Ce pot face fanii României în Germania în zilele dintre meciurile de la EURO 2024. Informațiile absolut necesare pentru orice suporter al tricolorilor dornic de aventură în această vară

Peisajul idilic din orașul universitar Heidelberg Galerie foto(9) Galerie foto (9 fotografii): Ce pot face fanii României în Germania în zilele dintre meciurile de la EURO 2024. Informațiile absolut necesare pentru orice suporter al tricolorilor dornic de aventură în această vară
Foto: Profimedia  |   Peisajul idilic din orașul universitar Heidelberg

George Drafta   |   Publicat: 29.01.2024 19:16   |  Actualizat: 29.01.2024 21:21

Germania va fi o destinație pe care fanii fotbalului nu vor avea cum să o evite în acest an.

Suporterii celor 24 de echipe naționale calificate la ediția a 17-a din istoria Campionatului European, dar și cei care nu vor să rateze o mare competiție a sportului rege sunt așteptați în Germania între 14 iunie și 14 iulie.

Frumusețile Germaniei

Dincolo de obiectivul numărul 1 al suporterilor, acela de a-și încuraja echipa de pe stadion la meciurile turneului final, susținătorii reprezentativelor de pe bătrânul continent se vor putea bucura de splendorile celei mai populate țări din Europa, în pauzele dintre partidele favoriților.

Cei care și-au propus să stea în Germania până la eliminarea formației lor din competiție vor avea suficient timp să călătorească pentru a cunoaște mai bine patria lui Beckenbauer și Lahm.

iAMsport.ro vă prezintă 24 de destinații care pot reprezenta soluții de petrecere a timpului liber pe perioada turneului final la care România s-a calificat după 8 ani de pauză.

Acestea sunt inspirate din recomandările pe care siteul twotravels.com le-a făcut cu privire la cele mai importante obiective turistice ale Germaniei.

1. Castelul Neuschwanstein

Cel mai bun castel de basm, Neuschwanstein, este situat pe un deal accidentat lângă Füssen, în sud-vestul Bavariei. A fost inspirația pentru castelele Frumoasei Adormite din parcurile Disneyland. Neuschwanstein este cea mai fotografiată clădire din țară și una dintre cele mai populare atracții turistice din Germania.

Castelul Neuschwanstein

2. Berlin - Poarta Brandeburg

Aceasta este singura poartă a orașului care a supraviețuit celor mai mari provocări ale secolului trecut și este un simbol al reunificării țării din 1990. Construită în secolul al XVIII-lea, Poarta Brandenburg marchează intrarea în Unter den Linden, bulevardul celebru al capitalei germane. Poarta Brandeburg este una dintre cele mai cunoscute imagini ale orașului.

3. Heidelberg

Orașul este un cunoscut centru universitar și a fost ferit în timpul celei de-a doua conflagrații mondiale de bombardamentele forțelor aliate. Una dintre cele mai mari atracții este podul de peste râul Neckar, care reprezintă o țintă pentru amatorii de fotografii. De asemenea, Castelul Heidelberg care se află pe înălțimile din jurul orașului este vizitat de foarte mulți turiști.

4. Lubeck

Oraș în nordul Germaniei, Lubeck este binecunoscut pentru Holstentor, una dintre cele două porți rămase încă în picioare în urbea germană. Ea a fost construită în 1464 și poate fi vizitată în ziua de astăzi pentru că a fost transformată în muzeu. Unele dintre clădirile din centrul vechi al orașului sunt înscrise pe lista monumetelor istorice aflate sub patronajul UNESCO.

5. Koln

Simbolul orașului este faimoasa catedrală din centrul orașului, Kolner Dom, a cărei construcție a început în anul 1248. În interiorul ei se află mai multe artefacte apreciate pentru valoarea lor inestimabilă. De asemenea, fanii pot da și de celebra mascotă a clubului de fotbal din oraș, țapul, prezent pe stadion la fiecare meci al formației locale.

Catedrala din Koln

6. Munchen

Marienplatz este locul unde se strâng toți turiștii atunci când ajung în capitala Bavariei. Este principală piață a orașului în mijlocul ei aflându-se Coloana Mariană, care este dedicată Sfintei Maria, considerată "patroana Bavariei".

Fanii care vor călători la Munchen se pot delecta cu berea care în toamnă curge în valuri la celebrul festival Oktoberfest, cu peste 6 milioane de vizitatori.

