exclusiv Legături și coincidențe bizare între cazurile Halep și Bute! Suplimente contaminate, același avocat, China și alte detalii ciudate. Mărturia lui Lucian: "Pe cuvânt, când am văzut cazul Simonei..."

Lucian Bute are o avere estimată la 26 de milioane $, în timp ce Simona Halep a câștigat 40,2 milioane $ din tenis Galerie foto(18) Galerie foto (18 fotografii): Legături și coincidențe bizare între cazurile Halep și Bute! Suplimente contaminate, același avocat, China și alte detalii ciudate. Mărturia lui Lucian: "Pe cuvânt, când am văzut cazul Simonei..."
Lucian Bute are o avere estimată la 26 de milioane $, în timp ce Simona Halep a câștigat 40,2 milioane $ din tenis

Cristian Munteanu   |   Publicat: 19.03.2024 12:46   |  Actualizat: 20.03.2024 10:15

Simona Halep va intra din nou pe un teren de tenis pentru un meci oficial. După o perioadă neagră, de 17 luni, în care sportiva noastră a trecut printr-un scandal de dopaj, revine în circuitul WTA. Însă cazul ei, cel dincolo de lumina reflectoarelor și al verdictelor diferitelor instanțe, este departe de a fi clar. Poate deveni ceva mai limpede doar, poate, pus lângă cel al lui Lucian Bute, un alt sportiv român prins cu substanțe interzise în organism. Similitudinile sunt frapante.

Întotdeauna am crezut că presa trebuie să pună întrebări. E semnul care simbolizează progresul. Niciodată nu am crezut într-o presă care doar se ridică în picioare și aplaudă. Aceia sunt suporteri. Sau care doar critică.

M-am întrebat și eu, ca mulți dintre dumneavoastră, ce s-a întâmplat în cazul Simonei Halep. A luat? N-a luat? A știut? N-a știut? Probabil că doar ea și Patrick Mouratoglou au răspunsurile. Dar asta nu ne împiedică să le căutăm. Iar unul dintre ele, posibil și el, vine, poate surprinzător, din cazul lui Lucian Bute.

Cristian Munteanu, jurnalist iAMsport.ro, a stat de vorbă cu cel supranumit Mister KO pentru a lămuri unele din lucrurile rămase fără răspuns.

Curioasele asemănări ale cazurilor Halep-Bute

În 2016, la finalul lunii mai, fostul boxer român pica testul anti-doping după finalul meciului cu Badou Jack. Lupta se dăduse pentru titlul mondial la categoria mijlocie, versiunea WBC și s-a încheiat la egalitate. Substanța interzisă care i se găsise în sânge era ostarina.

  • Ostarina ajută la prezervarea masei musculare sau dezvoltarea ei, creșterea forței și a anduranței, precum și la refacerea articulațiilor. Este pe lista substanțelor interzise WADA din 2008

Tot după de un eveniment major competițional a fost depistată pozitiv și Simona Halep. Pe 29 august 2022, după înfrângerea de la US Open, în fața Dariei Snigur.

Lucian Bute și-a angajat unul dintre cei mai buni avocați la acea vreme, americanul Howard Jacobs. Vă sună cunoscut? Este același pe care l-a avut, până la urmă, în echipa ei și Simona Halep.

Surse iAMsport au confirmat pentru jurnalistul Cristian Munteanu că apropiați ai lui Bute i-au recomandat serviciile lui Jacobs anturajului jucătoarei noastre. Dar similitudinile de abia încep.

Tot așa am ajuns și eu la Howard Jacobs, prin recomandare. Ținând cont de situația care a fost și la mine, oarecum similară cu cea a Simonei... tot un supliment pe care mi l-a recomandat preparatorul fizic și a fost contaminat. Într-un final, adevărul a ieșit la iveală și mă bucur că s-a dovedit, într-un final, că ea nu a luat nimic cu bună știință Lucian Bute, fost campion mondial de box

Ambii sportivi au primit pedepse serioase pentru dopaj. Simona a luat patru ani de suspendare în urma procesului de la tribunalul independent Sport Resolutions, iar Lucian Bute trei ani. Carierele lor păreau încheiate.

