Inimile vișinii bat și datorită acestor legende. iAM Sport îți spune poveștile câtorva dintre cei mai mari fotbaliști care au îmbrăcat tricoul Rapidului

Foto 7/7 Galerie foto(7) Galerie foto (7 fotografii): Inimile vișinii bat și datorită acestor legende. iAM Sport îți spune poveștile câtorva dintre cei mai mari fotbaliști care au îmbrăcat tricoul Rapidului

Cristian Munteanu   |   Publicat: 23.06.2023 23:39   |  Actualizat: 20.04.2024 15:51

Cel mai valoros palmares al Rapidului nu constă în numărul de trofee câștigate, ci în pleiada de fotbaliști pe care i-au iubit suporterii. Și, pentru că toți acești jucători nu ar putea fi cuprinși de niciun articol, ne-am oprit la doisprezece dintre cei mai reprezentativi pentru culorile vișinii. Cu scuzele de rigoare pentru cei, foarte mulți și valoroși, care au băgat cărbuni la locomotiva Rapidului.

Poate prima vedetă cu adevărat a celor de la Rapid, made in C.F.R., a fost Ionică Bogdan. Atacantul și-a început cariera la Unirea Tricolor, dar, din 1936, a trecut în lotul vișiniilor. Crescut în Pantelimon, puștiul visa să calce iarba stadionului din Obor, cel al Unirii Tricolor. Și, pentru că, vorba mamei lui, “a mâncat tot și s-a făcut mare”, Ionică a ajuns, la doar 18 ani, să joace pentru Unirea.

“Gyuszy a scos o minge din jumătatea noastră și mi-a transmis-o rapid, fără s-o mai gâdile, cum făcea el de obicei. Am trecut printre stoperii Brozovic și Belosevic, iar când am ajuns în fața portarului Uhr am făcut o fentă și, fără să-mi cer scuze, am dat gol!” Ionică Bogdan, fost fotbalist Rapid

După trei ani de glorie, 1933-1936, Bogdan este curtat de marile echipe bucureștene. Venus este cea mai aproape de a-l seduce, dar Rapid plusează cu un loc de muncă la CFR și îi câștigă inima. Anul de miere al mariajului se duce când Ionică nu primește slujba promisă.

Ionică Bogdan a jucat vreme de 10 ani la Rapid, pentru care a marcat 55 de goluri

Așa că pleacă în Franța, unde, după câteva trialuri, primește o ofertă din partea celor de la Excelsior de Roubaix, la care juca și Helenio Herrera. Transferul nu se concretizează, așa că Ionică își ia din nou ghetele la spinare și revine la Rapid.

107 meciuri
și 55 de goluri sunt cifrele lui Ionică Bogdan la Rapid

În vara lui ’39, Bogdan pleacă din nou în Hexagon, unde îi încântă pe cei de la Saint-Etienne, dar transferul pică din cauza începerii războiului. Ionică revine la Rapid, dar voia să-și demonstreze că poate juca afară. Un an este component al celor de la MTK Budapesta, iar apoi pleacă la Bari. Aici reușește golul care îl transformă, în doar 90 de minute, în erou. Diavolul milanez, cu Nordhal, Bonomi, Antonini, este răpus de săgeata Ionică Bogdan.

Nea “Tache”, primul fotbalist român nominalizat la Balonul de Aur

Dumitru Macri, zis “Tache”, a fost căpitan al Rapidului vreme de 14 ani, dintre cei 16 dedicați echipei vișinii. Cât a condus Locomotiva, așa cum se numea clubul atunci, Macri, a avut numeroase oferte, mai ales când echipa a retrogradat în “B”.

“Atmosfera era fantastică de atunci. Nu puteam dezamăgi milioanele de rapidiști. Puteam juca la Panathinaikos (n.r. – părinții săi erau de origine elenă) sau puteam rămâne în Anglia, în ‘58, e unde am avut ofertă. Rapidul a fost, până în anii 1970, cea mai iubită echipă din țară” Dumitru Macri, fost fotbalist Rapid

221 de “dansuri” a avut nea Tache cu Rapid. Și a fost atât de bun încât, în 1961, a fost nominalizat la Balonul de Aur. Primul jucător român care a fost pe această listă selectă a venit de la Rapid. A ocupat un onorant loc 35.