De asemenea, turiștii vor putea gusta din specialitățile bavareze precum Schweinebraten, Würstl și Knödel.

7. Lindau

Orășelul este situat la granița Germaniei cu Austria și Elveția, aproape de celebrul lac Bodensee. Sub forma unei mici peninsule, acesta este legat de uscat inclusiv printr-o cale ferată. Clădirile medievale cu grinzi sunt atracția urbei cu doar 3.000 de locuitori.

8. Dresda

Dresda este unul dintre orașele puternic bombardate în Al Doilea Război Mondial.

O ploaie de foc s-a abătut asupra locuitorilor săi în februarie 1945, asediul fiind considerat și acum unul dintre cele mai distrugătoare din timpul conflagrației.

Multe dintre clădiri poartă și acum urmele acelui moment negru din istoria Germaniei.

Biserica luterană Frauenkirche este cel mai cunoscut punct de interes al orașului. Ea a fost reconstruită după distrugerea sa pe baza unor planuri originale din urmă cu trei secole.

Centrul istoric al Dresdei

9. Rinul

În afara Dunării, Rinul este cea mai cunoscută apă de pe teritoriul Germaniei, râul străbătând mai multe orașe importante ale viitoarei gazde a Campionatului European.

El poate fi admirat cu ușurință atât din Koln cât și din Mainz, acestea fiind doar două dintre variantele turiștilor. Rinul a fost folosit în trecut drept rută comericală, ajutând la creșterea prosperității majorității localităților care îl străbat.

10. Munții Pădurea Neagră

Pentru turiștii pasionați de drumeții, o aventură în Munții Pădurea Neagră este un obiectiv de neratat. Aceștia pot să observe cu ochii lor locul de unde izvorăște Dunărea, fluviul simbol al Europei.

De asemena, pasionații de senzații tari pot încerca și câteva sporturi extreme. La finalul aventurii montane, ei se pot relaxa în Freiburg, un oraș recunoscut pentru viața de noapte efervescentă.

11. Nurnberg

Nurnberg este unul dintre cele mai romantice orașe ale Germaniei. La fel ca Hamburg, acesta are mai multe construcții înconjurate de apă în zona centrală.

Arta, arhitectura, gastronomia și parcurile de distracție reprezintă alte motive de vizită pentru turiști. Localnicii încearcă să îi atragă pe cei care ajung în Nurnberg cu vin fiert și lebkuchen, o prăjitură de turtă dulce, foarte apreciată în perioada sărbătorilor de iarnă.

Imagine din Nurnberg

12. Garmisch Partenkirchen

Este zona cu cei mai mare altitudine din Germania. Acolo se găsește vârful Zugspitze, unul vizat de schiorii experimentați, dar și de cei care vor să respire aer curat de munte.

Localitatea este cunsocută și pentru faptul că a fost gazda Jocurile Olimpice de Iarnă din 1936.

A fost a treia ediție la care Sonja Henie a cucerit medalia de aur în concursul de patinaj artistic, aceasta rămânând pentru totdeauna în memoria iubitorilor acestui sport.

13. Castelul Hohenzollern

Acesta este construit în stil neo-gotic și este așezat pe o culme, iar de la înălțime se pot vedea două mici orașe de la poalele Alpilor. Castelul a fost construit pe rămășițele unei vechi cetăți ridicate în urmă cu 1000 de ani. El a fost deținut de familia Hohenzollern, care ulterior a ajuns pe tronul României și a condus țara noastră timp de 81 de ani.

14. Berlin-Reichstag

Una dintre clădirile emlematice ale Berlinului, Reichstagul, a avut parte de o istorie tumultoasă. Acesta a fost incendiat în 1933 și apoi distrus în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

A fost renovat după reunificarea Germaniei și a devenit sediul Guvernului german. Cupola de sticlă care se află deasupra sa este un punct de atracție pentru turiștii care doresc să vadă orașul de sus.

Clădirea Reichstagului din Berlin

15. Berchtesgaden

Este un orășel montan aflat la granița cu Austria și a servit drept reședință de vacanță pentru Adolf Hitler în ultima parte a existenței sale. Acum construcția a fost transformată în muzeu și este frecventată de mai mulți turiști care își doresc o experiență inedită. Berchtesgaden este cunoscut de asemenea pentru minele sale de sare.

