”Noul Nostradamus” anunță șase noi predicții corecte, inclusiv una legată de Jocurile Olimpice. Ce a prezis brazilianul
Redactia | Publicat: 15.08.2024 09:32 | Actualizat: 15.08.2024 16:16
Athos Salome (37 de ani), cunoscut sub supranumele de ”Nostradamus al zilelor noastre” susține că a șase dintre predicțiile sale făcute recent s-au adeverit. Tânărul originar din Brazilia, care și-a luat numele de la fostul astrolog și profet francez care a trăit între 1503 și 1566, susține că a prevăzut inclusiv pandemia de COVID sau faptul că Elon Musk va cumpăra platforma Twitter.
”Nostradamus” în viață, care și-a dat numele după astrologul și farmacistul francez din anii 1500, susține că a prezis pandemia de COVID. Acesta a transmis că multe din profețiile sale se îndeplinesc, cum ar fi eroarea de la Microsoft care a provocat haos la nivel mondial și a ”blocat” societatea.
Noul Nostradamus a prezis pana de curent tehnologică. Cine e Athos Salome | GALERIE FOTO
Salome a avertizat cu privire la o ”pană de curent tehnologică de trei zile”, despre care credea că va arunca lumea în haos. Această predicție s-a concretizat parțial, odată cu eșecurile IT pe scară largă care au afectat serviciile esențiale din întreaga lume.
Aeroporturile, spitalele, băncile și chiar și rețelele de televiziune au fost paralizate de întrerupere, ceea ce a dus la perturbări semnificative în viața de zi cu zi.
Acesta a mai prezis și că Elon Musk va cumpăra Twitter, moartea reginei Elisabeta, dar și rezultatul turneului final EURO din Germania.
Salome "Nostradamus" susține că a prezis atacul cibernetic de la Jocurile Olimpice
Cea mai recentă predicție a lui Salome este atacul cibernetic asupra sistemelor de la Jocurile Olimpice de la Paris. Salome a spus, citat de DailyMail: ”Evenimentele de o asemenea amploare precum Jocurile Olimpice ar fi țintele ideale de atac, capabile să provoace perturbări în ordinea existentă.
Faptul că autoritățile franceze au acționat rapid și au crescut siguranța cibernetică arată că ipoteza mea era corectă. Este o dovadă în plus că e nevoie de măsuri adevcate și eficiente pentru protecție în spațiul cibernetic atunci când sunt evenimente golbale”.
În ce alte situații mai spune brazilianul Athos Salomé că a avut dreptate:
- când a prezis apariția malware-ului modular, o amenințare avansată care atacă un sistem cibernetic;
- spionajul "corporate" din zona de biotehnologie și sănătate, oferind drept dovadă că două grupuri de hackeri din Coreea de Nord targetează specific aceste industrii pentru a susține regimul lui Kim Jong-un;
- atacurile asupra piețelor de tranzacționare a criptomonedelor;
- vulnerabilitățile browserelor web care sunt speculate de hackeri;
Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!
Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.
Adaugă comentariu
Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.