Note și anecdote, cu Adrian Florea. Etapa surprizelor, dar și a confirmărilor că Gigi Becali rămâne "groparul" fotbalului românesc + Cum a avut nevoie Steaua, campioana Europei, de un blat ca să bată o echipă de "B"

Cu bune și cu rele, fotbalul nostru merge înainte. Așa cum a mers și în urmă cu patru decenii, când nu toate meciurile se jucau pe teren Galerie foto(18) Galerie foto (18 fotografii): Note și anecdote, cu Adrian Florea. Etapa surprizelor, dar și a confirmărilor că Gigi Becali rămâne "groparul" fotbalului românesc + Cum a avut nevoie Steaua, campioana Europei, de un blat ca să bată o echipă de "B"
Foto: Fotomontaj Narcis Frunzaru  |   Cu bune și cu rele, fotbalul nostru merge înainte. Așa cum a mers și în urmă cu patru decenii, când nu toate meciurile se jucau pe teren

Adrian Florea   |   Publicat: 27.08.2024 14:40   |  Actualizat: 27.08.2024 15:42

Runda cu numărul 7 din SuperLigă a adus un nou lider, U Cluj, "școala ardeleană" la care acum predă profesorul Sabău având cel mai bun start de campionat din istorie. La fel de adevărat e că "șepcile roșii" n-ar fi putut ajunge pe primul loc, dacă U Craiova n-ar fi fost învinsă de Dinamo la capătul celui mai dramatic meci al actualei stagiuni.

Nota 10: Zeljko Kopic & Dinamo. Pentru că au urcat pe podium după o victorie epică împotriva liderului

Întrucât am urmărit atent din tribune derby-ul Dinamo - Craiova 2-1, pot spune răspicat că oltenii au o echipă mai bună, au și jucat fotbal mai mult sâmbătă seara și ar fi trebuit să plece acasă măcar un punct.

Tot la fel de răspicat susțin că roș-albii au meritat să câștige. Cum e posibil?, vă veți întreba.

Păi, e posibil întrucât "câinii" au demonstrat o putere de luptă și un spirit de sacrificiu cum rar mai vezi prin SuperLigă. Și cum atitudinea bate de multe ori aptitudinea, a rezultat o victorie cu accente glorioase, obținută în niște circumstanțe cu totul deosebite.

Prin acoperirea excelentă a zonelor, dinamoviștii au dat impresia că sunt mai mulți pe teren, deși o perioadă au jucat în inferioritate

Iar Kopic nu poate fi străin de schimbarea de mentalitate a bucureștenilor. Criticat în dese rânduri pentru stilul său defensiv, adeseori temător, croatul a izbutit împotriva Universității o capodoperă tactică prin care a anihilat nu doar valoarea superioară a adversarului, ci și condițiile defavorabile de joc, și aici mă refer la eliminările care au obligat-o pe Dinamo să joace o perioadă chiar în dublă inferioritate numerică.

Sincer, nu mă așteptam ca Dinamo să aibă rezultate atât de bune. Jucătorii au caracter, se sacrifică unul pentru celălalt. Jos pălăria! Este în totalitate meritul antrenorului Ciprian Marica
15 decembrie 2018
e data la care Dinamo câștigase ultima oară cu U Craiova, 3-0, "triplă" Montini. După acel succes au urmat opt eșecuri consecutive pentru roș-albi în duelurile cu juveții

Nota 9: Ioan Ovidiu Sabău & U Cluj. Pentru că au făcut la Buzău încă o demonstrație de forță și au ajuns meritat pe primul loc

Absolut încântător joacă U! După ce au spulberat-o pe Sepsi, 3-0, "'șepcile roșii" s-au impus fără dubii și pe terenul Gloriei, 2-0, iar gluma (bună pentru clujeni) se îngroașă.

Luni seara, Nistor, Chipciu, Thiam și ceilalți elevi ai Moțului au pus stăpânire pe joc din primele minute, apoi au predat o lecție de fotbal la scenă deschisă.

