“Fuck you Hitler!” Cel mai sălbatic meci de tenis din istorie: ziua în care Năstase s-a scuipat, s-a înjurat și a sărit la bătaie cu spectatorii și cu adversarul de la US Open. “Nu-mi plăcea fața lui!”

Foto 1/11 Galerie foto(11) Galerie foto (11 fotografii): “Fuck you Hitler!” Cel mai sălbatic meci de tenis din istorie: ziua în care Năstase s-a scuipat, s-a înjurat și a sărit la bătaie cu spectatorii și cu adversarul de la US Open. “Nu-mi plăcea fața lui!”

Costin Ștucan   |   Publicat: 12.04.2024 18:16   |  Actualizat: 12.04.2024 20:13

“Ieri, Ilie Năstase a făcut de râs turneul de la Forest Hills”. Cu această propoziție gravă începe cronica din New York Times, publicată a doua zi după meciul Ilie Năstase - Hans Jurgen Pohmann din turul 2 de la US Open 1976. iAMsport.ro reconstituie povestea savuroasă și plină de nuanțe a celui mai sălbatic meci din istoria tenisului

“Sportul nu a produs vreodată un om mai enigmatic. În timp ce natura l-a înzestrat cu darul de aur al atleticității instinctuale, tot ea l-a lăsat cu prea puțin echilibru. Această ursită în care dai cu o mână și iei cu alta se regăsește la mulți dintre oamenii cu adevărat mari din artele clasice”.

Așa îl descria Laurie Pignon - unul dintre cei mai mari jurnaliști de sport din istoria Marii Britanii - pe Ilie Năstase, în anul în care jucătorul împlinea 30 de ani.

Era 1976, “ultimul an cu adevărat bun din cariera mea”, după cum spune fostul tenisman în cartea sa, “Mr. Năstase”. Primul număr 1 din istoria clasamentului ATP, Năstase era în acel moment câștigător a două turnee de Grand Slam (US Open - 1972, Roland Garros - 1973) și avea aura de cel mai mare entertainer văzut vreodată în tenis, un sport puritan până atunci.

VEZI AICI IMAGINI DE LA MECIUL DE POMINĂ NĂSTASE - POHMANN

Respectabila revistă americană Sports Illustrated Magazine îl portretiza așa:

“Este un showman fără egal, un speculant absolut exasperant, un geniu plângăcios și bosumflat, cu o rachetă într-o mână și cu o înjurătură pe buze. Năstase este genul de copil teribil magnific pe care orice sport și-ar dori să-l aibă”.

Deși Năstase produsese până atunci destule momente amuzante, bizare sau nepotrivite, niciunul dintre cei 12.553 de spectatori aflați în după-amiaza târzie de 3 septembrie 1976 în tribunele de la Forrest Hills nu ar fi putut să anticipeze ce avea să urmeze.

Ceva plutea în aer: publicul s-a întors împotriva lui Năstase

Turneul US Open din 1976 - jucat pe zgură verde - fusese până în acea clipă unul liniștit pentru tenismanul român. Ziaristul Curry Kirkpatrick scria cu umor în Sports Illustrated:

“Temperamentalul Năstase fusese inofensiv. Jucase tenis cu copiii de mingi după ce adversarul a abandonat (n.r. - în primul tur, neozeelandezul Onny Parun se retrăsese), rătăcise prin tribune mâncând hamburgeri, își lăsase pantalonii în vine când unei jurnaliste îi fusese permis accesul în Players Lounge. Chestii fermecătoare de genul ăsta. Apoi, brusc, s-a întâmplat…”.

În turul 2, Ilie Năstase, cap de serie numărul 5, îl întâlnea pe vest-germanul Hans-Jurgen Pohmann, un tenisman cu un an mai tânăr, a cărui performanță de vârf la simplu fusese un sfert de finală la Roland Garros în 1974. Cei doi se mai întâlniseră de două ori în anul precedent, iar Năstase câștigase de fiecare dată în două seturi.