16. Stâncile Rügen

Acestea se află în Parcul Național Jasmund, o arie protejată situată din nord-estul Germaniei. A fost creat în anul 1990 de către ultimul guvern al RDG și este cea mai mică rezervație de acest gen din Germania.

Aici se găsesc stâncile de calcar care ajung la altitudinea maximă de 161 m deasupra nivelului Balticii. Pe promontoriile sedimentare s-au dezvoltat păduri de fag.

17. Castelul Schwerin

Construcția se află în orașul cu același nume din nordul Germaniei. Castelul este construit încă din secolul al 14-lea și este una dintre cele mai importante atracții ale landului Mecklenburg-Vorpommern.

Legenda spune că el este bântuit de fantoma unei creaturi numite Petermännchen, iar acest aspect generează o afluență de turiști semnificativă pentru această zonă a Germaniei. Este poreclit „Neuschwanstein al Nordului”.

Castelul Schwerin

18. Parcul Elveția Saxonă

În Parcul Național Elveția Saxonă se află și celebrul râu Elba, precum și formațiuni stâncoase uimitoare, văi adânci și mai multe trasee pentru drumeții.

Podul Bastei este cea mai populară destinație și este vânat de amatorii de fotografii de senzație. A fost inițial construit din lemn, iar acum aproape 200 de ani a fost înlocuit cu unul din piatră, care se completează de minune cu relieful din jur.

19. Quedlinburg

Este unul dintre cele mai pitorești orașe ale Germaniei. Turiștii care ajung aici vor avea posibilitatea să exploreze un oraș cu mai multe clădiri construite dintr-un lemn vechi de aproape 1100 de ani.

Pe lângă reședințele tradiționale, Quedlinburg găzduiește o catedrală romanică germană cunoscută sub numele de Dom și o varietate de muzee care explorează arhitectura locală, istoria și arta.

Toate acestea au determinat UNESCO să acorde Quedlinburg statutul de „Patrimoniu cultural mondial” în 1994.

20. Plajele Sylt

Sylt este una dintre cele mai populare insule din nordul Germaniei. Are plaje nemărginite, cu faruri care îi determină pe cei care ajung în zonă să își facă un selfie de neuitat.

Vizitatorii vor da acolo peste căsuțe cu acoperiș de paie pe care le pot admira inclusiv de pe biciclete. În ciuda faptului că nu se află pe majoritatea listelor de călătorii, insula germană a fost mult timp un loc de vacanță preferat pentru călătorii bogați și VIP-uri.

21. Catedrala din Aachen

Aflată la granița cu Belgia și Olanda, construcția impresionantă este considerată cea mai veche catedrală din nordul Europei.

Lucrările de ridicare ale ei au început în secolul al 8-lea, ea fiind concepută să îmbine elemente ale stilului carolingian cu cel gotic.

Aachen a fost punctul central al Imperiului Franc afirmat puternic în timpul lui Carol cel Mare, încoronat drept rege în orașul german în anul 800. El este înmormantat chiar în catedrala din Aachen.

Interiorul catedralei din Aachen

22. Munții Harz

Harz este un masiv muntos împădurit, al cărui altitudinea maximă este de 1142 metri în vârful Brocken, un loc ce era renumit în trecut ca fiind un punct de întâlnire al vrăjitoarelor care se aduneau acolo cu prilejul unei sărbători numită Noaptea Valpurgiei.

17 lacuri de acumulare se află în munții Harz, iar 12 dintre ele sunt folosite pentru producerea de curent electric și ca sursă de apă potabilă.

De asemenea, munții Harz au reprezentat o sursă de inspirație pentru frații Grimm, autori ai unora dintre poveștile cunoscute în întreaga lume.

23. Bamberg

Este un oraș istoric situat în Bavaria care impresionează cu arhitectura sa deosebită. Principala atracție este reprezentată de Primăria Veche, aflată într-un loc surprinzător pentru toți cei ajunși în premieră pe aceste meleaguri.

Aceasta se găsește pe un pod aflat deasupra râului din localitate, iar în interiorul ei se află fresce care stârnesc admirația tururor turiștilor care îi trec pragul.

Construit pe șapte coline, orașul este adesea comparat cu Roma, cu amestecul său de clădiri religioase și administrative datând din Evul Mediu.