Nistor (36 de ani) are patru goluri înscrise în acest campionat și două pase decisive

Nici Leverkusen n-a fost băgată în seamă la început, toată lumea spunea că tot Bayern va lua campionatul în Germania... Bine, nu ne gândim neapărat la titlu, însă e bine să ne obișnuim mintea că putem realiza ceva cu adevărat important Alex Chipciu, fundaș U Cluj

Nota 8: Gonçalo Teixeira. Pentru că a marcat golul campionatului

A jucat numai vreo jumătate de oră în Poli Iași - Rapid 1-2, în afara golului n-a mai izbutit ceva notabil, însă golul a fost o bijuterie!

Aripa stângă portugheză a ajuns în Moldova în această vară, gratis, după ce a retrogradat cu "celebra" Länk FC Vilaverdense în liga a treia din țara natală.

Teixeira a fost transferat la Iași la solicitarea expresă a antrenorului Tony da Silva

9 goluri
înscrisese Teixeira (25 de ani în noiembrie) în cariera sa, toate în diviziile inferioare din Portugalia, înainte să semneze cu Poli

Nota 7: Adrian Mihalcea & Unirea Slobozia. Pentru că au făcut încă o victimă ilustră

După 1-0 cu Farul și 2-2 cu FCSB, un alt rezultat mare obținut de nou-promovata ialomițeană, 1-0 la Sf. Gheorghe.

Un succes fără dubii și venit în urma unei evoluții consistente a oaspeților, care continuă să impresioneze prin dăruire și disciplină tactică.

Pospielov și colegii săi au profitat de pasa proastă pe care o traversează covăsnenii

0 victorii
avea Mihalcea până sâmbătă seara în duelurile personale cu Sepsi. Din patru partide, pierduse trei și remizase o singură dată

Nota 6: Marius Șumudică. Pentru că a adus Rapidului și doza de șansă care-i lipsea

După cum chiar el a mărturisit, Șumi nu putea schimba prea multe în cele două-trei antrenamente pe care le-a făcut cu Săpunaru și compania înaintea partidei din Copou.

Le-a imprimat rapidiștilor ceva răutate pozitivă în plus, le-a ordonat un presing mai avansat, dar mai ales a venit cu "bulanul" care în câteva situații i-a lipsit lui Lennon.

La Iași, toată lumea a vrut un selfie cu Șumi

Mai ales în finalul meciului de la Iași, norocul a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu, iar idolul Giuleștiului a avut parte de o revenire cu adevărat fericită.

7 intervenții decisive
a avut portarul Rapidului, Benjamin Siegrist, în jocul de vineri seara

Portarul Siegrist pare cea mai bună achiziție făcută în scurtul mandat al lui Lennon

Giuleștenii ar trebui să-i facă statuie lui Lennon, că l-a adus pe Siegrist! Diferența între Poli și Rapid s-a făcut la portari Florin Prunea, la DigiSport

Nota 5: Liviu Ciobotariu. Pentru că nu reușește să-l încurce pe Petrescu nici când acesta folosește rezervele

Nu știu ce-o visa frumos Ciobi, dar unul dintre coșmarurile lui răspunde la numele de Dan Petrescu. Din opt dueluri directe cu "Bursucul", actualul "principal" al Botoșanilor a pierdut de opt ori! N-a smuls măcar un egal nici atunci când era pe banca unor echipe foarte bune, precum Dinamo, FC Vaslui sau Sepsi.

La fel s-a întâmplat și duminică seara, când CFR a câștigat extrem de lejer, 3-0, deși a fost garnitura secundă. Parcă solidari cu antrenorul lor, total lipsit de inspirație, moldovenii au jucat catastrofal.