Candice Gohier și Angel Heredia, oamenii care au greșit

De vină, în ambele cazuri, au fost oameni din echipă. O fizioterapeută, Candice Gohier, și un preparator fizic, Angel Heredia. Angajata Academiei Mouratoglou a luat decizia de a-i schimba suplimentele româncei.

Le-a comandat pe cele noi din Canada, apoi s-a asigurat, alături de antrenorul francez, că nu conțin substanțe interzise și i le-a oferit Simonei. Așa s-a ajuns la Keto MCT.

Angel Heredia a fost omul care era responsabil de suplimentele lui Bute. El a făcut o analiză a celor de pe piață, a găsit unul care corespundea nevoilor boxerului român, apoi a mers la un laborator din San Diego de unde a luat PM Dynamite.

Și la mine s-a întâmplat același lucru (n.r. – responsabilitatea echipei). Ca și tenisul, boxul este un sport individual. Eu, pe ring, Simona pe terenul de tenis. Dar în spate este o echipă. Toți avem un preparator fizic, un fizioterapeut, un antrenor, un nutriționist. Nu are timp Simona, și nici eu, la rândul meu, nu am avut timp să stau să controlez fiecare produs, supliment, pe care mi-l dă preparatorul fizic Lucian Bute, fost campion mondial de box

Schimbarea echipelor înainte de cazurile de dopaj

O altă coincidență între cele două cazuri este înlocuirea echipelor cu puțin timp înainte de a se petrece evenimentul nefericit legat de supliment.

Bute și-a schimbat staff-ul în septembrie 2014, renunțând la Stephan Larouche, fostul antrenor al lui Leonard Doroftei și angajându-l pe Freddie Roach, care stătuse și în colțul lui Manny Pacquiao. Lucian era depistat pozitiv în mai 2016.

Simona Halep a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams, la începutul lunii aprilie din anul 2022. Pe 29 august 2022, românca pica un test anti-doping.

Eu am schimbat echipa la acel moment, și antrenor, și preparator fizic, am hotărât să fac schimbarea pentru mine. Am lucrat cu același antrenor și echipă de preparatori aproape zece ani, poate mai bine, și atunci am vrut o schimbare Lucian Bute, fost campion mondial de box

Suspendările în cazurile celor doi români au fost drastice. Jucătoarea de tenis a luat patru ani, iar boxerul trei. Iar aici intră în scenă avocatul Howard Jacobs.

Teoria suplimentului contaminat marca Howard Jacobs

Americanul a fost de la bun început alături de Bute, iar lângă Simona a venit ulterior. Ambele linii de apărare ale lui Howard Jacobs în procesele celor doi români au fost identice: suplimentul a fost contaminat.

Foto 3/18

Să începem cu problema din cazul Simonei, deși povestea lui Bute este aproape identică. Candice Gohier, fizioterapeuta româncei, comandă de la o firmă obscură, Quantum Nutrition, din Canada, suplimentul Keto MCT.

Acesta nu e aprobat WADA, nu merge la un laborator pentru analize, ci doar este verificată eticheta pentru a vedea ce ingrediente conține. Nimic dubios, deci sportivul îl poate lua. Apoi Simona este depistată pozitivă.

Firma de mai sus, Quantum Nutrition, deținută de frații Koveos, grecii John și Konstantinou, nu-și fabrica suplimentul. În urma anchetei făcute pentru gsp.ro de Costin Ștucan, acum jurnalist iAMsport, lucrurile au devenit clare. Quantum Nutrition importa ingrediente, nu avea fabrică să le împacheteze, dar, odată ambalate, le comercializa.