24. Leipzig

În orașul aflat în Saxonia se află unul dintre cel mai mari monumente din Europa. Volkerschlachtdenkmal, în traducere Monumentul Bătăliei Națiunilor, a fost ridicat în amintirea confruntării de la începutul secolului 19, care l-a avut în prim plan pe Napoleon Bonaparte.

În celebra bătălie care a avut loc în orașul german, 100.000 de oameni au murit, iar în cinstea lor a fost ridicat acest monument un secol mai târziu.

Lângă acesta se află și o expoziție de unde cei interesați să poată citi și a se informa despre lumea din urmă cu mai bine de 200 de ani în care războiale erau la ordinea zilei.

Monumentul eroilor din Leipzig


Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, pentru cele mai relevante știri din lumea sportului.

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Adaugă comentariu

Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

UEFA recunoaște o eroare imensă de la EURO 2024, dar e prea târziu! Decizia care putea schimba soarta turneului final
UEFA recunoaște o eroare imensă de la EURO 2024, dar e prea târziu! Decizia care putea schimba soarta turneului final
UEFA recunoaște o eroare imensă de la EURO 2024, dar e prea târziu! Decizia care putea schimba soarta turneului final
Selecționerul felicitat de Ciprian Marica pentru parcursul de la Euro 2024: ”Suntem prieteni, i-am dat mesaj”
Selecționerul felicitat de Ciprian Marica pentru parcursul de la Euro 2024: ”Suntem prieteni, i-am dat mesaj”
Selecționerul felicitat de Ciprian Marica pentru parcursul de la Euro 2024: ”Suntem prieteni, i-am dat mesaj”
UEFA a amendat cu o sumă uriașă FRF pentru rasism și discriminare la EURO 2024
UEFA a amendat cu o sumă uriașă FRF pentru rasism și discriminare la EURO 2024
UEFA a amendat cu o sumă uriașă FRF pentru rasism și discriminare la EURO 2024
Gestul făcut de spanioli la petrecerea de sărbătorire a titlului: ”Unde este Musiala?”
Gestul făcut de spanioli la petrecerea de sărbătorire a titlului: ”Unde este Musiala?”
Gestul făcut de spanioli la petrecerea de sărbătorire a titlului: ”Unde este Musiala?”
S-a decis care este cel mai frumos gol de la EURO! ”Bijuteria” lui Stanciu din meciul cu Ucraina s-a clasat pe 4
S-a decis care este cel mai frumos gol de la EURO! ”Bijuteria” lui Stanciu din meciul cu Ucraina s-a clasat pe 4
S-a decis care este cel mai frumos gol de la EURO! ”Bijuteria” lui Stanciu din meciul cu Ucraina s-a clasat pe 4
UEFA a anunțat cea mai bună echipă a Campionatului European! Un român a votat alături de nume precum Rafa Benitez sau Fabio Capello
UEFA a anunțat cea mai bună echipă a Campionatului European! Un român a votat alături de nume precum Rafa Benitez sau Fabio Capello
UEFA a anunțat cea mai bună echipă a Campionatului European! Un român a votat alături de nume precum Rafa Benitez sau Fabio Capello