Ciobotariu vede negru în fața ochilor când are de-a face cu Petrescu

11-0 a fost raportul
șuturilor pe poartă în partida CFR Cluj - FC Botoșani. Șuturi pe lângă poartă, 21-3

Nota 4: Andrei Ivan. Pentru că s-a transformat, pe nesimțite, într-o fantomă

Cu Dinamo, Andrei a fost rezervă și a intrat când Craiova era deja în superioritate numerică, în minutul 71. Cu cele 7 minute de prelungiri și cu prelungirile prelungirilor, a avut cam jumătate de oră la dispoziție să arate ceva.

Ce credeți că a făcut atacantul pe care, în declarații măcar, se bat Rapid și FCSB? Tineți-vă bine: zero goluri, zero pase decisive, zero șuturi pe poartă, zero șuturi la poartă, zero driblinguri, zero dueluri câștigate, zero intercepții, numai cinci mingi atinse, dintre care trei pierdute!

Deși are numai 27 de ani, despre atacantul Ivan se vorbește mai mult la timpul trecut

A avut un merit doar în faza în care Homawoo a primit "roșu", dar acolo a acționat mai mult prostia dinamovistului, decât viclenia olteanului. Cine l-a răpit pe Ivan cel din urmă cu doi-trei ani?!

500.000 de euro
e suma pe care o solicită Craiova pentru transferul definitiv al lui Andrei. În 2019, când l-au răscumpărat de la Krasnodar, juveții au plătit 1,5 milioane de euro

Nota 3: Bernd Storck. Pentru că și-a pus în cap propriii jucători și va sfârși prin a fi sacrificat

Alături de FCSB, formația covăsneană este marea decepție a startului de campionat. De fapt, nu chiar a startului, pentru că primele două etape au însemnat două victorii, 1-0 cu Iașiul și 2-1 la Buzău.

Au urmat două remize, 1-1 cu Dinamo și 2-2 la Rapid, după care, cumva inexplicabil, trei eșecuri la rând, 1-2 cu Craiova, 0-3 cu U Cluj și 0-1 cu Slobozia, toate ca urmare a unor prestații debile!

Storck și elevii săi par să vorbească limbi diferite și la figurat, nu doar la propriu

Apreciat când a "aterizat" în SuperLigă, tehnicianul german pare să fi pierdut sprijinul vestiarului. Iar de aici până la demitere nu mai e decât un pas.

18.000 de euro
încasează lunar Storck la Sepsi, conform contractului prelungit în luna mai a acestui an până în iunie 2025

Nota 2. Marcel Bîrsan și arbitrii din camera VAR de la UTA - Farul. Pentru că nici nu văd un penalty limpede, nici nu vor să verifice faza

Gică Hagi exagerează de multe ori, e nesuferit multora prin presiunea pe care o pune pe echipa lui și pe adversari, însă asta nu înseamnă - vorba lui Ștefan "Pinalti" - să nu i se "deie" ce e al lui. Iar luni seara, în minutul 57 al partidei de la Arad, trebuia să primească un 11 metri la procedeul din judo/lupte libere prin care Hrezdac l-a blocat pe Bălașa.

Și dacă Bîrsan n-a văzut, deși pentru asta e pe teren, să vadă, era obligația celor din camera VAR să intervină. Faptul că de acolo nu s-a primit niciun semnal e cu atât mai straniu, cu cât arbitru VAR a fost Cătălin Popa. Același Popa care cu o săptămână înainte dictase tot din camera VAR cele două penalty-uri care au stabilit rezultatul final în Rapid - Dinamo 1-1.

Maniera de arbitraj a lui Bîrsan a fost criticată dur de jucătorii și oficialii Farului

Meritam mai mult de un egal. Am dominat jocul, am avut ocazii, dar din păcate domnul arbitru şi domnii de la VAR nu ştiu ce au făcut. A fost penalty clar la mine, însă cred că Bîrsan a venit cu un obiectiv clar aici! Mihai Bălașa, fundaș Farul

Nota 1: Gigi Becali. Pentru că a pus pe butuci în timp record o campioană

La începutul stagiunii, când am demarat proiectul "Note și anecdote", mi-am propus să scriu cât mai rar despre patroni. Rubrica asta să fie în primul rând despre jucători, antrenori, arbitri și suporteri, că finanțatorii se bagă oricum prea mult în seamă.

