Note și anecdote, cu Adrian Florea. Etapa lui "Del Piero", dar mai ales a violențelor + Cum s-a predat Craiova Maxima într-o zi în care putea câștiga titlul

Prestațiile remarcabile ale tinerilor Mihnea Rădulescu ori Ștefan Târnovanu în această etapă au fost umbrite de intervenția huliganică a lui impresarului Rareș Pop Galerie foto(20) Galerie foto (20 fotografii): Note și anecdote, cu Adrian Florea. Etapa lui "Del Piero", dar mai ales a violențelor + Cum s-a predat Craiova Maxima într-o zi în care putea câștiga titlul
Foto: Fotomontaj Narcis Frunzaru  |   Prestațiile remarcabile ale tinerilor Mihnea Rădulescu ori Ștefan Târnovanu în această etapă au fost umbrite de intervenția huliganică a lui impresarului Rareș Pop

Adrian Florea   |   Publicat: 01.10.2024 14:16   |  Actualizat: 01.10.2024 14:16

Runda cu numărul 11 din SuperLigă a adus în prim-plan câteva prestații formidabile ale unor tineri jucători, cum ar fi Mihnea Rădulescu (19 ani, Petrolul), Ștefan Baiaram (21 de ani, U Craiova) sau Ștefan Târnovanu (24 de ani, FCSB). Din păcate, la fel de pregnante au fost și evenimentele reprobabile, în special cele din arenele Giulești și Arcul de Triumf.

Nota 10: Mihnea Rădulescu. Pentru că "Prâslea" din lotul Petrolului devine de la o etapă la alta un veritabil "Del Piero de Ploiești"

Ascensiunea "lupilor" e cu atât mai impresionantă, cu cât se realizează pe burta goală și cu un lot cu o medie de vârstă ridicată. În primul 11 al prahovenilor regăsim veterani precum Papp (35 de ani luna viitoare), Grozav (34), Hanca, Dumitriu (ambii 32), Irobiso (31), Ricardinho sau Zima (ambii 30).

Printre atâția "moși" își face loc și un copil de numai 19 ani, Mihnea Rădulescu. În primul rând datorită regulii U21, dar și grație valorii sale indiscutabile.

Rădulescu (tricou galben) a împlinit 19 ani pe 17 septembrie

"Dubla" realizată de el la 4-1 cu Hermannstadt, în special primul gol, e dovada că vestita pepinieră ploieșteană continuă să producă mari talente. Depinde doar de Mihnea și de anturajul în care va crește dacă va confirma uriașul potențial de care dispune.

E remarcabil ce face Mihnea Rădulescu! Are un picior stâng foarte bun, dacă mai pune forță... Mihai Stoica, la Prima Sport

Nota 9: Ștefan Târnovanu. Pentru că a salvat campioana la Sf. Gheorghe prin două parade impresionante

FCSB s-a apropiat de play-off și pleacă liniștită la Salonic în primul rând datorită portatului pe care îl are.

După câteva evoluții aproximative, Fane a demonstrat la 1-0 pe terenul lui Sepsi de ce mulți specialiști îl consideră cel mai înzestrat goalkeeper din SuperLigă.

Când își va îmbunătăți și ieșirile dintre buturi, Târnovanu chiar că nu va mai avea rival nici la echipa națională.

Târnovanu și reflexul colosal la "capul" lui Coman din doi metri

Habar nu am cum am scos acea minge din final, a venit dintr-un metru! Criticile m-au afectat puțin, însă nu stau eu să ascult pe oricine Ștefan Târnovanu, portar FCSB

Nota 8: Eric Omondi. Pentru că a readus pulsul "Bătrânei Doamne" și lui Rednic printr-o prestație de clasă

În octombrie anul trecut, când l-a adus pe Omondi la Arad, Mircea Rednic vorbea la superlativ despre extrema kenyană. Iar în stagiunea ce a urmat africanul a confirmat, chiar dacă nu total, așteptările: 5 goluri și 7 pase decisive.

În actualul sezon, însă, 9 meciuri pe sec. Poate și de asta UTA era unde era, înaintea jocului din Gruia.

Din fericire pentru "Puriu", amenințat cu demiterea, Eric s-a trezit la timp. Iar contra CFR-ului a fost devastator: un gol, două assist-uri delicioase pentru Costache și Kadiri, driblinguri și viziune a jocului prin care și-a salvat antrenorul și l-a băgat în criză totală pe Dan Petrescu.