Hans Jurgen Pohmann, adversarul controversat al lui Năstase

Publicul nu știa, dar ceva plutea în aer.

“Pohmann era un neamț tipicar de a cărui față nu îmi plăcea”, admite Năstase în cartea lui.

Vi-l prezentăm pe Ilie Năstase, paradoxul venit din România: cel mai adesea un companion vesel, un om de viață și un favorit al doamnelor, dar care devine un ticălos cu o rachetă în mână. Un tip care știe să-i momească deopotrivă pe adversari și pe arbitri Sports Illustrated Magazine, 1972

Era ora 4:21PM - scriitorul și jurnalistul sportiv Peter Bodo își amintește ora exactă în cartea sa “Terenurile din Babilon” - când a început “drama incredibilă” care a dus la cel mai sălbatic meci din istoria tenisului.

Scorul era 6-6. Primul set intrase în tie-break.

Năstase a început prin a contesta o minge considerată “out” de arbitrul de linie. “Mingea a fost afară, Năstase! Nu a atins linia. Arbitrul de linie a strigat out”, i-a atras atenția arbitrul de scaun britanic George Armstrong.

“Românul a gesticulat, a gesticulat, apoi s-a învârtit și s-a dus la loc, niște gesturi normale pentru temutul, controversatul și supertalentatul jucător care a fost deja amendat cu 2.700 de dolari de federația internațională”, scria Parton Keese de la New York Times în cronica de a doua zi.

Năstase cere explicații arbitrului

Conform regulilor din acel moment, un jucător de tenis nu avea voie să depășească limita de 3.000 de dolari din amenzi primite într-un an, în caz contrar urmând a fi suspendat. Fiecare gest nepotrivit era sancționat cu o amendă între 100 și 500 de dolari.

Năstase nu-și permitea mulți pași greșiți. Mai avea doar 300 de dolari până la atingerea pragului critic, așa că încerca să fie calm.

Tie-breakul a continuat până când un spectator din tribune a strigat “out”. Năstase s-a oprit pentru o fracțiune de secundă și a pierdut punctul. “Românul a început imediat să protesteze, a obținut decizia de rejucare și a câștigat punctul. Publicului nu i-a plăcut deloc momentul, iar lumea a devenit și mai nemulțumită când Năstase a câștigat primul set”, scrie Peter Bodo.

7-5 în tiebreak, 7-6 în set și Năstase a intrat în setul doi având peste 12.000 de oameni întorși împotriva sa.

New York Times: “Năstase a început să scuipe spre spectatori”

Parton Keese de la New York Times scrie că în acest set meciul a luat-o razna, provocând “câteva momente frivole. La un punct, arbitrii au pierdut socoteala scorului. Te-ai fi așteptat de la Năstase să sară la gâtul lor pentru asta, iar Năstase fix asta a și făcut. Apoi, fermoarul de la șortul lui Pohmann s-a blocat. Năstase a stârnit hohote de râs jucându-se de-a bau-bau-ul cu un prosop pus peste ochi, în timp ce Jurgen se chinuia să-și tragă șlițul”.

Au fost ultimele momente amuzante din meci.

Peter Bodo descrie scenele uluitoare petrecute în gameul 10, la scorul de 5-4 pentru Pohmann.

“În setul doi, după ce Năstase a produs zarvă pentru o nouă decizie a arbitrului de linie, s-a dezlănțuit iadul. Năstase a luat-o razna și a scuipat înspre spectatori, i-a amenințat pe fotografii de pe margine și a etalat fiecare gest vulgar și fiecare obscenitate din formidabilul său repertoriu. Publicul i-a răspuns pe măsură, cu multă poftă, pornind un dialog intens în care Năstase a fost imediat absorbit”.

Imagine de la final. Năstase se ceartă cu Pohmann, publicul huiduie

New York Times are mai multe detalii.