De data asta, totuși, nu pot să-l evit pe Gigi, oricât m-aș strădui. Dezastrul generalizat din jocul roș-albaștrilor, dezastru etalat în toată splendoarea pe parcursul tuturor celor 90 de minute ale confruntării pierdute la Sibiu, este consecința logică a deciziilor ilogice luate de Becali. Și a atitudinii sale bezmetice prin care a bulversat tot ce mai rămăsese în regulă la gruparea campioană.

La Sibiu, FCSB a părut o echipă de copii, care joacă pentru prima oară împreună

”Nici Charalambou, nici Pintilii nu pot antrena cât poate Gigi distruge!” Vali Moraru, editorialist iAMsport.ro

Episodul retro: Cum Valea Jiului putea deveni Valea Plângerii pentru "viteziștii" lui Emeric Ienei

Așa cum v-am promis, o să alternăm poveștile haioase cu cele tulburi, că sunt și din acestea destule în istoria fotbalului autohton. Iar după amintirea nostimă de la Belgrad cu Halagian și fata lui, evocată săptămâna trecută, acum vă propun un episod ceva mai vechi. Mai exact din iunie 1986.

Steaua tocmai se încoronase regina Europei, în minunata seară andaluză de 7 mai, campionatul intern îl cucerise cu multe etape înainte de terminarea Diviziei A, astfel că elevii lui Ienei și Iordănescu mai aveau numai două obiective în acel final de sezon: să-l facă pe Victor Pițurcă golgheterul țării și să pună mâna și pe Cupa României.

Pițurcă și-a luat revanșa în 1988, când a devenit golgheterul României și "Gheata de bronz" a Europei, cu 34 de goluri

"Regie" în Regie

Înaintea ultimei runde, programată pe 18 iunie, Piți avea 26 de reușite, iar singurul care-l putea întrece era Hagi, care marcase de 25 de ori. Gică, pe atunci la Sportul Studențesc, avea meci mai ușor. Acasă, cu FC Olt. Steaua, în schimb, se deplasa în Bănie, pe terenul a ceea ce mai rămăsese din Craiova Maxima.

Așa cum poate că știți sau vă închipuiți, ambele partide au fost veritabile parodii. "Militarii" le-au cedat punctele oltenilor, care s-au impus cu 5-4, cu condiția ca Pițurcă să înscrie cât mai multe goluri. Atacantul roș-albaștrilor a dat 3, a ajuns la un total de 29, toată lumea se gândea că titlul de golgheter nu-i mai poate scăpa.

Toată lumea, mai puțin cei de la Sportul și cei de la Scornicești, care au pus în scenă un spectacol grotesc. La capătul unui joc halucinant, trupa din Regie a câștigat cu 7-5, iar Hagi a marcat 6 (șase) dintre golurile "studenților", depășindu-l astfel pe Piți (31/29)!

În 1986, Hagi îl avea coleg la Sportul și pe Țicleanu

Un prim obiectiv ratat în acea toridă lună iunie a anului 1986. Al doilea, Cupa, trebuia neapărat bifat.

"Viteziștii" erau deja calificați în semifinale, unde urmau să dea piept cu Jiul Petroșani. O echipă modestă, la acel moment, care activa în liga secundă.

În acele vremuri, partidele din Cupa României se disputau în manșă unică, pe teren neutru. Steliștii, însă, au acceptat să joace în Valea Jiului. Asta pentru că nu se temeau de "mineri" - cum să-i bată niște anonimi din "B" pe campioniii Europei? -, dar mai ales întrucât primiseră asigurări din partea șefilor clubului advers și a oficialităților județului Hunedoara că nimeni nu va îndrăzni să-i deranjeze.