În multe momente ale jocului de la Cluj, Omondi (nr. 24) i-a transformat pe adversari în jaloane

36 de selecții
și 4 goluri are Omondi la prima reprezentativă a Kenyei

Nota 7: Ștefan Baiaram. Pentru că a spart monotonia din jocul Craiovei și i-a oferit lui Gâlcă o săptămână de liniște

Sub presiune după rezultatele sub așteptări din ultimele etape, Costel Gâlcă respiră ceva mai liniștit după 3-0 cu Slobozia. Cine n-a văzut partida de pe "Oblemenco" își poate închipui că Universitatea a făcut show. Departe de realitate această impresie!

De fapt, jocul alb-albaștrilor a fost multă vreme somniferul perfect pentru fanul neutru. Șansa oltenilor s-a numit Baiaram, care a avut două momente de inspirație în finalul primei reprize și a lămurit lucrurile.

"Coautor" la reușitele decarului gazdelor a fost Daniel Șerbănică, fundașul ialomițean ascunzându-se practic de minge în ambele faze!

Profitând de "filajul" lui Șerbănică, Baiaram reia lejer cu capul

72 de zile
trecuseră de la precedentul gol al lui Baiaram în SuperLigă. El înscrisese o dată la 4-2 cu UTA, pe 20 iulie, în etapa a doua

Nota 6: Poli Iași. Pentru că sub comanda lui Săndoi s-a transformat într-o fortăreață defensivă

Ultimul meci al Politehnicii cu Tony da Silva pe bancă a însemnat o catastrofă din punctul de vedere al jocului de apărare, 2-6 la Sibiu. Ce a urmat cu Emil Săndoi allenatore e de domeniul fantasticului: 2-0 cu U Craiova, 0-0 la Arad, 1-0 cu U Cluj!

Iar dacă victoria cu oltenii a venit și cu o mare doză de șansă, succesul din weekend cu liderul clasamentului a fost fără dubiu, "sepcile roșii" șutând o singură dată pe spațiul porții ieșene.

Alin Roman (tricou alb-albastru, cu fața) și ceilalți jucători ai Politehnicii s-au transformat într-o echipă imposibil de învins

Încercăm să închidem culoarele, să câștigăm duelurile și să facem un marcaj bun. Dacă vom respecta niște principii sănătoase de joc, rezultatele bune pot apărea în continuare Emil Săndoi, antrenor Poli Iași

Nota 5: Borisav Burmaz. Pentru că e certat rău cu golul și nici nu vrea să se împace

Dacă Rapid stă atât de prost în clasament și are numai două victorii, e în principal vina compartimentului ofensiv. Care compartiment suferă teribil, mai ales după vânzarea lui Rrahmani.

Iar atacantul care exemplifică fidel lipsa de formă și de inspirație a giuleștenilor e Burmaz. Deși a fost folosit în toate cele 11 etape scurse până acum, sârbul nu are niciun gol.

Și la 0-0 cu Oțelul "realizările" lui au fost tot egale cu mulțimea vidă: 0 șuturi pe poartă, 0 șuturi blocate, 0 driblinguri! A avut o singură mare ocazie, în minutul 30, dar și atunci s-a pierdut cu firea și a tras alături de la numai 6 metri, din poziție de 1 la 1 cu Iustin Popescu.

Lui Borisav pare să nu-i vină nici lui să creadă câte ocazii poate irozi

400.000 de euro
au plătit rapidiștii în ianuarie 2024 pentru a-l transfera pe Burmaz, de la FK Vozdovac. Borisav are un salariu lunar de 14.000 €

Nota 4: Conducătorii lui Dinamo. Pentru că nu-s în stare să-i pună la dispoziție lui Kopic un lot decent

Și nu doar că nu mai aduc pe nimeni, ba chiar mai și vând dintre jucători, cum a fost recent cazul lui Amzăr, dat cu împrumut în Emirate!

Incompetența oficialilor dinamoviști îl obligă pe Zeljko Kopic să joace de etape bune cu cel mai slab cuplu de fundași centrali din SuperLigă, Licsandru și Patriche, iar faptul că rezultatele au fost totuși peste așteptări e pur conjuntural.

Nicolescu nu pare foarte afectat de criticile tot mai dese la adresa lui

Acest Nicolescu compromite prin prezența lui istoria și morala lui Dinamo! E un tâlhar care își face mendrele cu Dinamo Cornel Dinu, la Fanatik Show

Nota 3: Dan Petrescu & Gică Hagi. Pentru că și-au pierdut busola și nu par să fie în stare s-o regăsească

Cei mai experimentați și valoroși antrenori din SuperLigă, alături de Rednic, au intrat într-o criză de idei din care nu știu cum să iasă.