Parton Keese: “Năstase a înnebunit după ce o minge a lui Pohmann a fost considerată bună de Jerry Manhold, un arbitru din New Jersey. L-a târât pur și simplu pe Manhold pe teren pentru a se uita la urmă, apoi când arbitrul a refuzat să dea înapoi și să-și anuleze decizia Năstase a început să-l certe și, în furia lui, aproape că l-a rănit.

Cu umbra apusului dându-i un aspect de Barbă Albastră (n.r. - personaj terifiant de basm care-și omoară soțiile și le ascunde într-o cameră magică) și purtându-se exact ca acesta, Năstase l-a înjurat pe Pohmann atunci când o rumoare din public l-a făcut pe german să privească în sus. Apoi, s-a întors cu spatele la serviciul lui Pohmann când publicul a început să-l huiduie.

De acum, publicul era într-o stare de turbare. Spectatorii urlau la Năstase și din când în când aruncau cu obiecte în el. Fiecare punct pierdut de Năstase aducea un val imens de bucurie care-l înfuria și mai tare pe român. În acest timp, Pohmann a reușit în patru rânduri să ridice publicul în picioare cu jocul lui curajos”.

Pohmann a câștigat gameul și setul doi cu 6-4.

Scena memorabilă e redată de scriitorul Peter Bodo: “Cu ochii mari, sălbatici, plin de zgură verde din cap până în picioare, germanul și-a trimis un pumn în aer. Iadul s-a coborât peste arenă. Unii spectatori au început să arunce cu monede și pahare de hârtie zdrobite spre teren.

Năstase s-a întors spre tribune împietrit. În acel moment era o creatură minusculă încolțită de o bestie, una pe care a provocat-o să iasă dintr-o lungă amorțeală înfigându-i în ochi faimosul său deget mijlociu. Și, ca toți monștrii, când nu doarme, această bestie înfulecă”.

Ilie Năstase, admirat de public

Crampele lui Pohmann. Năstase spre arbitru: “Son of a bitch”

Setul decisiv a început într-o atmosferă de război.

Năstase și Pohmann au mers cap la cap. Germanul a egalat la 5-5, iar Năstase a trimis o minge puternică într-un fotograf. Apoi, a aruncat cu racheta spre el. “Mulțimea a țipat, iar spectatorii mai lucizi i-au oprit pe unii mai gălăgioși să intre pe teren pentru a-l lua la pumni pe Năstase”, povestește Parton Keese de la NY Times.

Apoi, ca și cum faptele de până atunci nu fuseseră suficiente, un eveniment incredibil a dinamitat atmosfera. La 6-5 pentru Năstase, Pohmann s-a întins după o minge și a rămas întins în zgură, desfigurat de durere. Arbitrul de scaun i-a permis doctorului turneului Dan Manfredi să intre pe teren pentru a-l trata, în ciuda regulamentului care interzicea orice întrerupere a partidei. “A fost un gest de omenie, dar încălca regulile”, explică Peter Bodo.

Extrem de iritat, Năstase a început să strige spre arbitru: “Nu suntem la fotbal. No time-out!”.

Bjorn Borg și Ilie Năstase. Prieteni, semifinaliști la US Open în 1976

“Pe atunci, doctorii nu aveau voie să trateze jucătorii pe teren. Jucai accidentat sau abandonai, nu era ca acum când jucătorii sunt tratați pentru toate problemele minore. Când arbitrul de scaun a chemat doctorul, n-am fost prea încântat, dar i-am permis să intre. Apoi, Pohmann și-a revenit, alerga ca un iepure, am mai jucat puțin și a căzut din nou, țipând de durere. Doctorul s-a întors. Am început să țip la arbitru, iar lumea din tribune a înnebunit”, își amintește Năstase în carte.

“După o nouă pauză, crampele au cedat și Pohmann a continuat să joace, conștient de simpatia publicului”, scrie Keese. “Pohmann și-a revenit din nou și a început să țopăie ca și cum nimic nu s-a întâmplat”, completează Năstase.