Confruntarea de la Petroșani a fost programată pe 21 iunie, la 3 zile după decepția suferită de Pițurcă în duelul său personal cu Hagi. Afectat de deznodământul luptei pentru titlul de golgheter, Piți nici n-a mai vrut să joace cu Jiul! Au făcut-o, în schimb, aproape toți ceilalți mari fotbaliști din Ghencea, în frunte cu il capitano Tudorel Stoica, Bölöni, Lăcătuș, Iovan ori Belodedici.

Pe 7 mai '86, Steaua cucerise cel mai râvnit trofeu continental, Cupa Campionilor Europeni

În tribune, peste 15.000 de spectatori entuziaști. Oamenii știau că favoriții lor n-au nicio șansă să se califice în finală, însă veniseră să se bucure de un show cum foarte rar spre deloc vedeau prin Petroșani.

Și începe semifinala. Pe un teren înmuiat serios de o ploaie torențială căzută cu puține minute înainte de start, gazdele bagă din prima "materiale" de parcă ar fi jucat un derby de promovare cu Aurul Brad, nu un meci cu rezultatul stabilit în birouri.

Până să se dezmeticească bucureștenii, Vancea deschide scorul (10'), finalizând o acțiune începută de antrenorul-jucător Gigi Mulțescu și continuată de Găman. Spectatorilor nu le vine să creadă ochilor, dar aplaudă frenetic.

"Păi, ce faceți?! Așa ne-a fost vorba?!"

Oaspeții turează motoarele, încep să apară ocaziile și în careul Jiului. Rând pe rând, însă, portarul Andrei Toma se opune tuturor șuturilor expediate de Lăcă, Loți, Majearu sau Radu II. Iar când Toma e bătut, se opune transversala, la o "bombă" a lui Bölöni.

Pe contraatac, Lasconi și același Vancea trec pe lângă un 2-0 ireal. De pe banca Stelei încep să se trimită cât mai des priviri întrebătoare către omologii lor de la Jiul: "Păi, ce faceți?! Așa ne-a fost vorba?!".

Arbitrul Nicolae Dinescu fluieră finalul primelor 45 de minute. Pe drumul către vestiare, campionii continentali țipă la adversari că încalcă înțelegerea prealabilă.

În '85-'86, Mulțescu și-a început cariera de antrenor, dar mai și juca pentru Jiul

Principalul vizat e Mulțescu. Fostul mijlocaș dinamovist intră în cabină și își felicită elevii.

Imediat, își face apariția și președintele grupării din Petroșani, Otto Abraham. Negru de supărare, îl ia și el în primire pe Mulțescu: "Băi Gigi, ai înnebunit?! Tu vrei să mergem toți la pușcărie?!".

Președinte disperat: "Steaua trebuie să câștige, în 90 de minute!"

Antrenorul-jucător încearcă să-i explice că el a dorit să joace pentru spectatori, că nu poate cere propriei formații să se dea la o parte. "Gigi, nu mă interesează ce vrei sau ce poți tu, după pauză trebuie să jucăm în așa fel încât Steaua să câștige! În 90 de minute, altfel tu nu vei fi aici. Probabil că nici eu...", a mai apucat să urle Abraham.

"Dacă așa stă treaba, eu nu mai joc în repriza a doua!", a răspuns Mulțescu, care s-a înlocuit cu Pachițeanu. De asemenea, tot la pauză a fost schimbat cel mai bun fundaș din prima parte, Merlă, deși acesta nu acuzase nicio accidentare.

Lotul formației din Petroșani, care în vara lui 1986 a promovat în "A"

Și începe mitanul secund. Convinși că "minerii" și-au învățat de astă dată lecția, Lăcătuș & Co. evoluează tot cu frâna de mână trasă. Domină, își crează destule oportunități, dar tratează fazele cu lejeritate, iar golurile nu apar.

Pe câteva contre, tot hunedorenii sunt mai aproape de gol. Președintele Abraham coboară de la tribuna oficială pe marginea gazonului și gesticulează nervos la fiecare duel tranșat de ai lui.

Timpul trece, e deja minutul 80, scorul rămâne 1-0. Exasperat, Abraham mai are puțin și intră pe teren, să provoace el un 11 metri în favoarea Stelei.