Cele mai citite

Dan Șucu și-a ieșit din minți când a văzut gafa făcută de angajații clubului. Dinamo a transferat un fotbalist de la Rapid după ce i-a fost greșit contractul
Dan Șucu și-a ieșit din minți când a văzut gafa făcută de angajații clubului. Dinamo a transferat un fotbalist de la Rapid după ce i-a fost greșit contractul
SuperLiga  |  30 Iunie 2025, 10:58
1.
Dan Șucu și-a ieșit din minți când a văzut gafa făcută de angajații clubului. Dinamo a transferat un fotbalist de la Rapid după ce i-a fost greșit contractul
Familia i-a fost torturată de comuniști până a recunoscut unde a ascuns aurul: ”Aveam 10 kg. Nu vă imaginați unde era”
Familia i-a fost torturată de comuniști până a recunoscut unde a ascuns aurul: ”Aveam 10 kg. Nu vă imaginați unde era”
Diverse  |  01 Iulie 2025, 09:31
2.
Familia i-a fost torturată de comuniști până a recunoscut unde a ascuns aurul: ”Aveam 10 kg. Nu vă imaginați unde era”
Evangelia Taka, soacra Kirei Hagi, cuvinte sublime despre nora ei, într-un interviu unic
Evangelia Taka, soacra Kirei Hagi, cuvinte sublime despre nora ei, într-un interviu unic
Diverse  |  30 Iunie 2025, 14:21
3.
Evangelia Taka, soacra Kirei Hagi, cuvinte sublime despre nora ei, într-un interviu unic
Știri de ultimă oră din sport
Victor Angelescu anunță noi transferuri la Rapid: ”Negociem” + Singurul fotbalist care poate pleca
Victor Angelescu anunță noi transferuri la Rapid: ”Negociem” + Singurul fotbalist care poate pleca
SuperLiga   |  02 Iulie 2025, 22:13
Victor Angelescu anunță noi transferuri la Rapid: ”Negociem” + Singurul fotbalist care poate pleca
Adrian Mititelu contestă ultimele decizii ale FRF în privința lui FCU Craiova: ”O să merg în tribunal. Vom juca în Liga 2”
exclusiv Adrian Mititelu contestă ultimele decizii ale FRF în privința lui FCU Craiova: ”O să merg în tribunal. Vom juca în Liga 2”
Liga 2   |  02 Iulie 2025, 21:18
Adrian Mititelu contestă ultimele decizii ale FRF în privința lui FCU Craiova: ”O să merg în tribunal. Vom juca în Liga 2”
Victor Angelescu, răspuns pentru Săpunaru: ”S-a supărat și el, îl înțeleg. Nu știu pe cine dă în judecată”
Victor Angelescu, răspuns pentru Săpunaru: ”S-a supărat și el, îl înțeleg. Nu știu pe cine dă în judecată”
SuperLiga   |  02 Iulie 2025, 21:08
Victor Angelescu, răspuns pentru Săpunaru: ”S-a supărat și el, îl înțeleg. Nu știu pe cine dă în judecată”
U Cluj, umilită în amicalul din Austria! Adversarii conduceau cu 4-0 la pauză
U Cluj, umilită în amicalul din Austria! Adversarii conduceau cu 4-0 la pauză
SuperLiga   |  02 Iulie 2025, 21:04
U Cluj, umilită în amicalul din Austria! Adversarii conduceau cu 4-0 la pauză
Motivul pentru care Șucu și Angelescu l-au ales pe Gâlcă pentru banca Rapidului + obiectivul pentru 2025/2026
Motivul pentru care Șucu și Angelescu l-au ales pe Gâlcă pentru banca Rapidului + obiectivul pentru 2025/2026
SuperLiga   |  02 Iulie 2025, 20:48
Motivul pentru care Șucu și Angelescu l-au ales pe Gâlcă pentru banca Rapidului + obiectivul pentru 2025/2026
Daniel Bîrligea le-a pus gând rău foștilor colegi de la CFR: ”Îmi doresc și mai mult să câștig cupa în fața lor”
Daniel Bîrligea le-a pus gând rău foștilor colegi de la CFR: ”Îmi doresc și mai mult să câștig cupa în fața lor”
SuperLiga   |  02 Iulie 2025, 20:06
Daniel Bîrligea le-a pus gând rău foștilor colegi de la CFR: ”Îmi doresc și mai mult să câștig cupa în fața lor”
Leguma cu beneficii incredibile pentru colonul tău. Detoxifică, curăță gura, dar o face să miroase
Leguma cu beneficii incredibile pentru colonul tău. Detoxifică, curăță gura, dar o face să miroase
Leguma cu beneficii incredibile pentru colonul tău. Detoxifică, curăță gura, dar o face să miroase
Pensiile pe iulie, în pericol să ajungă cu întârziere. Proteste la Casele de Pensii. Care e cauza?
Pensiile pe iulie, în pericol să ajungă cu întârziere. Proteste la Casele de Pensii. Care e cauza?
Pensiile pe iulie, în pericol să ajungă cu întârziere. Proteste la Casele de Pensii. Care e cauza?