Cine le amesteca și împacheta? Fabrica Custom Food Packaging. La doar trei săptămâni după decizia tribunalului Sport Resolutions ca Simona să fie suspendată patru ani, coincidență, fabrica își înregistra falimentul.

Cum s-au petrecut lucrurile în cazul Bute? Angel Heredia, preparatorul său fizic, a comandat suplimentul, PM Dynamite, de la laboratorul Pharmagenic, din San Diego. Acesta l-a produs și i l-a trimis lui Heredia, care i l-a dat sportivului. Iar Bute este găsit pozitiv.

Procedura cu avocatul (n.r. – Howard Jacobs) care a reprezentat-o și pe Simona… am luat toate suplimentele pe care le luasem în perioada cantonamentului pentru meciul respectiv (n.r. – cu Badou Jack, pentru titlul mondial la categoria mijlocie, centura WBC) și I le-am dat avocatului care le-a dus la un laborator să le verifice. Și acolo s-a descoperit că unul dintre acele suplimente, care era pentru recuperare, practic a fost contaminat. Apoi am mers pe fir și s-a ajuns la compania unde a fost produs acest supliment… Lucian Bute, fost campion mondial de box

Dacă vă sună cunoscut este pentru că Simona Halep a zis fix același lucru. Dar, fiind o procedură standard, nici nu e ieșit din comun. Coincidențele însă nu se opresc aici.

Lucian Bute: "Vasele în care s-a făcut suplimentul nu erau curățate"

În timpul procesului de la Sport Resolutions, echipa de avocați și experți ai Simonei a descoperit, cu stupoare, că ingredientele suplimentului Keto MCT veneau din... China. Iar Quantum Nutrition nu menționase acest lucru pe etichetă, pentru a-i pune în gardă pe sportivii sau echipele acestora care voiau să-l consume.

Șeful laboratorului Pharmagenic din San Diego, Guillermo Ramos, declara, în august 2016, pentru La Presse, că ingredientele pentru suplimentul PM Dynamite, incriminat în cazul Bute, au venit din.. ați ghicit, China. Fără a fi menționat asta pe etichetă.

Și, din păcate, s-a dovedit că în vasele în care au făcut acel supliment pe care mi l-a dat mie, înainte de asta a fost un alt supliment care a conținut o substanță interzisă (n.r. - ostracină). Și așa s-a contaminat Lucian Bute, fost campion mondial de box

Guillermo ”Willy” Ramos, fost culturist, Mister Mexic în 2004, a depus mărturie, jurând în fața autorităților că este prima dată când laboratorul său a fost amestecat într-o problemă de acest gen. Însă jurnalistul Jean-Phillippe Arcand, de la "La Presse", a descoperit că laboratorul Pharmagenic al lui Ramos avea aceeași adresă fiscală ca și Engineering Nutrition, firmă la care tot mexicanul era proprietar.

Pe 5 august 2014, Food and Drug Administration (FDA) a trimis un avertisment către Engineering Nutrition, în care a acuzat-o de "încălcări grave" ale reglementărilor sale privind etichetarea, identificarea produselor și prevenirea contaminării.

Chiar dacă, cel puțin deocamdată, nimeni nu a făcut nicio adresă oficială față de Academia Mouratoglou, zvonurile apărute în perioada în care antrenorul francez o pregătea pe Serena Williams s-au întețit o dată cu scandalul din cazul Halep.

Iar una dintre declarațiile făcute în exclusivitate pentru iAMsport.ro de expertul toxicolog în cazul Halep, Jean-Claude Alvarez, sună extrem de apropiată de cea a lui Bute, chiar dacă se referă la un alt "vas" decât cele folosite de laboratorul din San Diego.

