3 atacanți legendari ai Angliei au dat verdictul: ”Kane sare în portar!” / ”Rușine absolută, e penalty!”
Galerie foto(2) Galerie foto (2 fotografii): 3 atacanți legendari ai Angliei au dat verdictul: ”Kane sare în portar!” / ”Rușine absolută, e penalty!”
Rareș Stamate | Publicat: 01.07.2026 20:41 | Actualizat: 01.07.2026 20:41
Trei foști mari atacanți englezi au comentat faza penalty-ului neacordat Angliei, în meciul cu RD Congo.
Nu rata știrile, emisiunile și cele mai tari clipuri iAMsport.ro
În finalul primei reprize a meciului Anglia - RD Congo, la scorul de 1-0 pentru africani, Harry Kane a intrat într-un contact cu portarul advers, Lionel Mpasi-Nzau, și a reclamat un presupus penalty.
Adham Makhadmeh, centralul iordanian delegat la acest joc, a gesticulat că nu ar fi vorba despre un fault, în timp ce nici VAR nu a intervenit pentru a indica vreo greșeală din partea arbitrului.
Penalty neacordat pentru Anglia în fața RD Congo?
Ulterior, trei dintre cei mai mari atacanți din istoria Angliei au comentat faza, iar părerile au fost împărțite. Shearer și Owen au spus că trebuia dictată lovitură de la 11 metri, în timp ce Rooney a spus că nu.

Alan Shearer a spus pe comentariu: ”A existat contact, fără nicio îndoială. Pentru mine, este penalty. Kane poate că a exagerat căderea, dar portarul a ieșit în întâmpinarea lui și și-a întins mâinile. Dacă un portar iese în viteză în felul acesta, cu mâinile înainte, ca atacant ai tot dreptul să existe contact și să cazi”.
Michael Owen a scris pe social media: ”Ce șanse mai ai? Dacă ăsta nu este penalty, atunci nu știu ce mai este! O rușine absolută”.
În schimb, Wayne Rooney a transmis: ”Cred că este decizia corectă. Kane sare în portar. Pur și simplu mi se pare că a simulat. Nu cred că este penalty”.
Adaugă comentariu
Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

Cele mai citite