

Aveai așteptări să fii convocat la EURO 2008?

Nu, meciul cu Belarus fusese la final de campanie, alții duseseră acea campanie. Totuși, mă așteptam să fiu convocat la mai multe meciuri atunci, în preliminariile pentru EURO 2008.

”A scăzut valoarea jucătorilor români”

Erau mulți jucători români în Bundesliga când jucai tu. Ba chiar ai fost coleg cu Ovidiu Burcă, regretatul Emil Jula, Vlad Munteanu. Era mai ridicată calitatea fotbaliștilor români?

Aceștia au fost câțiva. Tararache, Claudiu Niculescu, Filipescu. Mai erau. Probabil, atunci, jucătorul român era văzut cu alți ochi, avea o cotă de piață mult mai mare, era mai căutat. Totuși, degeaba ești căutat și luat, dacă nu joci. Ei, însă, au jucat.

Vedem critici, vedem jucători în Serie B sau Arabia, doar doi în top 5 campionate din Europa, Răzvan Marin și Radu Drăgușin. Schimbă acest EURO imaginea fotbalistului român?

Da! Se va schimba în bine. Vei vedea și transferuri pe sume importante în campionatele bune ale Europei. Cota jucătorilor care au jucat bine la un EURO sau Mondial a crescut mereu.

Cum este nivelul Bundesligii din prezent cu cel de atunci, când jucai?

Și atunci Bayern Munchen juca finale de Champions League. Acum a jucat Borussia Dortmund, Leverkusen a jucat finala de Europa League. Fotbalul german rămâne sus.

A scăzut valoarea jucătorilor români, deci?

Da. Și ne este din ce în ce mai greu să fim reprezentați în acest campionat.

Am fost aproape să avem, din nou, un român în Bundesliga: Radu Drăgușin la Bayern. Cum ar fi fost?

Sper să se bucure de alegere, a trecut momentul. Mi-ar fi plăcut să vină aici. Bayern este foarte mare, și aici, și în Europa, ar fi jucat an de an în Champions League, ar fi câștigat campionate. S-ar fi putut impune la Bayern. Bine, sigur, se va impune și la Tottenham și, poate, se va transfera la o echipă care se bate la campionat.

Radu Drăgușin a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru a merge la Tottenham

”Eu și Vlad Munteanu eram numiți 'gemenii golului'”

O poveste amuzantă cu românii cu care ai jucat? Cu Vlad Munteanu?

Povești amuzante nu știu dacă am avut, dar, uite, cu Vlad Munteanu am avut momente frumoase la Energie Cottbus. Eram numiți ”gemenii golului”. Și el a avut un sezon foarte bun atunci, cu 11 goluri ca mijlocaș*. Plus pasele de gol pe care le-a dat. Am avut o perioadă de vis cu o echipă mică. Ne-am salvat de la retrogradare cu 6-7 etape înainte să se termine campionatul. Din 39 de goluri date de club, noi am dat 25 împreună. Ca o comparație cu ce am reușit să realizăm la această echipă mică.

Sergiu Radu și Vlad Munteanu, ”gemenii golului” la Energie Cottbus

*În același sezon 2006-2007, Vlad Munteanu a avut 11 goluri și 7 pase decisive la Energie Cottbus.

Mai grea trecerea din Liga 1 în Bundesliga acum?

Eu am mers în liga secundă la Cottbus. Venisem din Franța, de la Le Mans, unde n-am jucat foarte mult. Am luat-o de jos, am marcat 12 goluri în Liga 2 și am promovat.

În sezonul în care Wolfsburg a luat titlul, 2008-2009, aparțineai de acest club, dar ai plecat sub formă de împrumut la Koln.

Este o poveste și aici. Wolfsburg ne-a vrut pe amândoi după acel sezon, 2006-2007, și ne-a luat. Wolfsburg nu avea antrenor, după un sezon mai slab. Ar fi trebuit să vină alt antrenor, pe noi ne-a transferat managerul echipei. Felix Magath, când a venit antrenor, nu avea cunoștință de transferurile făcute înainte, a mai adus și el jucători. Eram vreo 30 de jucători. Începusem să joc, dar a trebuit să plec împrumut.