Portarul s-a întors cu spatele la penalty

Ca să-și calmeze șeful, Florin Neagu îl controlează la glezne pe Radu II în careu, iar Dinescu pare că abia aștepta momentul și arată punctul cu var. Execută tot Radu II și înscrie fără nicio emoție. La propriu fără emoții, pentru că Toma, în semn de protest, se întorsese cu spatele în clipa în care vârful stelist a șutat!

Urmează faze de "Cascadorii râsului". Amfitrionii le fac culoare oaspeților să înscrie și golul doi, aceștia ratează nonșalant.

Ca să evite circul total, Toma se mulțumește să admire un șut de la distanță al lui Bărbulescu (83'), se face 1-2, Abraham și ceilalți ca el răsuflă ușurați. Misiunea a fost îndeplinită, dar cât chin și câtă jale în Vale!

Semifinalele Cupei României 1985-1986
Jiul - Steaua 1-2 (1-0)
Au marcat:
Vancea (10') / Radu II (80'-pen), Bărbulescu (83')
Jiul: A. Toma - V. Popa, Merlă (46' Florescu), Fl. Neagu, B. Popescu - Stana, Găman, Mulțescu (46' Pachițeanu), Dosan - Vancea, Lasconi. Antrenor: Gigi Mulțescu
Steaua: Stângaciu - Iovan, Bumbescu, Belodedici, Bărbulescu - Balint, T. Stoica, Bölöni, Majearu (56' L. Bălan) - Lăcătuș, Radu II. Antrenor: Emeric Ienei

Steaua pierde finala cu Dinamo, Jiul promovează după 8-0 cu Alba Iulia

După câteva zile, cele două echipe au disputat alte partide importante. Pe 25 iunie, "militarii" au fost învinși surprinzător de cei de la Dinamo în finala Cupei României, 0-1, gol marcat de Marian Damaschin.

Damaschin (tricou alb, la minge) le-a adus dinamoviștilor o surprinzătoare victorie în finala Cupei

Iar pe 26 iunie, Jiul s-a impus în restanța cu Unirea Alba Iulia la un scor de maidan, 8-0, care ulterior s-a dovedit decisiv în lupta pentru promovare pe care gruparea din Petroșani o ducea cu Baia Mare.

La sfârșitul acelei ediții de "B", formația pregătită de Mulțescu a terminat la egalitate de puncte, 48, cu maramureșenii, diferența făcându-se la golaveraj.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Adaugă comentariu

Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

După un an de pauză, fostul jucător de la Rapid e gata să semneze
După un an de pauză, fostul jucător de la Rapid e gata să semneze
După un an de pauză, fostul jucător de la Rapid e gata să semneze
La peste 20 de ani de când spunea "lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor", Cristi Borcea știe când va ajunge Dinamo la "masa bogaților"
La peste 20 de ani de când spunea "lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor", Cristi Borcea știe când va ajunge Dinamo la "masa bogaților"
La peste 20 de ani de când spunea "lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor", Cristi Borcea știe când va ajunge Dinamo la "masa bogaților"
Daniel Pancu știe de ce are nevoie Marius Șumudică, la Rapid
Daniel Pancu știe de ce are nevoie Marius Șumudică, la Rapid
Daniel Pancu știe de ce are nevoie Marius Șumudică, la Rapid
Promisiunea făcută de Zeljko Kopic după calificarea lui Dinamo în grupele Cupei României
Promisiunea făcută de Zeljko Kopic după calificarea lui Dinamo în grupele Cupei României
Promisiunea făcută de Zeljko Kopic după calificarea lui Dinamo în grupele Cupei României
Marian Iancu a dat verdictul în privința luptei la titlu: ”De departe favorită!” / ”Nu știu cum a ajuns el în România”
Marian Iancu a dat verdictul în privința luptei la titlu: ”De departe favorită!” / ”Nu știu cum a ajuns el în România”
Marian Iancu a dat verdictul în privința luptei la titlu: ”De departe favorită!” / ”Nu știu cum a ajuns el în România”
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un alt accident rutier
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un alt accident rutier
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un alt accident rutier