Studiul meu a arătat că eprubeta implicată în ”citirea” analizelor din pașaportului biologic al Simonei nu era bună, deoarece era prost întreținută. În laboratorul meu, un astfel de tub ar fi fost aruncat... Jean Claude Alvarez, director al Federației de Farmacologie-Toxicologie Paris-Saclay

Unul dintre punctele menționate de avocatul Howard Jacobs în apărarea Simonei Halep a fost acesta: “(…) se dopa sanguin în timp ce se opera și anunțase că nu mai joacă până la finalul anului?”. Logic, nu? Există însă posibilitatea ca echipa Simonei să fi știut care va fi rezultatul probei dată în timpul US Open și să anunțe, preventiv, că nu va mai juca în 2022?

Anunțul că și proba B din cazul lui Bute a fost tot pozitivă a venit la doar o zi după ce sportivul declarase că s-a înscris în noul program de "box curat" al organizației WBC.

Cine sunt Candice Gohier și Angel Heredia

Nu știm cine este Candice Gohier, în afară de câteva lucruri banale. Am încercat să o contactez pe tot parcursul acestui caz, însă fără succes. Pe pagina ei de Linkedin scrie simplu – fizioterapeut la Academia Mouratoglou.

Însă știm cine este Angel “Memo” Heredia, fostul preparator fizic al lui Bute. Este fiul unui inginer chimist, născut într-o familie de medici într-un cartier mexican privilegiat.

Eu am demonstrat că suplimentul era contaminat, dar imaginea rămâne șifonată Lucian Bute, fost campion mondial de box, pentru gsp.ro

Un om atât de priceput, încât a fost căutat intens de FBI. Vreme de doi ani. În 2005, atunci când a fost prins, trăia într-o cameră de hotel din Texas, sub o identitate falsă.

Autoritățile aveau muniție grea împotriva lui, interceptări telefonice, declarații bancare, copii ale testelor de sânge, tot arsenalul. Angel, știind că nu mai există scăpare, a devenit martor al acuzării în procesul atletei Marion Jones, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice.

Dar poate vă întrebați de ce-l căuta FBI pe acest fost sportiv, devenit chimist. Omul a fost master mind-ul unei rețele uriașe de dopaj. În urma anchetei americane, s-a descoperit că doisprezece dintre clienții săi au câștigat în total 26 de medalii olimpice și 21 de medalii la Campionatele Mondiale.

Dopingul este o afacere. Dacă ești un atlet care aleargă 9,9 secunde pe distanța de 100m, s-ar putea să cheltui între 20.000 și 50.000 de dolari, anual, pe substanțe care îmbunătățesc performanțele Angel “Memo” Heredia pentru The Independent

A declarat că toți cei opt finaliști ai probei de 100m de la JO Beijing 2008 au fost, la un moment dat, clienții lui. Printre cei prezenți în ultimul act al probei regină din atletism a fost și recordmanul mondial Usain Bolt.

Procurorul Jeff Novitzkya fost cel care “i-a bătut” la ușă lui Angel. Acesta a prezentat avocatului mexicanului o citație și dovezi care îl leagă de distribuția ilegală de PED, transcrieri ale conversațiilor, copii ale testelor de sânge, chitanțe de transferuri bancare și declarații ale martorilor.

"Am furnizat date, substanțe care erau nedetectabile la acea vreme, cum se testa EPO, un calendar al testelor, cum se făcea dopajul. Din cauza mea, multe reguli s-au schimbat în favoarea detectării dopajului", a spus Angel pentru The Independent. În plus, Heredia a identificat 26 de produse interzise utilizate de sportivi care erau anterior nedetectabile pentru agențiile de testare.

După ce a ieșit din programul pentru protecția martorilor, iar Marion Jones a fost încarcerată, Angel Heredia a părăsit lumea atletismului. S-a îndreptat către cea a boxului. Așa, în 2014, a ajuns preparatorul fizic al lui Lucian Bute.