Dumitru "Tache" Macri a fost primul fotbalist român nominalizat la Balonul de Aur

Mai mult, când s-a organizat un meci între o selecționată europeană și alta a restului lumii, Macri a fost invitat să joace pentru Bătrânul continent. Autoritățile comuniste i-au reținut telegrama de selecționare și nu l-au lăsat să plece.

“Cauciuc”, fundașul Rapidului de doar 1,64m

Ilie Greavu a fost unul dintre apărătorii legendari ai Rapidului. Suporterii care-l întâlneau prin Giulești, în 1957, îl priveau cu neîncredere. “Cum să facă față el unor atacanți masivi?” Orfan, ajuns la fotbal doar la 15 ani, după ce a trebuit să câștige zilnic pâinea pe care o mânca, Greavu nu s-a sinchisit de vorbele din Giulești.

“Suporterii îmi spuneau Cauciuc pentru că săream foarte mult. Aveam o detentă de 1,20m. După fiecare antrenament lucram suplimentar câte o oră. Băteam la cap atacanți masivi, ca Oaidă” Ilie Greavu, fost fotbalist Rapid

După 302 meciuri în tricoul vișiniu, strânse în 14 ani, Greavu a spus “la revedere” clubului din Giulești. Pentru suporteri, a rămas un exemplu de eleganță. Deposedările sale erau comparate cu o intervenție chirurgicală.

Nasturii de fildeș îl duc pe Ozon la Rapid

Titus Ozon a fost surprins, ca într-un clasor, cel mai bine de Cornel Drăgușin. “Conflictual, independent și genial pe teren”. Consacrat la Dinamo, Ozon, zis “Nas”, a stricat prietenia cu generalii de Interne după un meci amical cu Dinamo Tblisi. I-a dat printre picioare lui Gogoberidze, iar după meci se cere excluderea sa din viața sportivă, pentru că și-a bătut joc de de poporul sovietic.

“La plecarea din Rusia, am primit niște ceasuri Pobeda, drept amintire. Nu păreau originale, ci mai degrabă niște făcături, așa că le-am aruncat pe acolo. Când am ajuns la București, ne-au pus să le scoatem, să le arătăm. Mamă, ce tărăboi a ieșit atunci!” Titus Ozon, fost fotbalist Rapid

Din dușman al poporului, după ce vrea să plece de la Dinamo, Ozon ajunge în Deltă, la tăiat de stuf, păzit de un securist. Dar, dribleur fin, șiret ca o vulpe, Titus evadează, ajunge la București și semnează cu Național.

În 1958, aflat în cantonament în Albania, Ozon se lipește de 3.000 de nasturi de fildeș pe care-I aduce în România. Zice la vamă că familia sa are multe paltoane fără nasturi. Exclus din viața sportivă, stă aproape un an pe tușă.

Titus Ozon a fost unul dintre cei mai valoroși și capricioși fotbliști români ai anilor '50

Disperat, recurge la ultima armă. Află că Gheorghe Gheorghiu-Dej se plimba pe Calea Victoriei, I se aruncă acestuia la picioare și cere iertare. Dej, fan Rapid, îi cere să joace pentru giuleșteni. Ozon acceptă, și joacă 79 de meciuri, cu 33 de “boabe”, pentru vișinii.

“Faceți loc, faceți loc, trece trupa lui Motroc”

Aceste versuri răsunau în Giuleștiul anilor 1970. Ion Motroc este cel mai tânăr debutant al celor de la Rapid, la doar 16 ani și trei luni. În 1953, când echipa se numea Locomotiva, fundașul înalt și deșirat intra în meciul Știința Cluj. După patru ani la Dinamo, Motroc se întoarce la Rapid, unde devine parte important a echipei care câștigă primul titlu de campioană, în 1967.