Pohmann a egalat. 6-6 și meciul a intrat în tiebreakul decisiv.

Peter Bodo: “Publicul, meciul și jucătorii au scăpat pur și simplu de sub control. Năstase comenta și urla spre oricine, găsind timp să salveze și niște mingi de meci. Pohmann, căruia îi lipsea doar casca de oțel cu coarne pentru a completa impersonarea unui zeu wagnerian, a întărâtat publicul și a salvat și el patru mingi de meci”.

Apoi, neamțul a căzut din nou. Era a treia oară.

“În mod incredibil, doctorul a intrat din nou pe teren. Așa ceva nu se mai întâmplase niciodată în tenis. Am luat-o razna complet. Pohmann trebuia descalificat. Era ca la box. Acolo, arbitrul nu numără până la 100 sperând că-și revine boxerul căzut. Numără până la 10 și dacă nu se ridică, asta e. Meciul e gata. Incitat, publicul din New York a început să mă înjure, făcând un zgomot incredibil. Mi-am pierdut controlul”, spune Năstase.

Năstase e nemulțumit. Doctorul a intrat pe teren pentru a-l ajuta pe Pohmann

“You son of a bitch!” (n.r. - “Nenorocitule!”), a țipat Năstase spre arbitrul de scaun, arătând semne obscene spre public cu degetele”, se scrie în cronica din NY Times.

Revenit din nou pe teren, Pohmann a fost doborât în cele din urmă de un lob al românului. A urmat un serviciu, urmat de un voleu la fileu și Năstase a câștigat setul și meciul, în huiduielile tribunei.

Pe imaginile filmate se vede cum românul se apleacă peste fileu, scuipă și urlă furios spre adversar. Pohmann se oprește, blocat, apoi refuză să mai vină să-i strângă mâna lui Năstase și se duce spre arbitrul de scaun.

Românul ajunge primul acolo și întinde mâna spre George Armstrong, însă britanicul refuză salutul, iritat. Năstase se enervează și flutură amenințător racheta spre arbitru. Armonstrong îl ignoră, dar dă noroc cu germanul Pohmann.

“Năstase i-a insultat apoi pe spectatorii din apropiere. Unul dintre ei a trebuit să fie luat în brațe pentru a fi împiedicat să-l facă knockout pe român”, scrie Peter Bodo. Jurnalistul american a asistat la scene și a fugit imediat la vestiare, ajungând acolo înaintea lui Năstase și Pohmann.

Cei doi dușmani, peste ani. Năstase și Pohmann, comentator sportiv în Germania

Soția lui Năstase: “Ilie a fost aproape să plângă”

Cel mai sălbatic meci din istoria tenisului a continuat în culise.

“Năstase a fugit spre Pohmann și a început să urle. “Fuck you Hitler. Fuck you!”. “Ești un animal!”, i-a replicat Pohmann. “Fuck you animal!”. Năstase a făcut un salt și l-a împins pe Pohmann cu spatele într-un dulap. Germanul s-a uitat în ochii lui Năstase și, în timp ce privitorii îi țineau să nu sară unul la altul, i-a strigat: “O să te dau în judecată”. Okay, era o doză de farsă în gestul lui, dar la fel se poate spune și despre imaginea lui Nikita Hrușciov lovind cu pantoful în masa de la ONU. Asta nu face gestul mai puțin important”, scrie Bodo în cartea sa.

Ieșit de la vestiare, Pohmann a dat o declarație în care se simte frustrarea: “Indiferent de cât de rău se comportă Năstase, oamenii vor veni și săptămâna viitoare să-l vadă și să râdă. E de necrezut. M-a făcut “son of a bitch” și a scuipat spre mine. Pe arbitru l-a făcut “son of a bitch” de cel puțin 10 ori. La vestiar a venit la mine și ochii lui nu erau de om normal, înțelegeți ce vreau să zic. A început să zbiere: “Nu mai ai crampe?!” Nu mai ai crampe?!”.