De ce?

Ca să joc mai mult. Am plecat la Stuttgart, după la Koln. Atunci au luat ei campionatul.

Ești campion al Bundesligii?

Nu. Eu am jucat la Wolfsburg câteva meciuri cu un sezon înainte, 2007-2008. Returul l-am jucat la Stutgart. Am fost titular la Wolfsburg, am dat 2 goluri în primele 3 etape, în runda 4 m-a schimbat la pauză și după nu s-a mai bazat pe mine.

”Edin Dzeko mă întreba cum este să marchez atâtea goluri în Bundesliga, care este nivelul. I-am dat încredere”

Grafite și Edin Dzeko, concurenți pe post cu tine.

Dzeko venise din Bosnia, era tânăr. Eu venisem din Bundesliga, eram văzut ca primul atacant al echipei, Dzeko era rezervă. Avea un fizic senzațional și ce calități... s-a demonstrat ulterior. S-a integrat ușor-ușor și în următorul sezon au luat campionatul. El și Grafite au dat o grămadă de goluri.

Grafite, venit din Franța?

Da, de la Le Mans, pe o sumă foarte mare pe vremea aceea, 8,5-9 milioane de euro. Eu aveam un avantaj față de ei, dar când a fost transferat Grafite, mi-am pierdut locul de titular. Ăsta a fost cuplul de atacanți, Grafite - Dzeko.

A avut nevoie de acomodare?

Da. Campionatul din Franța era cu totul diferit de Bundesliga. El nu marcase primele 6-7 etape, dar să vezi cum te poate ajuta echipa. Era coechipier cu Marcelinho, conațional, și, la un moment dat, am avut penalty. Marcelinho ar fi trebuit să bată, dar i-a dat mingea lui Grafite. A marcat și și-a intrat în mână.

Vreo amintire cu ei?

Cu Dzeko. Pentru mine a fost, mai târziu, un moment de mândrie. În perioada când făceam pregătirea, înainte de sezon (n.r. - 2007-2008), el a venit lângă mine, era un băiețaș timid, de 19 ani, venit din Bosnia. Mă întreba diverse. ”Cum a fost pentru tine să marchezi atâtea goluri în Bundesliga?”, ”Care este nivelul?”. Am avut o conversație în care i-am dat încredere. I-am zis că, la ce calități are, va avea timp să marcheze multe goluri. Mi-a povestit la un moment dat ceva.

Ce?

Că a avut o viață destul de grea. L-a prins războiul în Bosnia, iar prieteni de-ai lui cau murit în cartierul lui. O bombă a fost aruncată fix pe terenul unde se jucau. El a avut noroc că l-a chemat mama lui cu câteva minute înainte în casă, prietenii lui n-au scăpat... momente tragice. A avut o viață grea.

Și Grafite?

Băiat de caracter. Mai vorbeam în franceză, cu bun simț. Era genul de brazilian la locul lui, care nu era cu petrecerile, familist. Mai mult Marcelinho era așa (n.r. - râde).

VfL Wolfsburg a câștigat titlul în Bundesliga, în 2008-2009, cu două puncte peste Bayern. Din 80 de goluri marcate, 54 au purtat semnăturile lui Dzeko și Grafite

”Rapid este un club boem. Nu există răbdare. Antrenorul vine cu o mentalitate nouă, o cultură diferită”

Nu pot să nu te întreb de Rapid București. Play-off început pe cai mari, au terminat în genunchi. Acum vedem un antrenor cu CV. Ce așteptări ai?

Am avut și sezonul trecut așteptări, dar clubul meu de suflet, nu m-am așteptat, a avut o cădere în play-off. Cred că situația a fost gestionată prost, iar problemele din afara vestiarului s-au transferat în vestiar. Au afectat jocul echipei mai mult decât s-ar fi așteptat. Nu a mai fost acel paravan, Daniel Niculae a avut acele probleme.

Președinte nou, director sportiv nou, antrenor nou. Candidați la titlu?