"Bursucul" a ajuns la trei eșecuri stagionale pe teren propriu și la o nesiguranță defensivă a echipei sale care acum 2-3 ani părea de domeniul imposibilului, în vreme ce "Regele" a rămas fără succes în deplasare și e mai aproape de retrogradare, decât de titlu.

Cel puțin în ultima rundă, CFR și Farul au arătat îngrozitor și au pierdut meritat contra Aradului, 1-3, respectiv la Buzău, 0-1.

Petrescu (stânga, discutând amical cu secundul arădenilor, Sorin Rădoi) și-a pierdut aura de invincibil de altă dată

Mă afectează că lumea îmi cere demisia, normal că mă afectează! Când nu sunt aici, sunt bun. Când sunt aici, vai de mine... Dan Petrescu, antrenor CFR
Trebuie să schimbăm ceva neapărat, așa nu se mai poate! Nu am stat bine nici defensiv, nici ofensiv. Am fost lenți, am făcut greșeli multe Gică Hagi, antrenor Farul

Imaginea cu ambii tehnicieni surâzând a fost surprinsă înaintea meciului de la Buzău. La final, doar Neagoe a avut motive să zâmbească

Nota 2: Suporterii dinamoviști. Pentru că nu vor să priceapă că faptele bune pe care le fac nu-i absolvă de gesturile violente la care recurg uneori

Inconștiență, numele tău e Dinamo! Sau o parte din Dinamo, aia care de multe ori e frumoasă, alteori chiar superbă, însă care din când în când face niște lucruri ce n-au legătură cu fotbalul, ci mai degrabă cu penalul.

Când s-a aruncat din tribună cu pahare de plastic s-a spus că "nu pot omorî pe nimeni, ce atâta caz?". Când s-a aruncat cu un telefon mobil ori cu alte obiecte, la fel, că "presa exagerează, cum face ea de obicei".

Vineri seara, însă, în prelungirile partidei cu FC Botoșani (2-2), putea avea loc o tragedie, atunci când numai Dumnezeu l-a ferit pe asistentul Cosmin Bojan de scaunul azvârlit de un inconștient!

Bojan și scaunul care a aterizat în spatele său, la mică distanță

Și noi îl căutăm pe cel vinovat. Este un gest iresponsabil, pe care îl condamnăm. Vom face plângere împotriva acestui om. Vrem să-l găsim şi să-l arătăm Jandarmeriei. Ar putea fi vorba şi despre un dosar penal în acest caz Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

Nota 1: Rareș Pop și jandarmii din Giulești. Impresarul pentru că s-a comportat golănește cu jurnaliștii, iar soldații pentru că mai aveau puțin și loveau victimele, în loc să-l potolească pe agresor

Prin anii '90, Dumitru Sechelariu scoatea pistolul, la propriu, pentru a-și impune dreptatea sau ce credea el că e dreptate în fotbalul românesc.

Tot pe atunci, Giovanni Becali îi amenința că-i va face "de la brâu în jos" pe ziariștii incomozi, care îndrăzneau să-l critice pe prietenul agentului, selecționerul Victor Pițurcă.

Și tot în acel deceniu negru, dar și în anii 2000, când Liga 1 colcăia de blaturi, gazetarii care mai demascau aranjamentele ordinare erau târâți prin tribunale ori interziși pe stadioane de președinți care ulterior au recunoscut că trei sferturi din meciurile unei etape erau măsluite!

În ultima vreme, din fericire, fotbalul nostru s-a curățat mult. Din păcate, nu total. Iar din când în când apar neanderthalieni precum Rareș Pop, care lovesc și amenință jurnaliști ce-și fac meseria la partide la care sunt acreditați oficial.

Rareș Pop, agresându-l fizic și verbal pe Cătălin Stroia

Și mai gravă mi se pare atitudinea jandarmilor, care nu doar că nu i-au protejat pe reprezentanții presei, ci mai aveau puțin și le mai administrau ziariștilor un supliment de bătaie, la îndemnul impresarului!

500 de lei
este amendat pe care a luat-o Rareș Pop după intervenția violentă asupra lui Cătălin Stroia (iAMsport.ro), sâmbătă seara

Episodul retro: Artiștii, leii și ardelenii

Povestea de astăzi s-a petrecut într-o toridă zi de vară a anului 1983, mai exact pe 2 iulie. În urmă cu patru decenii, Divizia A începea prin august și se termina după aproape 11 luni, în condițiile în care pauza de iarnă era de mininum 60 de zile.