Citisem în presă despre, știam oarecum așa, din trecutul lui, dar pentru mine a contat foarte mult că el lucra cu mulți sportivi de valoare din America. Boxeri de talie foarte înaltă. Avea niște metode de antrenament foarte bune și îl voiam pe cel mai bun Lucian Bute, fost campion mondial de box

Heredia, din postura de cunoscător al metodelor de dopaj, a atacat și problema micro-dopingului într-un interviu realizat de Damian Reilly, jurnalist pentru "The Spectator". Adică aceea pentru care ITIA cerea șase ani suspendare pentru Simona Halep.

"Poți face o transfuzie de sânge (n.r. - pentru a crește nivelul de oxigen din sânge). Dacă nu există teste, cum ar fi un pașaport biologic, atunci poți scăpa cu o transfuzie de sânge. Și scapi cu ușurință. Încă mai poți scăpa cu microdozarea de EPO (n.r. – eritropoietină, un stimulent al globulelor roșii), microdozarea de IGF-1 (n.r. - un hormon de creștere musculară). Problema este că testele s-au îmbunătățit, dar nu au ajuns la punctul în care să poată detecta totul, așa cum se spune. Trebuie să înțelegeți că, pe măsură ce industria farmaceutică crește de la an la an, noi medicamente cu calități de îmbunătățire a performanțelor ajung la public sau în mediul de cercetare", spunea Angel "Memo" Heredia.

32 de victorii
și cinci înfrângeri are Lucian Bute în carieră

"Suplimentul contaminat" e justificarea preferată

După cum știm, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, echipa de avocați condusă de Howard Jacobs a mers pe varianta produsului Keto MCT, care fusese contaminat cu roxadustat (n.r. - substanță interzisă).

De asemenea, a fost atacată proba de sânge a Simonei Halep luată de laboratorul din București. Proba a fost considerată alterată, pentru că, așa a susținut apărarea, stătuse mai mult decât prevedea regulamentul la o temperatură nepotrivită.

În cazul lui Lucian Bute, strategia pusă la punct de Howard Jacobs a fost legată de “vasele în care au făcut acel supliment pe care mi l-a dat mie. Înainte de asta a fost un alt supliment”.

Ambele procese s-au bazat pe teoria suplimentelor contaminate, iar pedepsele celor doi sportivi români au fost reduse de la patru ani la nouă luni, în cazul Simonei, și de la trei ani la șase luni, în al lui Bute.

Howards Jacobs a ales laboratorul Korva Labs pentru a demonstra că proba boxerului nostru a fost contaminată. Președintele acestuia, doctorul Paul Scott, depusese mărturie într-un alt caz câștigat de avocat, tot pe bază de contaminare, al luptătorului UFC Jonathan Jones. Acesta fusese acuzat, în anul 2016, că luase steroidul Turinabol.

Am reușit să stabilim sursa de proveniență a substanțelor interzise. Acestea proveneau dintr-un produs pe care Jones l-a luat și care nu era etichetat cu niciuna dintre aceste substanțe. L-am testat și produsul a fost contaminat cu ambele substanțe (n.r. – clomiphene și letrozole) Howard Jacobs, avocat Simona Halep

În documentele oficiale ale procesului se arată că în pledoaria de deschidere, avocatul Howard Jacobs, a spus: “poziția domnului Jones rămâne aceea că nu a luat niciodată cu bună știință vreo substanță care ar fi putut cauza un test pozitiv”. Jones, care a fost suspendat un an, a declarat că o pastilă pentru potență fusese contaminată.

Korva Labs, condus de doctorul Paul Scott, a fost aproape de Jacobs și în cazul altui luptător de UFC, Brock Lesnar. Atunci, avocatul american a cerut o amânare a procesului pentru că o cremă de picioare a clientului său era la analizat, la Korva Labs, pentru a vedea dacă nu este contaminată cu clomifen, substanța interzisă găsită în sângele lui Lesnar. Și acest sportiv a primit o suspendare de doar un an.