Nu cunosc antrenorul. Este această prăpastie a faptului că a antrenat într-un campionat total diferit, cu o cultură total diferită. Va putea să se integreze și să-și aducă mentalitatea lui, să se plieze pe această mentalitatea a lui? Rapid este un club boem, nu există răbdare. Sper să fie alegerea potrivită.

Dan Șucu a cam pus piciorul în prag.

Mi se pare normal. Duci în spate acel club, duci atâția bani, e normal să faci aceste lucruri. Tu iei deciziile importante. Cred că a găsit și un sfătuitor în persoana lui Viorel Moldovan. Știe ce înseamnă clubul Rapid și suporterii, cred că este persoana potrivită.

Un mesaj pentru suporteri?

Îmi doresc din tot sufletul să fie lângă echipă sezonul viitor și sperăm ca problemele să dispară, să fie în număr cât mai mare la stadion.

Sergiu Radu, în meciul Rapid - Liverpool, 0-0, în ediția 2000-2001 a Cupei UEFA

  • Sergiu Radu a evoluat la Rapid în perioada 1998-2001, cucerind titlul și Supercupa României, ambele în 1999;
  • În România, a mai evoluat pentru Jiul Petroșani (1996-1998), Olimpia Satu Mare (1997-1998) și FC Național București (2001-2003, 2005).

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Adaugă comentariu

Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

Cum răspunde Daniel Pancu la zvonul că ar putea fi antrenorul echipei naționale: ”Îmi doresc...”
Cum răspunde Daniel Pancu la zvonul că ar putea fi antrenorul echipei naționale: ”Îmi doresc...”
Cum răspunde Daniel Pancu la zvonul că ar putea fi antrenorul echipei naționale: ”Îmi doresc...”
Ilie Dumitrescu, legat de viitorul echipei naționale: ”Sunt convins!”
Ilie Dumitrescu, legat de viitorul echipei naționale: ”Sunt convins!”
Ilie Dumitrescu, legat de viitorul echipei naționale: ”Sunt convins!”
Cine este cel mai valoros fotbalist român. Cotele jucătorilor români au crescut după EURO 2024
Cine este cel mai valoros fotbalist român. Cotele jucătorilor români au crescut după EURO 2024
Cine este cel mai valoros fotbalist român. Cotele jucătorilor români au crescut după EURO 2024
Dezvăluire incredibilă: cu ce echipă națională negociază Mircea Lucescu în acest moment
Dezvăluire incredibilă: cu ce echipă națională negociază Mircea Lucescu în acest moment
Dezvăluire incredibilă: cu ce echipă națională negociază Mircea Lucescu în acest moment
Surpriză uriașă: Cristi Chivu s-a decis în privința unei oferte de la naționala României
Surpriză uriașă: Cristi Chivu s-a decis în privința unei oferte de la naționala României
Surpriză uriașă: Cristi Chivu s-a decis în privința unei oferte de la naționala României
Cristi Chivu, pe banca echipei naționale? Fostul căpitan nu exclude această posibilitate: ”Aștept”
Cristi Chivu, pe banca echipei naționale? Fostul căpitan nu exclude această posibilitate: ”Aștept”
Cristi Chivu, pe banca echipei naționale? Fostul căpitan nu exclude această posibilitate: ”Aștept”