În acea după-amiază de 2 iulie '83 era programată ultima etapă din întrecerea internă. O rundă care trebuia să ofere două răspunsuri importante: cine ia campionatul? - Dinamo sau Craiova, despărțite de un punct - și care e a treia retrogradată? - Târgoviștea ori Brașovul -, în condițiile în care Timișoara lui Iosif Rotariu și Constanța lui Gică Hagi erau picate de mult.

În prima jumătate a anilor '80, Craiova și Dinami erau cele mai bune echipe românești

Dar iată care era clasamentul înaintea rundei cu numărul 34:
1. Dinamo 47p (59-25)
2. U Craiova 46p (64-26)
3. Sportul 44p
4. FC Argeș 40p
5. Steaua 36p
6. ASA Tg. Mureș 33p
7. Jiul 33p
8. Corvinul 32p
9. Poli Iași 32p
10. FC Olt 31p
11. SC Bacău 31p
12. Chimia Rm. Vâlcea 31p
13. FC Bihor 30p
14. Petrolul 30p
15. CS Târgoviște 29p (33-42)
16. FCM Brașov 27p (35-49)
17. Poli Timișoara 22p
18. FC Constanța 20p
* între paranteze e trecut golaverajul echipelor aflate în luptă pentru un obiectiv, titlul respectiv evitarea retrogradării; la victorie se acordau două puncte, iar în "B" ajungeau ultimele 3 clasate

Partidele cu miză erau trei: Dinamo - FC Constanța, CS Târgoviște - U Craiova și FCM Brașov - ASA Tg. Mureș. De fapt, două, întrucât șansele ca "marinarii" să le strice sărbătoarea "câinilor" erau practic nule.

Iar realitatea a confirmat așteptările. Cu Hagi accidentat și ieșit de pe gazon după 33 de minute, dobrogenii au rezistat în "Groapă" doar până spre finalul primei reprize, gol Movilă (45'), după care au cedat complet. Reușitele lui Văetuș (64') și Dragnea (87') au liniștit spiritele și au adus al 11-lea titlu de campioană din istoria grupării din Ștefan cel Mare.

Așa s-a predat ASA

Mult mai pline de suspans au fost celelalte două întâlniri. Mai ales prima, cea de la Târgoviște, deoarece Mureșul lui Bölöni s-a dus sub Tâmpa numai pentru că așa cerea regulamentul de disputare a competiției.

De fapt, la Brașov emoții n-au fost decât în primele minute, când chiar Loți a deschis scorul "din greșeală". Apoi fundașii lui ASA nu știau cum să fugă mai tare din calea atacanților "Steagului", care avea să se impună finalmente cu 6-2!

ASA avea un lot extraordinar la începutul anilor '80, dar când interesele o cereau Bölöni, Fazakas, Hajnal și ceilalți mureșeni cedau punctele fără luptă

Așadar, FCM-ul avea 29 de puncte, golaveraj minus 10. Dacă Târgoviștea ar fi pierdut cu Craiova, indiferent de scor, ar fi rămas cu același număr de puncte, 29, însă ar fi retrogradat la golaveraj!

Iar lângă Turnul Chindiei au avut loc două partide într-una singură! Cum a fost posibil? Simplu: oltenii au interpretat două partituri total diferite, în funcție de interesul de moment pe care l-au urmărit.

Deși nu sperau în ajutorul real al constănțenilor în meciul cu Dinamo, juveții au evoluat serios vreo oră și ceva. Și, după ce dâmbovițenii deschiseseră scorul prin Petre (42'), Negrilă (43') și Cârțu (62') au marcat și au întors rezultatul!

O victorie la Târgoviște cât una cu Kaiserslautern

La București era deja 2-0 pentru "câini", care-și păstrau coroana de campioni, deci ce-i mâna în luptă pe alb-albaștrii din Bănie?! De ce forțau pe terenul unei formații care avea nevoie de măcar un punct pentru a-și asigura permanența în "A"?

Negrilă și Cârțu le-au dat ceva emoții dâmbovițenilor, la partida din vara lui '83

Răspunsul e unul singur și probabil că-l intuiți: banii! Banii pe care cei de la Universitatea îi aveau promiși din partea brașovenilor.

Cunoscătorii dedesubturilor fotbalului din acea perioadă susțin că ar fi fost vorba de circa 500.000 de lei, adică fiecare elev al lui Tică Oțet ar fi încasat minimum 35.000 de lei. Dacă vi se par bani puțini, gândiți-vă că aceiași elevi ai lui Oțet au avut câte 40.000 de lei prime pentru eliminarea lui Kaiserslautern, în sferturile de finală ale Cupei UEFA, disputate în primăvara acelui an.