“Am fost furios pe Pohmann, am fost furios pe arbitru, am fost furios pe întreaga situație care mi s-a părut injustă, am fost furios pe organizatori, pe toată lumea. Toată lumea m-a acuzat fără să înțeleagă de ce m-am purtat așa. În afară de unul sau doi ziariști care au înțeles și au condamnat atitudinea groaznică a publicului, toate ziarele au publicat o poveste total împotriva mea. Dar versiunea de bad-boy se citea mai bine”, a fost reacția lui Năstase.

Ilie Năstase scuipă peste fileu spre Pohmann

Intervievată de New York Times , Dominique Grazia - prima soție a lui Ilie Năstase - i-a luat apărarea celui pe care-l cunoscuse chiar la US Open, cu cinci ani în urmă:

“Ilie a înnebunit, a fost aproape să plângă. Cred că publicul a vrut să-l scoată din minți. Au plătit și au venit să vadă un om nebun făcând chestii nebunești pe teren. Ca atunci când creștinii erau aruncați la lei. Pur și simplu, l-au provocat. Am auzit oameni care îi strigau “porc comunist” (n.r. - România era un aliat al URSS, dușmanul Statelor Unite). I-au strigat: “Du-te acasă în România!”. Nu poți rămâne calm în situația asta. A fost obligat să răspundă. Am stat în tribună și m-am uitat până când n-am mai rezistat. Mi s-a făcut rău la stomac și am plecat”.

Condamnat de public, amendat, suspendat

A doua zi după meci, New York Times a publicat o jumătate de pagină cu comentarii ale cititorilor care asistaseră la evenimentele de pomină. Majoritatea l-au condamnat pe român, dar Judith Bereczki din Passaic, New Jersey, a oferit o altă perspectivă:

“Ca fană a tenisului și a lui Năstase, am fost șocată de faptul că lumea a ignorat complet maniera deloc subtilă, urâtă și cinică prin care Pohmann a manipulat publicul care era deja împotriva lui Năstase, folosindu-l să-l învingă pe Năstase în situația în care Pohmann nu era în stare. Aproape că a reușit”.

Am fost în tribune și toată lumea a fost uimită de ieșirile ciudate, lunatice ale lui Năstase. Am fost uimit și de modul în care a scăpat. Intimidarea arbitrilor și schimbările de decizie i-au furat practic meciul din buzunar lui Pohmann. Să tolerezi acest comportament, numindu-l pe autor “un geniu al tenisului”, mi se pare absurd și iresponsabil Howard Packard, spectator, pentru New York Times

Ilie Năstase a fost amendat cu 1.000 de dolari și a depășit bariera suspendării. A continuat să joace în turneu până în semifinala cu Bjorn Borg pe care a pierdut-o în trei seturi, apoi a fost exclus 21 de zile din toate turneele. În această perioadă, impresarul i-a aranjat “demonstrative” prin toată lumea de pe urma cărora românul a câștigat 50.000 de dolari.

Năstase, o legendă a tenisului. Lângă el, mai tinerii Nadal, Djokovici și Federer

Meciul cu Pohmann și evenimentele extraordinare au rămas necunoscute publicului din România.

Singura referire a apărut în ziarul Sportul din 6 septembrie 1976, la trei zile după disputarea jocului: “Campionul român Ilie Năstase s-a calificat în turul trei, învingând într-o partidă care a durat două ore și 34 de minute pe vest-germanul H.J. Pohmann cu 7-6, 4-6, 7-6”.