30.000 lei/lună pentru sindicalistul Marius Nistor din 10 surse. Vrea grevă contra austerității
30.000 lei/lună pentru sindicalistul Marius Nistor din 10 surse. Vrea grevă contra austerității
30.000 lei/lună pentru sindicalistul Marius Nistor din 10 surse. Vrea grevă contra austerității
AS.RO Ce a putut păţi milionarul român care s-a botezat din nou la 45 de ani
Ce a putut păţi milionarul român care s-a botezat din nou la 45 de ani
Eugen Trică, uimit și el de atacantul ”care va exploda anul acesta”. ”De unde a ieșit copilașul ăsta?”
exclusiv Eugen Trică, uimit și el de atacantul ”care va exploda anul acesta”. ”De unde a ieșit copilașul ăsta?”
Special   |  02 Iulie 2025, 18:10
Eugen Trică, uimit și el de atacantul ”care va exploda anul acesta”. ”De unde a ieșit copilașul ăsta?”
Eugen Trică își varsă oful: ”Nu s-a întâmplat în istorie niciodată așa ceva! Poate nu am mâncat suficient rahat”
exclusiv Eugen Trică își varsă oful: ”Nu s-a întâmplat în istorie niciodată așa ceva! Poate nu am mâncat suficient rahat”
Special   |  02 Iulie 2025, 13:10
Eugen Trică își varsă oful: ”Nu s-a întâmplat în istorie niciodată așa ceva! Poate nu am mâncat suficient rahat”
Radu Banciu face previziuni pentru guvernul lui Ilie Bolojan: ''Se va duce în derizoriu''
Radu Banciu face previziuni pentru guvernul lui Ilie Bolojan: ''Se va duce în derizoriu''
Radu Banciu face previziuni pentru guvernul lui Ilie Bolojan: ''Se va duce în derizoriu''
Călin Georgescu ajunge în fața instanței pentru presupuse simpatii legionare. Radu Banciu prezice un maraton de procese costisitoare
Călin Georgescu ajunge în fața instanței pentru presupuse simpatii legionare. Radu Banciu prezice un maraton de procese costisitoare
Călin Georgescu ajunge în fața instanței pentru presupuse simpatii legionare. Radu Banciu prezice un maraton de procese costisitoare
ANM emite alertă de caniculă pentru mai multe orașe din România! Ce zone vor fi afectate
ANM emite alertă de caniculă pentru mai multe orașe din România! Ce zone vor fi afectate
ANM emite alertă de caniculă pentru mai multe orașe din România! Ce zone vor fi afectate
exclusiv De ce nu joacă Radu Banciu în reclame: ”Nici pentru 200 de milioane de euro” 
Diverse   |  23:19
De ce nu joacă Radu Banciu în reclame: ”Nici pentru 200 de milioane de euro” 
Cristi Săpunaru îl acuză pe Victor Angelescu de minciună: ”De unde știe el că nu acceptam alt post? Aș fi vrut să lucrez cu...
SuperLiga   |  22:59
Cristi Săpunaru îl acuză pe Victor Angelescu de minciună: ”De unde știe el că nu acceptam alt post? Aș fi vrut să lucrez cu Pederzoli. Nu știu pe cine am supărat”
exclusiv Anunțul premierului Ilie Bolojan aduce potopul în fotbalul românesc. Multe cluburi sunt gata să pună lacătul
SuperLiga   |  22:50
Anunțul premierului Ilie Bolojan aduce potopul în fotbalul românesc. Multe cluburi sunt gata să pună lacătul
Cristi Săpunaru își continuă războiul cu oficialul Rapidului: ”Știu că mi-a fost înscenată povestea cu alcoolul! L-aș fi dat...
SuperLiga   |  22:47
Cristi Săpunaru își continuă războiul cu oficialul Rapidului: ”Știu că mi-a fost înscenată povestea cu alcoolul! L-aș fi dat afară”
Victor Angelescu anunță noi transferuri la Rapid: ”Negociem” + Singurul fotbalist care poate pleca
SuperLiga   |  22:13
Victor Angelescu anunță noi transferuri la Rapid: ”Negociem” + Singurul fotbalist care poate pleca
exclusiv Adrian Mititelu contestă ultimele decizii ale FRF în privința lui FCU Craiova: ”O să merg în tribunal. Vom juca în Liga 2”
Liga 2   |  21:18
Adrian Mititelu contestă ultimele decizii ale FRF în privința lui FCU Craiova: ”O să merg în tribunal. Vom juca în Liga 2”
Victor Angelescu, răspuns pentru Săpunaru: ”S-a supărat și el, îl înțeleg. Nu știu pe cine dă în judecată”
SuperLiga   |  21:08
Victor Angelescu, răspuns pentru Săpunaru: ”S-a supărat și el, îl înțeleg. Nu știu pe cine dă în judecată”
Rezultate / Clasamente