Știința a fost singura echipă din lume care a vândut meciuri și în anii în care a cucerit trofee! Ilie Balaci

Și dacă tot au avut făgăduite recompense atât de mari, de ce Tilihoi, Ștefănescu, Irimescu și compania n-au mai forțat pe final și au pierdut cu 3-2?! Simplu: pentru că ardelenii n-au trimis banii în avans oltenilor, ci le-au promis că-i vor vedea și-i vor împărți chiar la Târgoviște, dacă rezultatul va fi cel sperat de ei.

Însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, jumătatea de milion dinspre Tâmpa n-a ajuns în timp util la arena unde se duelau Greaca și Cămătaru. Cum a fost posibil?

Miliția a oprit Armata

Tot martori ai evenimentelor au povestit că șefii clubului dâmbovițean, aflând că Știința va juca pe banii Brașovului și că valizele urmează să ajungă la Târgoviște în ziua partidei, și-au luat măsuri speciale.

Cu sprijinul oficialităților județului, s-a dat ordin ca încă de la primele ore ale dimineții o puzderie de mașini de Miliție să împânzească drumurile care făceau legătura între cele două orașe, iar orice autoturism cu numere de Brașov să fie oprit și percheziționat.

Astfel a fost depistat și blocat și Aro-ul de Armată cu care FCM-ul trimisese cele 500.000 de lei, iar la stadion n-a mai sosit nimic. În tribune, omul Universității a așteptat în zadar "cărămizile" de la Brașov.

Spre finalul confruntării, când era clar că nu mai au pentru ce să tragă, juveții au lăsat-o mai moale și, așa cum v-am mai spus, au pierdut cu 3-2. Prin Târgoviște circulă și acum varianta că noncombatul oltenesc din ultimele 15-20 de minute n-a fost chiar gratuit, gazdele arătându-și ulterior recunoștința printr-un "cadou" în valoare de 200.000 de lei.

Lotul lui FCM Brașov, în stagiunea '82-'83. Președinte era Mitică Dragomir (primul din stânga), iar Lăcătuș (al treilea jucător din dreapta, pe rândul din mijloc) abia își serbase majoratul

De ce n-au riscat "stegarii"

Poate că vă întrebați de ce brașovenii n-au trimis jumătatea de milion craiovenilor din timp, așteptând ziua partidei pentru a face "viramentul". Două ar fi fost motivele:

1. N-au avut încredere totală în olteni

Cei de la Universitatea le puteau lua și lor banii, și celor de la Târgoviște, urmând a ceda punctele. Ulterior, cui să te plângi? Să mergi la Miliție să te autodenunți?!

2. Clubul de sub Tâmpa era încă sub atenta observare a autorităților, după celebrul caz de corupție din 1981

Atunci, antrenorul "stegarilor", Nicolae Proca, doi conducători și 28 de arbitri au fost arestați într-un scandal ce a zguduit fotbalul autohton.

Proca (stânga) a pregătit în mai multe rânduri formația brașoveană

Chiar dacă, în urma anchetei care a durat aproape doi ani, adică până în 1983, Proca și ceilalți găsiți vinovați au scăpat de pușcărie, fiind condamnați cu suspendare, brașovenii erau mult mai atenți când manipulau bani negri.

Oltenii au luat Cupa, Hagi a plecat la Sportul, după ce bătuse palma cu Craiova, iar Lăcă s-a transferat la Steaua, deși fusese ofertat de echipa lui de suflet, Dinamo

La scurt timp după această etapă de pomină s-au petrecut trei evenimente importante. Mai întâi, pe 6 iulie, Știința și-a trecut în palmares a patra Cupă a României. Finala cu retrogradata Poli Timișoara a fost mai ușoară decât o arată scorul final, 2-1, goluri Cămătaru (16', 67') și Rotariu (87').

Cămătaru ridică trofeul acordat câștigătoarei Cupei, după ce "dubla" sa a fost decisivă împotriva Timișoarei

Ulterior, Gică Hagi a dat Constanța natală pe Sportul Studențesc, deși inițial se înțelesese cu cei de la Universitatea, care-l și ajutaseră să intre la Facultatea de Științe Economice din Bănie.

A intervenit însă Nicu Ceaușescu, fan al trupei din Regie, astfel că Hagi n-a mai ajuns coleg cu Balaci și cu Geolgău, ci cu Mircea Sandu și Coraș.