“Eu am apucat vremuri cu adevărat grele. De multe ori, înaintea meciurilor, nu aveam de mâncat decât o bucată de mămăligă. O rupeam, o dădeam prin ulei, apoi o prăjeam ca să fie caldă” Ion Motroc, fost fotbalist Rapid

Dan Coe, simbolul unei vieți în vișiniu

Din 1959 și până în 1971, când a plecat în Belgia, la Antwerp, Dan Coe a fost unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai regimului comunist. Iubirea pe care i-o purtau, în special, fanii giulești, dar și susținătorii echipei naționale, era ca o platoșă pentru fundaș. Iar el răsplătea, din postura de “Ministrul Apărării”, speranțele pe care le sădeau oamenii în tricoul său vișiniu.

“Dacă aș fi avut, în 1966, un fundaș care să mă marcheze așa cum a făcut-o Dan Coe astăzi, atunci Portugalia nu ar mai fi ajuns niciodată în semifinalele Campionatului Mondial” “Dacă aș fi avut, în 1966, un fundaș care să mă marcheze așa cum a făcut-o Dan Coe astăzi, atunci Portugalia nu ar mai fi ajuns niciodată în semifinalele Campionatului Mondial” Eusebio, fost internațional portughez

Dan Coe, stânga, și Eusebio, fac schimb de tricouri după meciul dintre România și Portugalia, scor 1-0, din anul 1969

După 214 meciuri pentru Rapid, și scurte aventuri la Antwerp și Oțelul Galați, Dan Coe s-a lăsat de fotbal și a plecat în Germania. De aici a criticat și mai răspicat regimul de la București, ajungând chiar să dea un interviu pentru România Liberă. La scurtă vreme după acesta, Dan Coe a fost găsit spânzurat în apartamentul său, de clanța ușii aflată la 1 metru de sol. Cum Dan Coe avea peste 1,85m, așa că există o puternică suspiciune că ar fi fost ucis dintr-un ordin venit de la București.

Farmecul vieții din Giulești s-a numit Rică Răducanu

Cel mai cunoscut portar din istoria fotbalului românesc, alături de Duckadam, este primul surprins în ofsaid. Necula Răducan, “pentru că așa mă cheamă”, este fotbalistul care s-a pliat și, pe alocuri, chiar a inventat, spiritul giuleștean.

“Eu am venit la rapid de la făcut calapoade. Era munca, frățioare. Îmi trăgeau la poartă, Georgescu, Motroc, toţi o făceau pătrată. Şi eu prindeam mingea cu o mână, lejer. Dacă lucrasem la calapoade, îţi dai seama ce mâini aveam” Necula Răducan, fost portar Rapid

“Tamango” se plimbă printre poveștile sale precum un rege printre supuși. Unul dintre rarii povestitori ai generației sale, adevărul se împletește cu ficțiunea într-un tango plin de pasiune. Pișichier mare, Rică are și șapte goluri marcate, chiar dacă a petrecut o viață în poarta Rapidului. Uriașul al cărui fuior de basme pare a fi inepuizabil a apărat de 61 poarta României, inclusiv la Campionatul Mondial din 1970.

“Le-am și zis după ‘67. Bă, noroc că m-am născut eu și ați luat primul campionat. O mai comiteam și eu, mai luam un gol, unii mai mârâiau, dar nu mă înjurau ai mei. Știau că asta sunt, ca fac spectacol. Am jucat contra lui Pele, Cruyff, pe Maracana, așa nu regret nimic” Necula Răducan, fost portar Rapid

Necula Răducanu, dreapta, se felicită cu Pele după meciul pierdut de România, scor 3-2, în fața Braziliei, la Mondialul din 1970

“Mutu” de dinaintea lui Adrian

Despre Nicolae Manea putem spune că a fugit din spital pentru a juca împotriva Stelei și a și dat un gol. Nu voia să plece la clubul militar, așa că se internase. Suspect de hepatită. Lui “Mutu”, poreclit așa pentru că nu se plângea când îl loveau adversarii, cel puțin când era copil, i-a trecut hepatita instant, fix în ziua meciului cu roș-albaștrii.