Ilie Năstase a avut dreptate să ceară excluderea lui Pohmann. Întreruperirile nu au fost regulamentare. Habar nu am de unde a apărut doctorul. Am dat ordine să nu se mai repete treaba asta. Jucătorii care au cârcei nu pot primi ajutor medical Charles Hare, arbitrul principal al turneului US Open, a doua zi după meci

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Adaugă comentariu

Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

Cristi Borcea și Dan Șucu au aruncat cu banii la dineul Generației de Aur. Ce tricouri au câștigat la licitație
Cristi Borcea și Dan Șucu au aruncat cu banii la dineul Generației de Aur. Ce tricouri au câștigat la licitație
Cristi Borcea și Dan Șucu au aruncat cu banii la dineul Generației de Aur. Ce tricouri au câștigat la licitație
S-a "infiltrat" printre starurile fotbalului mondial: șeful din Liga 1 care a surprins pe toată lumea
S-a "infiltrat" printre starurile fotbalului mondial: șeful din Liga 1 care a surprins pe toată lumea
S-a "infiltrat" printre starurile fotbalului mondial: șeful din Liga 1 care a surprins pe toată lumea
Jose Mourinho a sosit în România pentru meciul de retragere al Generației de Aur! "The Special One", flancat de Giovanni Becali
Jose Mourinho a sosit în România pentru meciul de retragere al Generației de Aur! "The Special One", flancat de Giovanni Becali
Jose Mourinho a sosit în România pentru meciul de retragere al Generației de Aur! "The Special One", flancat de Giovanni Becali
”Hai, România! Povestea Generației de Aur” intră pe Netflix. De când va fi disponibil pe platforma de streaming
”Hai, România! Povestea Generației de Aur” intră pe Netflix. De când va fi disponibil pe platforma de streaming
”Hai, România! Povestea Generației de Aur” intră pe Netflix. De când va fi disponibil pe platforma de streaming
Ilie Dobre a primit replica în disputa Hagi - Dobrin: ”Am auzit ce a spus. Eu i-am văzut și pe Dobrin, și pe Balaci, și pe Hagi jucând”
Ilie Dobre a primit replica în disputa Hagi - Dobrin: ”Am auzit ce a spus. Eu i-am văzut și pe Dobrin, și pe Balaci, și pe Hagi jucând”
Ilie Dobre a primit replica în disputa Hagi - Dobrin: ”Am auzit ce a spus. Eu i-am văzut și pe Dobrin, și pe Balaci, și pe Hagi jucând”
Comunicarea 2.0, cartea despre noile tehnologii digitale, alegeri și populism va fi lansată săptămâna viitoare
Comunicarea 2.0, cartea despre noile tehnologii digitale, alegeri și populism va fi lansată săptămâna viitoare
Comunicarea 2.0, cartea despre noile tehnologii digitale, alegeri și populism va fi lansată săptămâna viitoare