Tot în acea vară Marius Lăcătuș s-a despărțit de FCM Brașov și a acceptat propunerea Stelei, în ciuda faptului că fusese ofertat și de campioana Dinamo, echipă pe care a simpatizat-o în copilărie!

Dacă ar fi acceptat să vină în Ștefan cel Mare, "Fiara" ar fi ajuns alături de roș-albi în semifinala Cupei Campionilor Europeni în sezonul următor.

Mergând în Ghencea, a obținut performanțe mult mai mari, inclusiv CCE și Supercupa Europei, devenind simbolul absolut al clubului militar.

Lăcătuș a evoluat un an și jumătate la seniorii Brașovului (februarie 1982 - iulie 1983)

21 de trofee
a cucerit Lăcătuș ca fotbalist la Steaua: 10 titluri de campion, 6 Cupe ale României, 3 Supercupe, Cupa Campionilor și Supercupa Europei

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Adaugă comentariu

Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

Noul star de la Petrolul ar putea să ajungă la o altă echipă din SuperLiga. Conducerea a confirmat discuțiile: ”Ar putea să plece în iarnă”
Noul star de la Petrolul ar putea să ajungă la o altă echipă din SuperLiga. Conducerea a confirmat discuțiile: ”Ar putea să plece în iarnă”
Noul star de la Petrolul ar putea să ajungă la o altă echipă din SuperLiga. Conducerea a confirmat discuțiile: ”Ar putea să plece în iarnă”
Dorinel Munteanu, apărat de fostul coleg de națională după ieșirile din ultima vreme: ”Zici că a omorât pe cineva!”
Dorinel Munteanu, apărat de fostul coleg de națională după ieșirile din ultima vreme: ”Zici că a omorât pe cineva!”
Dorinel Munteanu, apărat de fostul coleg de națională după ieșirile din ultima vreme: ”Zici că a omorât pe cineva!”
S-a spulberat visul fanilor Petrolului. Conducerea clubului, anunț de impact: ”Turcii sunt 99% istorie. Au băgat 270.000 de euro împrumut!”
S-a spulberat visul fanilor Petrolului. Conducerea clubului, anunț de impact: ”Turcii sunt 99% istorie. Au băgat 270.000 de euro împrumut!”
S-a spulberat visul fanilor Petrolului. Conducerea clubului, anunț de impact: ”Turcii sunt 99% istorie. Au băgat 270.000 de euro împrumut!”
Ce s-a întâmplat, de fapt, între Pițurcă și Reghecampf: ”Ne-am certat, de la asta a pornit tot!”. Implicarea lui Giovanni Becali
Ce s-a întâmplat, de fapt, între Pițurcă și Reghecampf: ”Ne-am certat, de la asta a pornit tot!”. Implicarea lui Giovanni Becali
Ce s-a întâmplat, de fapt, între Pițurcă și Reghecampf: ”Ne-am certat, de la asta a pornit tot!”. Implicarea lui Giovanni Becali
Primul transfer pus la cale de Rapid după remiza cu Oțelul Galați. Conducerea clubului din SuperLiga recunoaște: ”Suntem deschiși”
Primul transfer pus la cale de Rapid după remiza cu Oțelul Galați. Conducerea clubului din SuperLiga recunoaște: ”Suntem deschiși”
Primul transfer pus la cale de Rapid după remiza cu Oțelul Galați. Conducerea clubului din SuperLiga recunoaște: ”Suntem deschiși”
Ionel Ganea a dat un verdict surprinzător în privința luptei la titlu: ”Pe ea o văd favorită”
Ionel Ganea a dat un verdict surprinzător în privința luptei la titlu: ”Pe ea o văd favorită”
Ionel Ganea a dat un verdict surprinzător în privința luptei la titlu: ”Pe ea o văd favorită”