Cele mai citite

Cum arată acum cea care a fost marea iubire a lui Ion Țiriac: ”Îi datorez totul lui Ion”
Cum arată acum cea care a fost marea iubire a lui Ion Țiriac: ”Îi datorez totul lui Ion”
Diverse  |  18 Iulie 2024, 11:49
1.
Cum arată acum cea care a fost marea iubire a lui Ion Țiriac: ”Îi datorez totul lui Ion”
Cum s-a afișat verișoara lui Ianis Hagi la nunta anului. Maria Popescu s-a făcut imediat remarcată
Cum s-a afișat verișoara lui Ianis Hagi la nunta anului. Maria Popescu s-a făcut imediat remarcată
Diverse  |  17 Iulie 2024, 09:31
2.
Cum s-a afișat verișoara lui Ianis Hagi la nunta anului. Maria Popescu s-a făcut imediat remarcată
Un jurnalist maghiar, atac dur la adresa românilor după victoria Corvinului în Europa: ”Sunt la ani lumină în urmă” / ”'Fotbalul Orban' a născut frustrări”
Un jurnalist maghiar, atac dur la adresa românilor după victoria Corvinului în Europa: ”Sunt la ani lumină în urmă” / ”'Fotbalul Orban' a născut frustrări”
Fotbal  |  16 Iulie 2024, 17:14
3.
Un jurnalist maghiar, atac dur la adresa românilor după victoria Corvinului în Europa: ”Sunt la ani lumină în urmă” / ”'Fotbalul Orban' a născut frustrări”
NATO dezvoltă o forță navală în Marea Neagră pentru a contracara Rusia. Care este rolul României?
NATO dezvoltă o forță navală în Marea Neagră pentru a contracara Rusia. Care este rolul României?
NATO dezvoltă o forță navală în Marea Neagră pentru a contracara Rusia. Care este rolul României?
Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie la recalculare? Ce condiții trebuie să îndeplinească
Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie la recalculare? Ce condiții trebuie să îndeplinească
Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie la recalculare? Ce condiții trebuie să îndeplinească
Ce recompensă uriașă oferă Putin pentru fiecare F-16 distrus. Rusia acuză că sunt ascunse în România
Ce recompensă uriașă oferă Putin pentru fiecare F-16 distrus. Rusia acuză că sunt ascunse în România
Ce recompensă uriașă oferă Putin pentru fiecare F-16 distrus. Rusia acuză că sunt ascunse în România
Știri de ultimă oră din sport
Gestul făcut de Gică Hagi la nunta lui Ianis. Cum a mutat "Regele" pentru ca totul să iasă perfect
Gestul făcut de Gică Hagi la nunta lui Ianis. Cum a mutat "Regele" pentru ca totul să iasă perfect
Diverse   |  19 Iulie 2024, 12:30
Gestul făcut de Gică Hagi la nunta lui Ianis. Cum a mutat "Regele" pentru ca totul să iasă perfect
Galatasaray a anunțat ce se întâmplă în cazul lui Alexandru Cicâldău! Unde se poate transfera mijlocaşul român
Galatasaray a anunțat ce se întâmplă în cazul lui Alexandru Cicâldău! Unde se poate transfera mijlocaşul român
Stranieri   |  19 Iulie 2024, 11:56
Galatasaray a anunțat ce se întâmplă în cazul lui Alexandru Cicâldău! Unde se poate transfera mijlocaşul român
Valeriu Iftime a răspuns acuzațiilor înaintate de Dan Șucu: ”Obraznic în declaraţia asta!”
Valeriu Iftime a răspuns acuzațiilor înaintate de Dan Șucu: ”Obraznic în declaraţia asta!”
SuperLiga   |  19 Iulie 2024, 11:36
Valeriu Iftime a răspuns acuzațiilor înaintate de Dan Șucu: ”Obraznic în declaraţia asta!”
Cum răspunde Daniel Pancu la zvonul că ar putea fi antrenorul echipei naționale: ”Îmi doresc...”
Cum răspunde Daniel Pancu la zvonul că ar putea fi antrenorul echipei naționale: ”Îmi doresc...”
Echipa Națională   |  19 Iulie 2024, 11:25
Cum răspunde Daniel Pancu la zvonul că ar putea fi antrenorul echipei naționale: ”Îmi doresc...”
PSG își întărește staff-ul tehnic: Guillem Hernandez Folguera, nou secund al lui Luis Enrique
PSG își întărește staff-ul tehnic: Guillem Hernandez Folguera, nou secund al lui Luis Enrique
Fotbal Internațional   |  19 Iulie 2024, 11:25