“Am sărit gardul, în halat, și am plecat la stadion. Aici nu voiau să mă lase să intru, credeau că sunt nebun. Am marcat, dar avea să mă coste. Generalii s-au întrebat cum eram inapt militar, pe caz de hepatită, dar puteam juca fotbal. După o săptămână eram cu ranița-n spate” Nicolae Manea, fost fotbalist Rapid

Când era vorba despre a avea o vorbă bună sau o glumă pentru cineva cu necaz, nu mai era deloc mut. Ajuta pe oricine, cu bani, fiind mai mult decât generos. Nae Manea avea inima Rapidului, cea care crește atunci când se împarte altora. Atacantul despre care suporterii bătrâni și înțelepți spun că avea în joc ceva din rafinamentul versurilor lui Eminescu, a avut 221 de meciuri și 50 de goluri pentru seniorii din Giulești.

Nae Manea a marcat ambele goluri ale giuleștenilor din finalei Cupei României 1975, câștigată de Rapid cu 2-1 în Fața Universității Craiova

Fundașii care au pilonii arenei din Giulești

În memoria colectivă a suporterilor Rapidului s-ar putea ca numele lui Nicolae Stanciu să nu aducă un val de amintiri. Însă căpitanul echipei care a adus cel de-al doilea titlu de campioană în Giulești este, fără îndoială, o bornă importantă pe calea ferată. Cele 323 de meciuri în tricoul Rapidului stau mărturie.

“Am vrut neapărat să joc la Rapid și numai la Rapid. Am fost norocos că visul mi s-a împlinit. Am și suferit în Giulești, dar am trăit și momente extraordinare. Nu știu dacă am fost un jucător marcant al Rapidului” Nicolae Stanciu, fost fotbalist Rapid

Când scrii sau rostești Săpunaru, gândurile iau automat drumul Giuleștiului. Chiar dacă a fost, mai degrabă, un copil rătăcitor al Rapidului, Săpunaru a dus la Porto, Zaragoza, ceva din încrâncenarea Rapidului din perioada când se lupta cu echipele ministerelor din România. Cristian a jucat mereu cu dinții încleștați, gata să se lupte cu oricine voia să calce peste emblema clubului său de suflet.

“Indiferent unde am jucat, am continuat să iubesc Rapidul. Asta fac de când eram de mic” Cristian Săpunaru, fostbalist Rapid

Daniel, unul Pancu, celălalt Niculae

Făuriți la școala perfecționată de Nichi Dumitru și Puiu Ionescu, cei doi Daniel ai Rapidului au marcat și ei la foc automat pentru giuleșteni. Primul a fost Pancone, care a dat peste 90 de boabe pentru vișinii. Boabe, adică goluri, nu din cele de struguri care produc licori minunate.

“Ce pot să spun extrem de sigur despre Rapid e faptul că nu e un club plictisitor. Eu nu-mi amintesc, nici când am jucat în Turcia, să trăiesc ce am trăit în Giulești” Daniel Pancu, fost fotbalist Rapid

Daniel Niculae, a fost tras în două direcții de un naș al său, care e dinamovist, și de un unchi, care e rapidest. Până la urmă, “Nico” a ales Rapidul, fiind cucerit de galeria din Giulești. S-a impus în sufletele suporterilor mai ales după ce a contribuit din plin la cucerirea celui de-al treilea titlu de campioni. Cu peste 80 de goluri marcate pentru vișinii, Daniel Niculae este unul dintre cei mai mari atacanți din istoria recentă a clubului.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Adaugă comentariu

Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

Olympiakos - Fiorentina 1-0. Nebunie la Atena! Grecii au pus mâinile în premieră pe un trofeu european. Surpriză uriașă în finala Conference League
Olympiakos - Fiorentina 1-0. Nebunie la Atena! Grecii au pus mâinile în premieră pe un trofeu european. Surpriză uriașă în finala Conference League
Olympiakos - Fiorentina 1-0. Nebunie la Atena! Grecii au pus mâinile în premieră pe un trofeu european. Surpriză uriașă în finala Conference League
Alex Chipciu l-a sunat pe Becali, după ce a luat decizia finală! Pentru ce echipă va juca sezonul următor
Alex Chipciu l-a sunat pe Becali, după ce a luat decizia finală! Pentru ce echipă va juca sezonul următor
Alex Chipciu l-a sunat pe Becali, după ce a luat decizia finală! Pentru ce echipă va juca sezonul următor
Jucătorul selecționat pentru prima oară la națională, surprins de decizia lui Edi Iordănescu: ”E visul meu!” / ”Nu mă așteptam”
Jucătorul selecționat pentru prima oară la națională, surprins de decizia lui Edi Iordănescu: ”E visul meu!” / ”Nu mă așteptam”
Jucătorul selecționat pentru prima oară la națională, surprins de decizia lui Edi Iordănescu: ”E visul meu!” / ”Nu mă așteptam”
Un fost jucător important al Rapidului îl contestă deja pe Neil Lennon: ”Am tot citit prin ziare că e bombă. Bomba era dacă venea Șumudică!”
Un fost jucător important al Rapidului îl contestă deja pe Neil Lennon: ”Am tot citit prin ziare că e bombă. Bomba era dacă venea Șumudică!”
Un fost jucător important al Rapidului îl contestă deja pe Neil Lennon: ”Am tot citit prin ziare că e bombă. Bomba era dacă venea Șumudică!”
Gigi Becali îi dă replica lui Gabi Balint: ”Sunt cel mai bun antrenor din România! Habar nu am fotbal, dar am intuiția stăpânului”
Gigi Becali îi dă replica lui Gabi Balint: ”Sunt cel mai bun antrenor din România! Habar nu am fotbal, dar am intuiția stăpânului”
Gigi Becali îi dă replica lui Gabi Balint: ”Sunt cel mai bun antrenor din România! Habar nu am fotbal, dar am intuiția stăpânului”
Silviu Lung Jr. pleacă de la Poli Iași și semnează cu o formație de play-off din SuperLiga!
Silviu Lung Jr. pleacă de la Poli Iași și semnează cu o formație de play-off din SuperLiga!
Silviu Lung Jr. pleacă de la Poli Iași și semnează cu o formație de play-off din SuperLiga!