Cele mai citite

Jurnaliștii de la The Sun s-au cazat în "hotelul legendei". Cum e prezentată afacerea de patru stele a lui Gheorghe Hagi
Jurnaliștii de la The Sun s-au cazat în "hotelul legendei". Cum e prezentată afacerea de patru stele a lui Gheorghe Hagi
Special  |  27 August 2024, 09:31
1.
Jurnaliștii de la The Sun s-au cazat în "hotelul legendei". Cum e prezentată afacerea de patru stele a lui Gheorghe Hagi
Asta e cea mai mare nedreptate care i s-a făcut lui Nicolae Dobrin. Ilie Dobre: ”L-aș fi eliminat definitiv când a venit pe aeroport!”
Asta e cea mai mare nedreptate care i s-a făcut lui Nicolae Dobrin. Ilie Dobre: ”L-aș fi eliminat definitiv când a venit pe aeroport!”
Echipa Națională  |  26 August 2024, 11:00
2.
Asta e cea mai mare nedreptate care i s-a făcut lui Nicolae Dobrin. Ilie Dobre: ”L-aș fi eliminat definitiv când a venit pe aeroport!”
Acum s-a aflat! Neil Lennon, gest de milioane când Rapid i-a dat ”dispensă” să meargă în Irlanda: ”Îi datorăm multe! E un om extraordinar”
Acum s-a aflat! Neil Lennon, gest de milioane când Rapid i-a dat ”dispensă” să meargă în Irlanda: ”Îi datorăm multe! E un om extraordinar”
Diverse  |  27 August 2024, 15:20
3.
Acum s-a aflat! Neil Lennon, gest de milioane când Rapid i-a dat ”dispensă” să meargă în Irlanda: ”Îi datorăm multe! E un om extraordinar”
Știri de ultimă oră din sport
OFICIAL | ”Vikingul” din Bănie, prezentat noua echipă. Primirea specială de care a avut parte Crețu
OFICIAL | ”Vikingul” din Bănie, prezentat noua echipă. Primirea specială de care a avut parte Crețu
Fotbal   |  29 August 2024, 01:05
OFICIAL | ”Vikingul” din Bănie, prezentat noua echipă. Primirea specială de care a avut parte Crețu
După un an de pauză, fostul jucător de la Rapid e gata să semneze
După un an de pauză, fostul jucător de la Rapid e gata să semneze
SuperLiga   |  28 August 2024, 23:47
După un an de pauză, fostul jucător de la Rapid e gata să semneze
Daniel Pancu știe de ce are nevoie Marius Șumudică, la Rapid
Daniel Pancu știe de ce are nevoie Marius Șumudică, la Rapid
SuperLiga   |  28 August 2024, 22:56
Daniel Pancu știe de ce are nevoie Marius Șumudică, la Rapid
Promisiunea făcută de Zeljko Kopic după calificarea lui Dinamo în grupele Cupei României
Promisiunea făcută de Zeljko Kopic după calificarea lui Dinamo în grupele Cupei României
SuperLiga   |  28 August 2024, 21:36
Promisiunea făcută de Zeljko Kopic după calificarea lui Dinamo în grupele Cupei României
Marian Iancu a dat verdictul în privința luptei la titlu: ”De departe favorită!” / ”Nu știu cum a ajuns el în România”
Marian Iancu a dat verdictul în privința luptei la titlu: ”De departe favorită!” / ”Nu știu cum a ajuns el în România”
SuperLiga   |  28 August 2024, 21:21
Marian Iancu a dat verdictul în privința luptei la titlu: ”De departe favorită!” / ”Nu știu cum a ajuns el în România”
Noua vedetă de la Dinamo vrea Cupa României: ”Ăsta este obiectivul”
Noua vedetă de la Dinamo vrea Cupa României: ”Ăsta este obiectivul”
Cupa României   |  28 August 2024, 21:20
Noua vedetă de la Dinamo vrea Cupa României: ”Ăsta este obiectivul”
Alex Mitriță poate rata din nou echipa națională. Motivul pentru care fotbalistul nu ar fi luat în calcul de Lucescu