Foto 1/18

"Fluidele corporale" au contaminat o altă sportivă

Dacă vi se par hilare aceste moduri în care substanțe interzise ajung în corpul unor sportivi, potrivit avocaților și specialiștilor găsiți de aceștia, și profesorul Jean-Claude Alvarez are un caz foarte interesant de analizat.

Scrimera franceză Ysaora Thibus a fost depistată pozitiv cu ostarină, adică aceeași substanță ca în cazul Bute. Ea a refuzat analiza probei B și a declarat că e victima unei “contaminări accidentale”.

Avocata acesteia, Joelle Monlouis, a declarat pentru L’Equipe, că echipa de experți a găsit motivul. “Cunoaștem sursa contaminării: partenerul ei, Race Imboden. Acesta a luat un produs care conține ostarină, care a contaminat-o pe Ysaora. Transmiterea care a dus la această contaminare s-a făcut prin intermediul fluidelor corporale”.

Omul care se ocupă de expertiza medicală a acestui caz este Jean-Claude Alvarez, expertul toxicolog din echipa Simonei.

În ceea ce o privește pe Ysaora, eu sunt la conducerea cazului, dar nu pot spune nimic încă... Sper doar că vom avea același rezultat (n.r. – ca al Simonei Halep), pentru că originea AAF-ului (n.r. - Constatare analitică nefavorabilă) său a fost identificată Jean Claude Alvarez, director al Federației de Farmacologie-Toxicologie Paris-Saclay

Își caută dreptatea în instanță

Sportivii noștri, după ce au scăpat de suspendările inițiale, au mers după firmele cu pricina. Bute a vrut să dea și el în judecată firma care deținea laboratorul din San Diego, Engineering Nutrition, dar aceasta se desființase. Simona a făcut demersurile necesare pentru a acționa în judecată Quantum Nutrition.

Simona, după luni de tergiversări, timp în care lumea tenisului începuse să-și pună problema cu privire la faptul că nu îi dădea în judecată pe cei de la Quantum Nutrition, deși avocatul ei român, Bogdan Stoica, spunea că s-au făcut demersurile necesare, a realizat acest pas.

Nu-mi mai aduc aminte exact cum se numea compania, era din California, era din America clar, și, cu avocatul, am vrut să mergem după ei, dar, din păcate, și-au închis ușile și n-au mai fost de găsit. Pe cuvânt, când am văzut situația Simonei m-am regăsit în aceeași… Au închis, probabil au deschis o altă companie cu un alt nume și sănătate! Am mers mai departe Lucian Bute, fost campion mondial de box

Halep solicită daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care activează sub numele de Schinoussa Superfoods. Procesul se va ține la un tribunal din New York, în Manhattan.

Poate cel mai bine sintetizează chiar una dintre legăturile din aceste cazuri, și anume Howard Jacobs. Acesta spune că suplimentele luate de sportivi nici măcar nu ajută. Și atunci se iscă întrebarea: De ce le mai iau aceștia? Pentru a masca altceva?

Când am început să dau în judecată companii de suplimente încă eram sportiv competitiv și luam și eu. M-am oprit pentru că m-am simțit ca un ipocrit. Și nici nu simțeam vreo diferență. E marketing Howard Jacobs, avocat Simona Halep

Important e să ținem numele fizioterapeutei Candice Gohier. Cine știe dacă nu cumva, peste ani, va fi la fel de cunoscut precum cel al lui Angel "Memo" Heredia.

Sigur, e doar o coincidență bizară faptul că și Simona Halep și Lucian Bute, și nu numai ei, au fost acuzati de același lucru, au avut același avocat al apărării, aceeași strategie de apărare - suplimentul contaminat, iar ingredientele erau "Made in China".