Cele mai citite

Miliardarul sponsor Ferrari care a negociat cu Gică Hagi pentru Farul Constanța. Cum a ajuns partener al echipei de Formula 1
Miliardarul sponsor Ferrari care a negociat cu Gică Hagi pentru Farul Constanța. Cum a ajuns partener al echipei de Formula 1
Formula 1  |  29 Septembrie 2024, 10:44
1.
Miliardarul sponsor Ferrari care a negociat cu Gică Hagi pentru Farul Constanța. Cum a ajuns partener al echipei de Formula 1
Virgil Boglea s-a căsătorit. Cine este Mara Ancuța Moianu, soția avocatului care a reprezentat FCSB-ul
Virgil Boglea s-a căsătorit. Cine este Mara Ancuța Moianu, soția avocatului care a reprezentat FCSB-ul
Diverse  |  29 Septembrie 2024, 14:47
2.
Virgil Boglea s-a căsătorit. Cine este Mara Ancuța Moianu, soția avocatului care a reprezentat FCSB-ul
Cine este omul care l-a dat afară pe Marius Lăcătuș de la antrenamentul Stelei: ”Era mai războinic”
Cine este omul care l-a dat afară pe Marius Lăcătuș de la antrenamentul Stelei: ”Era mai războinic”
SuperLiga  |  29 Septembrie 2024, 19:41
3.
Cine este omul care l-a dat afară pe Marius Lăcătuș de la antrenamentul Stelei: ”Era mai războinic”
Cine e sportiva ce a luat primul aur olimpic la floretă pentru România. Inspirată de Alexandre Dumas
Cine e sportiva ce a luat primul aur olimpic la floretă pentru România. Inspirată de Alexandre Dumas
Cine e sportiva ce a luat primul aur olimpic la floretă pentru România. Inspirată de Alexandre Dumas
Cum influențează grupele de muncă și indicele de corecție recalcularea pensiei? Cât dai impozit?
Cum influențează grupele de muncă și indicele de corecție recalcularea pensiei? Cât dai impozit?
Cum influențează grupele de muncă și indicele de corecție recalcularea pensiei? Cât dai impozit?
De ce nu va funcționa „camera de detenție” în școli? Psiholog: Copiii vor vedea totul ca pe un chiul
De ce nu va funcționa „camera de detenție” în școli? Psiholog: Copiii vor vedea totul ca pe un chiul
De ce nu va funcționa „camera de detenție” în școli? Psiholog: Copiii vor vedea totul ca pe un chiul
Știri de ultimă oră din sport
Cine arbitrează duelul PAOK - FCSB din Europa League. Campioana României are amintiri neplăcute cu el la ”centru”
Cine arbitrează duelul PAOK - FCSB din Europa League. Campioana României are amintiri neplăcute cu el la ”centru”
Europa League   |  01 Octombrie 2024, 15:56
Cine arbitrează duelul PAOK - FCSB din Europa League. Campioana României are amintiri neplăcute cu el la ”centru”
Prima uriașă încasată de fotbalistul român care l-a învins pe Ronaldo: ”Ce motivație mai mare există?!”
Prima uriașă încasată de fotbalistul român care l-a învins pe Ronaldo: ”Ce motivație mai mare există?!”
Fotbal Internațional   |  01 Octombrie 2024, 15:07
Prima uriașă încasată de fotbalistul român care l-a învins pe Ronaldo: ”Ce motivație mai mare există?!”
Confuzie generală în Grecia înainte de PAOK - FCSB: ”A fost odată o echipă Steaua București...”
Confuzie generală în Grecia înainte de PAOK - FCSB: ”A fost odată o echipă Steaua București...”
Europa League   |  01 Octombrie 2024, 14:44
Confuzie generală în Grecia înainte de PAOK - FCSB: ”A fost odată o echipă Steaua București...”
Stuttgart - Sparta Praga, de la 19:45, Arsenal - PSG și Leverkusen - AC Milan, de la 22:00, pe iAMsport.ro. Seară nebună în Liga Campionilor
live score Stuttgart - Sparta Praga, de la 19:45, Arsenal - PSG și Leverkusen - AC Milan, de la 22:00, pe iAMsport.ro. Seară nebună în Liga Campionilor
Champions League   |  01 Octombrie 2024, 14:36
Stuttgart - Sparta Praga, de la 19:45, Arsenal - PSG și Leverkusen - AC Milan, de la 22:00, pe iAMsport.ro. Seară nebună în Liga Campionilor
PAOK sau Rangers? Dorin Goian a spus cu ce echipă are FCSB șanse mai mari să câștige puncte: ”Nu traversează o perioadă grozavă!”
exclusiv PAOK sau Rangers? Dorin Goian a spus cu ce echipă are FCSB șanse mai mari să câștige puncte: ”Nu traversează o perioadă grozavă!”
Europa League   |  01 Octombrie 2024, 13:45
PAOK sau Rangers? Dorin Goian a spus cu ce echipă are FCSB șanse mai mari să câștige puncte: ”Nu traversează o perioadă grozavă!”