Alex Mitriță poate rata din nou echipa națională. Motivul pentru care fotbalistul nu ar fi luat în calcul de Lucescu
Echipa Națională   |  28 August 2024, 21:00
Alex Mitriță poate rata din nou echipa națională. Motivul pentru care fotbalistul nu ar fi luat în calcul de Lucescu
Play-off Cupa României. Dinamo o bate pe Voluntari, FCU Craiova pierde cu o echipă de Liga 3
Play-off Cupa României. Dinamo o bate pe Voluntari, FCU Craiova pierde cu o echipă de Liga 3
Cupa României   |  28 August 2024, 20:58
Play-off Cupa României. Dinamo o bate pe Voluntari, FCU Craiova pierde cu o echipă de Liga 3
Gigi Becali a fost implicat din nou într-un accident rutier. În ce stare se află acum latifundiarul din Pipera
Gigi Becali a fost implicat din nou într-un accident rutier. În ce stare se află acum latifundiarul din Pipera
Gigi Becali a fost implicat din nou într-un accident rutier. În ce stare se află acum latifundiarul din Pipera
S-a dat alarma! Patru persoane au fost date dispărute în urma unei alunecări de teren în Japonia
S-a dat alarma! Patru persoane au fost date dispărute în urma unei alunecări de teren în Japonia
S-a dat alarma! Patru persoane au fost date dispărute în urma unei alunecări de teren în Japonia
Cum va fi vremea în România de Sfânta Maria Mică. Ce temperaturi se înregistrează în toată luna septembrie 2024
Cum va fi vremea în România de Sfânta Maria Mică. Ce temperaturi se înregistrează în toată luna septembrie 2024
Cum va fi vremea în România de Sfânta Maria Mică. Ce temperaturi se înregistrează în toată luna septembrie 2024
OFICIAL | ”Vikingul” din Bănie, prezentat noua echipă. Primirea specială de care a avut parte Crețu
Fotbal   |  01:05
OFICIAL | ”Vikingul” din Bănie, prezentat noua echipă. Primirea specială de care a avut parte Crețu
UCL | Toate cele 36 de echipe calificate în faza principală din Liga Campionilor
Champions League   |  23:59
UCL | Toate cele 36 de echipe calificate în faza principală din Liga Campionilor
După un an de pauză, fostul jucător de la Rapid e gata să semneze
SuperLiga   |  23:47
După un an de pauză, fostul jucător de la Rapid e gata să semneze
La peste 20 de ani de când spunea "lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor", Cristi Borcea știe când va ajunge Dinamo la...
SuperLiga   |  23:21
La peste 20 de ani de când spunea "lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor", Cristi Borcea știe când va ajunge Dinamo la "masa bogaților"
Ultima "medalie" de la JO 2024, acordată abia acum de CIO. Gimnasta care a primit premiul Fair Play
JO 2024   |  23:04
Ultima "medalie" de la JO 2024, acordată abia acum de CIO. Gimnasta care a primit premiul Fair Play
Daniel Pancu știe de ce are nevoie Marius Șumudică, la Rapid
SuperLiga   |  22:56
Daniel Pancu știe de ce are nevoie Marius Șumudică, la Rapid
Reacția Gabrielei Ruse după ce a învins-o pe câștigătoarea de la Wimbledon
Tenis   |  22:46
Reacția Gabrielei Ruse după ce a învins-o pe câștigătoarea de la Wimbledon
Promisiunea făcută de Zeljko Kopic după calificarea lui Dinamo în grupele Cupei României
SuperLiga   |  21:36
Promisiunea făcută de Zeljko Kopic după calificarea lui Dinamo în grupele Cupei României
Rezultate / Clasamente