PSG își întărește staff-ul tehnic: Guillem Hernandez Folguera, nou secund al lui Luis Enrique
Raul Opruț explică motivele pentru care a semnat cu Dinamo: ”Pentru mine transferul este o rampă de lansare”
Raul Opruț explică motivele pentru care a semnat cu Dinamo: ”Pentru mine transferul este o rampă de lansare”
SuperLiga   |  19 Iulie 2024, 11:15
Raul Opruț explică motivele pentru care a semnat cu Dinamo: ”Pentru mine transferul este o rampă de lansare”
Ilie Dumitrescu, legat de viitorul echipei naționale: ”Sunt convins!”
Ilie Dumitrescu, legat de viitorul echipei naționale: ”Sunt convins!”
Echipa Națională   |  19 Iulie 2024, 11:00
Ilie Dumitrescu, legat de viitorul echipei naționale: ”Sunt convins!”
Interes uriaș pentru FCSB - Maccabi Tel Aviv. Mihai Stoica: ”Estimăm sold-out”
Interes uriaș pentru FCSB - Maccabi Tel Aviv. Mihai Stoica: ”Estimăm sold-out”
Champions League   |  19 Iulie 2024, 10:52
Interes uriaș pentru FCSB - Maccabi Tel Aviv. Mihai Stoica: ”Estimăm sold-out”
Unde poţi vedea România-Olanda online, la TV sau în aer liber, meciul din optimile EURO 2024
Unde poţi vedea România-Olanda online, la TV sau în aer liber, meciul din optimile EURO 2024
Unde poţi vedea România-Olanda online, la TV sau în aer liber, meciul din optimile EURO 2024
BAC 2024. Încep probele scrise la examenul de Bacalaureat. Ce reguli noi trebuie să respecte candidaţii
BAC 2024. Încep probele scrise la examenul de Bacalaureat. Ce reguli noi trebuie să respecte candidaţii
BAC 2024. Încep probele scrise la examenul de Bacalaureat. Ce reguli noi trebuie să respecte candidaţii
Alimentele care scad glicemia. Puţini ştiu cât de benefice sunt
Alimentele care scad glicemia. Puţini ştiu cât de benefice sunt
Alimentele care scad glicemia. Puţini ştiu cât de benefice sunt
Gestul făcut de Gică Hagi la nunta lui Ianis. Cum a mutat "Regele" pentru ca totul să iasă perfect
Diverse   |  12:30
Gestul făcut de Gică Hagi la nunta lui Ianis. Cum a mutat "Regele" pentru ca totul să iasă perfect
Galatasaray a anunțat ce se întâmplă în cazul lui Alexandru Cicâldău! Unde se poate transfera mijlocaşul român
Stranieri   |  11:56
Galatasaray a anunțat ce se întâmplă în cazul lui Alexandru Cicâldău! Unde se poate transfera mijlocaşul român
Valeriu Iftime a răspuns acuzațiilor înaintate de Dan Șucu: ”Obraznic în declaraţia asta!”
SuperLiga   |  11:36
Valeriu Iftime a răspuns acuzațiilor înaintate de Dan Șucu: ”Obraznic în declaraţia asta!”
Conducerea Rapidului a vorbit despre situația lui Cristi Săpunaru: ”Avem nevoie de mai mulți lideri”
SuperLiga   |  11:27
Conducerea Rapidului a vorbit despre situația lui Cristi Săpunaru: ”Avem nevoie de mai mulți lideri”
PSG își întărește staff-ul tehnic: Guillem Hernandez Folguera, nou secund al lui Luis Enrique
Fotbal Internațional   |  11:25
PSG își întărește staff-ul tehnic: Guillem Hernandez Folguera, nou secund al lui Luis Enrique
Cum răspunde Daniel Pancu la zvonul că ar putea fi antrenorul echipei naționale: ”Îmi doresc...”
Echipa Națională   |  11:25
Cum răspunde Daniel Pancu la zvonul că ar putea fi antrenorul echipei naționale: ”Îmi doresc...”
Cândva era speranța lor, iar acum îl numesc un ”proiect eșuat”. Unde joacă acum cel pe care Mihai Rotaru regretă că l-a avut...
SuperLiga   |  11:24
Cândva era speranța lor, iar acum îl numesc un ”proiect eșuat”. Unde joacă acum cel pe care Mihai Rotaru regretă că l-a avut la Craiova
Raul Opruț explică motivele pentru care a semnat cu Dinamo: ”Pentru mine transferul este o rampă de lansare”
SuperLiga   |  11:15
Raul Opruț explică motivele pentru care a semnat cu Dinamo: ”Pentru mine transferul este o rampă de lansare”
Rezultate / Clasamente