Cele mai citite

Ioan Becali nu a mai rezistat și a intrat în direct. Radu Naum nu a scăpat de furia impresarului: "Apare la televizor cu aceeași cămașă de 24 de ani"
Ioan Becali nu a mai rezistat și a intrat în direct. Radu Naum nu a scăpat de furia impresarului: "Apare la televizor cu aceeași cămașă de 24 de ani"
Diverse  |  28 Mai 2024, 11:17
1.
Ioan Becali nu a mai rezistat și a intrat în direct. Radu Naum nu a scăpat de furia impresarului: "Apare la televizor cu aceeași cămașă de 24 de ani"
Cum arată Nicoleta, soția lui Iulian Filipescu. Imagine rară cu cei doi surprinsă în București | FOTO
Cum arată Nicoleta, soția lui Iulian Filipescu. Imagine rară cu cei doi surprinsă în București | FOTO
Diverse  |  27 Mai 2024, 10:29
2.
Cum arată Nicoleta, soția lui Iulian Filipescu. Imagine rară cu cei doi surprinsă în București | FOTO
EXCLUSIV | FRF va notifica UEFA în privința palmaresului Stelei. Lovitura primită de FCSB
EXCLUSIV | FRF va notifica UEFA în privința palmaresului Stelei. Lovitura primită de FCSB
Liga 2  |  28 Mai 2024, 16:20
3.
EXCLUSIV | FRF va notifica UEFA în privința palmaresului Stelei. Lovitura primită de FCSB
Cine sunt candidații favoriți să câștige primăriile din 35 de orașe? Unde sunt cele mai grele lupte?
Cine sunt candidații favoriți să câștige primăriile din 35 de orașe? Unde sunt cele mai grele lupte?
Cine sunt candidații favoriți să câștige primăriile din 35 de orașe? Unde sunt cele mai grele lupte?
4 motive pentru care durerile de dinți sunt mai puternice noaptea. Cum le combați fără stomatolog?
4 motive pentru care durerile de dinți sunt mai puternice noaptea. Cum le combați fără stomatolog?
4 motive pentru care durerile de dinți sunt mai puternice noaptea. Cum le combați fără stomatolog?
Cine sunt pensionarii obligați să dea sume uriașe pentru o pensie mai mare la recalculare
Cine sunt pensionarii obligați să dea sume uriașe pentru o pensie mai mare la recalculare
Cine sunt pensionarii obligați să dea sume uriașe pentru o pensie mai mare la recalculare
Știri de ultimă oră din sport
Suma pe care ”Generația de Aur” ar fi trebuit să o scoată din buzunar pentru a îl aduce pe Ronaldinho la meciul de adio: ”Atât cere”
Suma pe care ”Generația de Aur” ar fi trebuit să o scoată din buzunar pentru a îl aduce pe Ronaldinho la meciul de adio: ”Atât cere”
Echipa Națională   |  29 Mai 2024, 23:47
Suma pe care ”Generația de Aur” ar fi trebuit să o scoată din buzunar pentru a îl aduce pe Ronaldinho la meciul de adio: ”Atât cere”
Alex Chipciu l-a sunat pe Becali, după ce a luat decizia finală! Pentru ce echipă va juca sezonul următor
Alex Chipciu l-a sunat pe Becali, după ce a luat decizia finală! Pentru ce echipă va juca sezonul următor
SuperLiga   |  29 Mai 2024, 23:26
Alex Chipciu l-a sunat pe Becali, după ce a luat decizia finală! Pentru ce echipă va juca sezonul următor
Jucătorul selecționat pentru prima oară la națională, surprins de decizia lui Edi Iordănescu: ”E visul meu!” / ”Nu mă așteptam”
Jucătorul selecționat pentru prima oară la națională, surprins de decizia lui Edi Iordănescu: ”E visul meu!” / ”Nu mă așteptam”
SuperLiga   |  29 Mai 2024, 23:09
Jucătorul selecționat pentru prima oară la națională, surprins de decizia lui Edi Iordănescu: ”E visul meu!” / ”Nu mă așteptam”
Un fost jucător important al Rapidului îl contestă deja pe Neil Lennon: ”Am tot citit prin ziare că e bombă. Bomba era dacă venea Șumudică!”
Un fost jucător important al Rapidului îl contestă deja pe Neil Lennon: ”Am tot citit prin ziare că e bombă. Bomba era dacă venea Șumudică!”
SuperLiga   |  29 Mai 2024, 22:36
Un fost jucător important al Rapidului îl contestă deja pe Neil Lennon: ”Am tot citit prin ziare că e bombă. Bomba era dacă venea Șumudică!”
Gigi Becali îi dă replica lui Gabi Balint: ”Sunt cel mai bun antrenor din România! Habar nu am fotbal, dar am intuiția stăpânului”
Gigi Becali îi dă replica lui Gabi Balint: ”Sunt cel mai bun antrenor din România! Habar nu am fotbal, dar am intuiția stăpânului”
SuperLiga   |  29 Mai 2024, 22:09
Gigi Becali îi dă replica lui Gabi Balint: ”Sunt cel mai bun antrenor din România! Habar nu am fotbal, dar am intuiția stăpânului”