Cele mai citite

EXCLUSIV | Boris Becker cere instaurarea "Lex Halep" în tenis. "Nu se poate ca WTA să-i facă așa ceva!" Legenda tenisului, mesaj puternic pro-Simona prin intermediul iAMsport.ro
EXCLUSIV | Boris Becker cere instaurarea "Lex Halep" în tenis. "Nu se poate ca WTA să-i facă așa ceva!" Legenda tenisului, mesaj puternic pro-Simona prin intermediul iAMsport.ro
Tenis  |  23 Mai 2024, 17:25
1.
EXCLUSIV | Boris Becker cere instaurarea "Lex Halep" în tenis. "Nu se poate ca WTA să-i facă așa ceva!" Legenda tenisului, mesaj puternic pro-Simona prin intermediul iAMsport.ro
Vadim Rață se transferă la o echipă de tradiție din Superliga
Vadim Rață se transferă la o echipă de tradiție din Superliga
SuperLiga  |  22 Mai 2024, 08:29
2.
Vadim Rață se transferă la o echipă de tradiție din Superliga
Iulian Filipescu, ce transformare! Fostul fundaș s-a prezentat la antrenamentul Generației de Aur și a fost greu de recunoscut
Iulian Filipescu, ce transformare! Fostul fundaș s-a prezentat la antrenamentul Generației de Aur și a fost greu de recunoscut
Special  |  23 Mai 2024, 13:14
3.
Iulian Filipescu, ce transformare! Fostul fundaș s-a prezentat la antrenamentul Generației de Aur și a fost greu de recunoscut
VIDEO Blindat al Armatei, în misiune, cu o roată lipsă. „Vă dați seama dacă vine Putin?”
VIDEO Blindat al Armatei, în misiune, cu o roată lipsă. „Vă dați seama dacă vine Putin?”
VIDEO Blindat al Armatei, în misiune, cu o roată lipsă. „Vă dați seama dacă vine Putin?”
De ce unii pensionari iau pensia cu întârziere în iunie? Când aduce poștașul banii? Când vin pe card
De ce unii pensionari iau pensia cu întârziere în iunie? Când aduce poștașul banii? Când vin pe card
De ce unii pensionari iau pensia cu întârziere în iunie? Când aduce poștașul banii? Când vin pe card
OFICIAL Cum și când ajung fluturașii cu pensia recalculată la pensionari? Vin în ordine alfabetică?
OFICIAL Cum și când ajung fluturașii cu pensia recalculată la pensionari? Vin în ordine alfabetică?
OFICIAL Cum și când ajung fluturașii cu pensia recalculată la pensionari? Vin în ordine alfabetică?
Știri de ultimă oră din sport
Schimbări de lot la UTA. Ultimele mutări făcute de Mircea Rednic
Schimbări de lot la UTA. Ultimele mutări făcute de Mircea Rednic
SuperLiga   |  24 Mai 2024, 23:34
Schimbări de lot la UTA. Ultimele mutări făcute de Mircea Rednic
Ce spune Răzvan Lucescu despre un posibil meci cu FCSB în preliminariile Champions League: ”Vreau să rămân doar pe asta”
Ce spune Răzvan Lucescu despre un posibil meci cu FCSB în preliminariile Champions League: ”Vreau să rămân doar pe asta”
SuperLiga   |  24 Mai 2024, 23:10
Ce spune Răzvan Lucescu despre un posibil meci cu FCSB în preliminariile Champions League: ”Vreau să rămân doar pe asta”
Adrian Mititelu sare în apărarea unui rival și-l atacă pe Iordănescu: ”După 30 de ani s-a făcut din nou o nedreptate”
Adrian Mititelu sare în apărarea unui rival și-l atacă pe Iordănescu: ”După 30 de ani s-a făcut din nou o nedreptate”
SuperLiga   |  24 Mai 2024, 23:00
Adrian Mititelu sare în apărarea unui rival și-l atacă pe Iordănescu: ”După 30 de ani s-a făcut din nou o nedreptate”
Andrea Mandorlini, primele declarații după plecarea de la CFR Cluj: ”Trebuia să anticipez. Era momentul să plec”
Andrea Mandorlini, primele declarații după plecarea de la CFR Cluj: ”Trebuia să anticipez. Era momentul să plec”
SuperLiga   |  24 Mai 2024, 22:49
Andrea Mandorlini, primele declarații după plecarea de la CFR Cluj: ”Trebuia să anticipez. Era momentul să plec”
A venit explicația! Cum justifică Edi Iordănescu lotul preliminar pe care l-a ales pentru EURO 2024
A venit explicația! Cum justifică Edi Iordănescu lotul preliminar pe care l-a ales pentru EURO 2024
Echipa Națională   |  24 Mai 2024, 22:45
A venit explicația! Cum justifică Edi Iordănescu lotul preliminar pe care l-a ales pentru EURO 2024