Când se joacă meciul Simona Halep - Arina Rodionova, primul pentru româncă după 5 luni
Când se joacă meciul Simona Halep - Arina Rodionova, primul pentru româncă după 5 luni
Tenis   |  01 Octombrie 2024, 12:49
Când se joacă meciul Simona Halep - Arina Rodionova, primul pentru româncă după 5 luni
Generația Z s-a făcut mare! Cei 10 jucători care pot depăși naționala lui Mutu și Chivu cu o performanță așteptată de 28 de ani
special Generația Z s-a făcut mare! Cei 10 jucători care pot depăși naționala lui Mutu și Chivu cu o performanță așteptată de 28 de ani
Echipa Națională   |  01 Octombrie 2024, 12:07
Generația Z s-a făcut mare! Cei 10 jucători care pot depăși naționala lui Mutu și Chivu cu o performanță așteptată de 28 de ani
Andres Iniesta se retrage din fotbal. Anunț emoționant postat de legenda Barcelonei
Andres Iniesta se retrage din fotbal. Anunț emoționant postat de legenda Barcelonei
Fotbal Internațional   |  01 Octombrie 2024, 11:49
Andres Iniesta se retrage din fotbal. Anunț emoționant postat de legenda Barcelonei
A murit actrița Maggie Smith, în vârstă de 89 de ani. Era cunoscută pentru celebrul rol din Harry Potter
A murit actrița Maggie Smith, în vârstă de 89 de ani. Era cunoscută pentru celebrul rol din Harry Potter
A murit actrița Maggie Smith, în vârstă de 89 de ani. Era cunoscută pentru celebrul rol din Harry Potter
Vine iarna la București. Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în Capitală
Vine iarna la București. Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în Capitală
Vine iarna la București. Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în Capitală
Când se joacă meciurile din etapa a 11-a a Ligii 1. Cine va transmite meciurile din acest weekend
Când se joacă meciurile din etapa a 11-a a Ligii 1. Cine va transmite meciurile din acest weekend
Când se joacă meciurile din etapa a 11-a a Ligii 1. Cine va transmite meciurile din acest weekend
exclusiv Reghecampf, amendă uriașă din cauza Prodancei: “Am plătit 84.000 de euro la ANAF! Risca să fie arestată dacă nu plăteam!”....
Fotbal   |  16:00
Reghecampf, amendă uriașă din cauza Prodancei: “Am plătit 84.000 de euro la ANAF! Risca să fie arestată dacă nu plăteam!”. Cum reacționează impresara
Cine arbitrează duelul PAOK - FCSB din Europa League. Campioana României are amintiri neplăcute cu el la ”centru”
Europa League   |  15:56
Cine arbitrează duelul PAOK - FCSB din Europa League. Campioana României are amintiri neplăcute cu el la ”centru”
exclusiv Noul star de la Petrolul ar putea să ajungă la o altă echipă din SuperLiga. Conducerea a confirmat discuțiile: ”Ar putea să...
SuperLiga   |  15:35
Noul star de la Petrolul ar putea să ajungă la o altă echipă din SuperLiga. Conducerea a confirmat discuțiile: ”Ar putea să plece în iarnă”
Prima uriașă încasată de fotbalistul român care l-a învins pe Ronaldo: ”Ce motivație mai mare există?!”
Fotbal Internațional   |  15:07
Prima uriașă încasată de fotbalistul român care l-a învins pe Ronaldo: ”Ce motivație mai mare există?!”
Confuzie generală în Grecia înainte de PAOK - FCSB: ”A fost odată o echipă Steaua București...”
Europa League   |  14:44
Confuzie generală în Grecia înainte de PAOK - FCSB: ”A fost odată o echipă Steaua București...”
live score Stuttgart - Sparta Praga, de la 19:45, Arsenal - PSG și Leverkusen - AC Milan, de la 22:00, pe iAMsport.ro. Seară nebună în...
Champions League   |  14:36
Stuttgart - Sparta Praga, de la 19:45, Arsenal - PSG și Leverkusen - AC Milan, de la 22:00, pe iAMsport.ro. Seară nebună în Liga Campionilor
Note și anecdote, cu Adrian Florea. Etapa lui "Del Piero", dar mai ales a violențelor + Cum s-a predat Craiova Maxima într-o...
SuperLiga   |  14:16
Note și anecdote, cu Adrian Florea. Etapa lui "Del Piero", dar mai ales a violențelor + Cum s-a predat Craiova Maxima într-o zi în care putea câștiga titlul
exclusiv PAOK sau Rangers? Dorin Goian a spus cu ce echipă are FCSB șanse mai mari să câștige puncte: ”Nu traversează o perioadă...
Europa League   |  13:45
PAOK sau Rangers? Dorin Goian a spus cu ce echipă are FCSB șanse mai mari să câștige puncte: ”Nu traversează o perioadă grozavă!”
Rezultate / Clasamente