Victorie pentru David Popovici la 200 m liber, în reuniunea Mare Nostrum de la Barcelona!
Victorie pentru David Popovici la 200 m liber, în reuniunea Mare Nostrum de la Barcelona!
Natație   |  29 Mai 2024, 21:27
Victorie pentru David Popovici la 200 m liber, în reuniunea Mare Nostrum de la Barcelona!
Silviu Lung Jr. pleacă de la Poli Iași și semnează cu o formație de play-off din SuperLiga!
Silviu Lung Jr. pleacă de la Poli Iași și semnează cu o formație de play-off din SuperLiga!
SuperLiga   |  29 Mai 2024, 20:53
Silviu Lung Jr. pleacă de la Poli Iași și semnează cu o formație de play-off din SuperLiga!
Gicu Grozav, dorit și de Gică Hagi! Ce echipe din SuperLigă sunt interesate de jucătorul de la Petrolul
Gicu Grozav, dorit și de Gică Hagi! Ce echipe din SuperLigă sunt interesate de jucătorul de la Petrolul
SuperLiga   |  29 Mai 2024, 20:12
Gicu Grozav, dorit și de Gică Hagi! Ce echipe din SuperLigă sunt interesate de jucătorul de la Petrolul
RCA se schimbă din nou. Românii, nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunar
RCA se schimbă din nou. Românii, nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunar
RCA se schimbă din nou. Românii, nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunar
Pensia infimă pe care o primeşte Florin Piersic de la statul român, după 60 de ani de muncă
Pensia infimă pe care o primeşte Florin Piersic de la statul român, după 60 de ani de muncă
Pensia infimă pe care o primeşte Florin Piersic de la statul român, după 60 de ani de muncă
Candidatura lui Marian Vanghelie la S5 este `arma secretă` a Gabrielei Firea pentru a-i forța mâna lui Cristian Popescu Piedone să renunțe la Capitală
Candidatura lui Marian Vanghelie la S5 este `arma secretă` a Gabrielei Firea pentru a-i forța mâna lui Cristian Popescu Piedone să renunțe la Capitală
Candidatura lui Marian Vanghelie la S5 este `arma secretă` a Gabrielei Firea pentru a-i forța mâna lui Cristian Popescu Piedone să renunțe la Capitală
Olympiakos - Fiorentina 1-0. Nebunie la Atena! Grecii au pus mâinile în premieră pe un trofeu european. Surpriză uriașă în...
SuperLiga   |  00:41
Olympiakos - Fiorentina 1-0. Nebunie la Atena! Grecii au pus mâinile în premieră pe un trofeu european. Surpriză uriașă în finala Conference League
Suma pe care ”Generația de Aur” ar fi trebuit să o scoată din buzunar pentru a îl aduce pe Ronaldinho la meciul de adio:...
Echipa Națională   |  23:47
Suma pe care ”Generația de Aur” ar fi trebuit să o scoată din buzunar pentru a îl aduce pe Ronaldinho la meciul de adio: ”Atât cere”
Alex Chipciu l-a sunat pe Becali, după ce a luat decizia finală! Pentru ce echipă va juca sezonul următor
SuperLiga   |  23:26
Alex Chipciu l-a sunat pe Becali, după ce a luat decizia finală! Pentru ce echipă va juca sezonul următor
Jucătorul selecționat pentru prima oară la națională, surprins de decizia lui Edi Iordănescu: ”E visul meu!” / ”Nu mă așteptam”
SuperLiga   |  23:09
Jucătorul selecționat pentru prima oară la națională, surprins de decizia lui Edi Iordănescu: ”E visul meu!” / ”Nu mă așteptam”
Adrian Florea știe de ce la ce a pornit ura dintre Ionel Ganea și Gică Popescu: "De la bani, evident!". Episodul necunoscut...
Editorialisti   |  22:47
Adrian Florea știe de ce la ce a pornit ura dintre Ionel Ganea și Gică Popescu: "De la bani, evident!". Episodul necunoscut din decembrie 2003
Un fost jucător important al Rapidului îl contestă deja pe Neil Lennon: ”Am tot citit prin ziare că e bombă. Bomba era dacă...
SuperLiga   |  22:36
Un fost jucător important al Rapidului îl contestă deja pe Neil Lennon: ”Am tot citit prin ziare că e bombă. Bomba era dacă venea Șumudică!”
Gigi Becali îi dă replica lui Gabi Balint: ”Sunt cel mai bun antrenor din România! Habar nu am fotbal, dar am intuiția...
SuperLiga   |  22:09
Gigi Becali îi dă replica lui Gabi Balint: ”Sunt cel mai bun antrenor din România! Habar nu am fotbal, dar am intuiția stăpânului”
exclusiv Giovanni Becali, singura reacție după ce Ionel Ganea l-a acuzat că l-a ”lucrat” pe Lăcătuș și că făcea selecția la echipa...
Fotbal   |  21:50
Giovanni Becali, singura reacție după ce Ionel Ganea l-a acuzat că l-a ”lucrat” pe Lăcătuș și că făcea selecția la echipa națională
Rezultate / Clasamente