Micii și berea, secretul salvării de la retrogradare: Bogdan Andone: ”Am găsit o cale de a-i face să înțeleagă”
Micii și berea, secretul salvării de la retrogradare: Bogdan Andone: ”Am găsit o cale de a-i face să înțeleagă”
SuperLiga   |  24 Mai 2024, 22:22
Micii și berea, secretul salvării de la retrogradare: Bogdan Andone: ”Am găsit o cale de a-i face să înțeleagă”
Ilie Dumitrescu nu l-a ratat pe Jose Mourinho. Imaginea postată de "Sir" pe rețelele sociale
Ilie Dumitrescu nu l-a ratat pe Jose Mourinho. Imaginea postată de "Sir" pe rețelele sociale
Echipa Națională   |  24 Mai 2024, 22:11
Ilie Dumitrescu nu l-a ratat pe Jose Mourinho. Imaginea postată de "Sir" pe rețelele sociale
CS Mioveni - FC Botoșani 0-1. Moldovenii se salvează de la retrogradare
live score CS Mioveni - FC Botoșani 0-1. Moldovenii se salvează de la retrogradare
SuperLiga   |  24 Mai 2024, 21:57
CS Mioveni - FC Botoșani 0-1. Moldovenii se salvează de la retrogradare
RCA se schimbă din nou. Românii, nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunar
RCA se schimbă din nou. Românii, nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunar
RCA se schimbă din nou. Românii, nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunar
Pensia infimă pe care o primeşte Florin Piersic de la statul român, după 60 de ani de muncă
Pensia infimă pe care o primeşte Florin Piersic de la statul român, după 60 de ani de muncă
Pensia infimă pe care o primeşte Florin Piersic de la statul român, după 60 de ani de muncă
Candidatura lui Marian Vanghelie la S5 este `arma secretă` a Gabrielei Firea pentru a-i forța mâna lui Cristian Popescu Piedone să renunțe la Capitală
Candidatura lui Marian Vanghelie la S5 este `arma secretă` a Gabrielei Firea pentru a-i forța mâna lui Cristian Popescu Piedone să renunțe la Capitală
Candidatura lui Marian Vanghelie la S5 este `arma secretă` a Gabrielei Firea pentru a-i forța mâna lui Cristian Popescu Piedone să renunțe la Capitală
video exclusiv Imagini de la dineul Generației de Aur. Atmosferă de gală + starurile prezente
SuperLiga   |  23:56
Imagini de la dineul Generației de Aur. Atmosferă de gală + starurile prezente
exclusiv Cristi Borcea și Dan Șucu au aruncat cu banii la dineul Generației de Aur. Ce tricouri au câștigat la licitație
Special   |  23:54
Cristi Borcea și Dan Șucu au aruncat cu banii la dineul Generației de Aur. Ce tricouri au câștigat la licitație
Schimbări de lot la UTA. Ultimele mutări făcute de Mircea Rednic
SuperLiga   |  23:34
Schimbări de lot la UTA. Ultimele mutări făcute de Mircea Rednic
exclusiv S-a "infiltrat" printre starurile fotbalului mondial: șeful din Liga 1 care a surprins pe toată lumea
Special   |  23:28
S-a "infiltrat" printre starurile fotbalului mondial: șeful din Liga 1 care a surprins pe toată lumea
Ce spune Răzvan Lucescu despre un posibil meci cu FCSB în preliminariile Champions League: ”Vreau să rămân doar pe asta”
SuperLiga   |  23:10
Ce spune Răzvan Lucescu despre un posibil meci cu FCSB în preliminariile Champions League: ”Vreau să rămân doar pe asta”
Adrian Mititelu sare în apărarea unui rival și-l atacă pe Iordănescu: ”După 30 de ani s-a făcut din nou o nedreptate”
SuperLiga   |  23:00
Adrian Mititelu sare în apărarea unui rival și-l atacă pe Iordănescu: ”După 30 de ani s-a făcut din nou o nedreptate”
Andrea Mandorlini, primele declarații după plecarea de la CFR Cluj: ”Trebuia să anticipez. Era momentul să plec”
SuperLiga   |  22:49
Andrea Mandorlini, primele declarații după plecarea de la CFR Cluj: ”Trebuia să anticipez. Era momentul să plec”
A venit explicația! Cum justifică Edi Iordănescu lotul preliminar pe care l-a ales pentru EURO 2024
Echipa Națională   |  22:45
A venit explicația! Cum justifică Edi Iordănescu lotul preliminar pe care l-a ales pentru EURO 2024
Rezultate / Clasamente