"<Coincidență> este cuvântul pe care îl folosim atunci când nu putem vedea pârghiile și scripeții", spunea Emma Bull. Dar, desigur, ea este o scriitoare de science-fiction.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Adaugă comentariu

Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

Cum a apărut femeia care i-a sucit mințile lui Ion Țiriac: "Ce drăguță ești"
Cum a apărut femeia care i-a sucit mințile lui Ion Țiriac: "Ce drăguță ești"
Cum a apărut femeia care i-a sucit mințile lui Ion Țiriac: "Ce drăguță ești"
Monica Niculescu și Gabriela Ruse au câștigat titlul la Hong-Kong, în proba de dublu
Monica Niculescu și Gabriela Ruse au câștigat titlul la Hong-Kong, în proba de dublu
Monica Niculescu și Gabriela Ruse au câștigat titlul la Hong-Kong, în proba de dublu
Simona Halep s-a destăinuit în fața fanilor după eliminarea de la Hong Kong
Simona Halep s-a destăinuit în fața fanilor după eliminarea de la Hong Kong
Simona Halep s-a destăinuit în fața fanilor după eliminarea de la Hong Kong
Simona Halep revine acasă! Primul turneu din România la care va participa după suspendarea pentru dopaj
Simona Halep revine acasă! Primul turneu din România la care va participa după suspendarea pentru dopaj
Simona Halep revine acasă! Primul turneu din România la care va participa după suspendarea pentru dopaj
Americanii au reacționat imediat la eliminarea lui Halep de la Hong Kong: ”Înfrângere brutală”
Americanii au reacționat imediat la eliminarea lui Halep de la Hong Kong: ”Înfrângere brutală”
Americanii au reacționat imediat la eliminarea lui Halep de la Hong Kong: ”Înfrângere brutală”
Anna Blinkova, după victoria împotriva Simonei Halep: "Am jucat cel mai bun meci din carieră"
Anna Blinkova, după victoria împotriva Simonei Halep: "Am jucat cel mai bun meci din carieră"
Anna Blinkova, după victoria împotriva Simonei Halep: "Am jucat cel mai bun meci din carieră"

Cele mai citite

Radu Naum l-a ironizat  pe Louis Munteanu în direct! Ce a putut să spună jurnalistul despre atacantul de la CFR Cluj
Radu Naum l-a ironizat pe Louis Munteanu în direct! Ce a putut să spună jurnalistul despre atacantul de la CFR Cluj
SuperLiga  |  05 Octombrie 2024, 21:52
1.
Radu Naum l-a ironizat pe Louis Munteanu în direct! Ce a putut să spună jurnalistul despre atacantul de la CFR Cluj
Despărțire de ultim moment la FCSB! MM Stoica a făcut anunțul după meciul cu PAOK: ”El va pleca”
Despărțire de ultim moment la FCSB! MM Stoica a făcut anunțul după meciul cu PAOK: ”El va pleca”
SuperLiga  |  04 Octombrie 2024, 21:19
2.
Despărțire de ultim moment la FCSB! MM Stoica a făcut anunțul după meciul cu PAOK: ”El va pleca”
Ce s-a întâmplat în hotelul FCSB-ului după un meci de Europa League: ”Era în fundul gol pe hol și Pintilii îl împingea într-un cărucior”
Ce s-a întâmplat în hotelul FCSB-ului după un meci de Europa League: ”Era în fundul gol pe hol și Pintilii îl împingea într-un cărucior”
Europa League  |  06 Octombrie 2024, 10:07
3.
Ce s-a întâmplat în hotelul FCSB-ului după un meci de Europa League: ”Era în fundul gol pe hol și Pintilii îl împingea într-un cărucior”
Cine e sportiva ce a luat primul aur olimpic la floretă pentru România. Inspirată de Alexandre Dumas
Cine e sportiva ce a luat primul aur olimpic la floretă pentru România. Inspirată de Alexandre Dumas
Cine e sportiva ce a luat primul aur olimpic la floretă pentru România. Inspirată de Alexandre Dumas
Cum influențează grupele de muncă și indicele de corecție recalcularea pensiei? Cât dai impozit?
Cum influențează grupele de muncă și indicele de corecție recalcularea pensiei? Cât dai impozit?
Cum influențează grupele de muncă și indicele de corecție recalcularea pensiei? Cât dai impozit?
De ce nu va funcționa „camera de detenție” în școli? Psiholog: Copiii vor vedea totul ca pe un chiul
De ce nu va funcționa „camera de detenție” în școli? Psiholog: Copiii vor vedea totul ca pe un chiul
De ce nu va funcționa „camera de detenție” în școli? Psiholog: Copiii vor vedea totul ca pe un chiul
Știri de ultimă oră din sport
Cum a comentat Daniel Bîrligea neconvocarea la echipa națională, în ciuda prestațiilor sale bune de la FCSB
Cum a comentat Daniel Bîrligea neconvocarea la echipa națională, în ciuda prestațiilor sale bune de la FCSB
SuperLiga   |  07 Octombrie 2024, 00:05
Cum a comentat Daniel Bîrligea neconvocarea la echipa națională, în ciuda prestațiilor sale bune de la FCSB
Ce fac stranierii români. Goluri importante pentru Maxim și Răzvan Marin. Ianis Hagi, pasă de gol și roșu
Ce fac stranierii români. Goluri importante pentru Maxim și Răzvan Marin. Ianis Hagi, pasă de gol și roșu
Stranieri   |  07 Octombrie 2024, 00:03
Ce fac stranierii români. Goluri importante pentru Maxim și Răzvan Marin. Ianis Hagi, pasă de gol și roșu
Eugen Neagoe, nemulțumit după eșecul cu FCSB: ”Trebuie să muncim mai mult, nu a fost de ajuns”
Eugen Neagoe, nemulțumit după eșecul cu FCSB: ”Trebuie să muncim mai mult, nu a fost de ajuns”
SuperLiga   |  07 Octombrie 2024, 00:02
Eugen Neagoe, nemulțumit după eșecul cu FCSB: ”Trebuie să muncim mai mult, nu a fost de ajuns”
Gigi Becali, nervos și după victorie. Ce jucători vor dispărea din echipă: ”La fotbal nu merge să fiu băiat bun”
Gigi Becali, nervos și după victorie. Ce jucători vor dispărea din echipă: ”La fotbal nu merge să fiu băiat bun”
SuperLiga   |  06 Octombrie 2024, 23:25
Gigi Becali, nervos și după victorie. Ce jucători vor dispărea din echipă: ”La fotbal nu merge să fiu băiat bun”
FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana României întoarce scorul și câștigă cele 3 puncte
FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana României întoarce scorul și câștigă cele 3 puncte
SuperLiga   |  06 Octombrie 2024, 22:55
FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana României întoarce scorul și câștigă cele 3 puncte
Fotbalistul FCSB-ului pus în fund de jucătorul de la Buzău a fost înlocuit de Gigi Becali după doar 29 de minute
Fotbalistul FCSB-ului pus în fund de jucătorul de la Buzău a fost înlocuit de Gigi Becali după doar 29 de minute
SuperLiga   |  06 Octombrie 2024, 22:06
Fotbalistul FCSB-ului pus în fund de jucătorul de la Buzău a fost înlocuit de Gigi Becali după doar 29 de minute
Tavi Popescu, gol superb în FCSB - Gloria Buzău. Cui i-a dedicat reușita
Tavi Popescu, gol superb în FCSB - Gloria Buzău. Cui i-a dedicat reușita
SuperLiga   |  06 Octombrie 2024, 21:55
Tavi Popescu, gol superb în FCSB - Gloria Buzău. Cui i-a dedicat reușita
Gloria Buzău, gol senzațional pe Arena Națională, după doar 4 minute. Apărarea FCSB făcută șah-mat
Gloria Buzău, gol senzațional pe Arena Națională, după doar 4 minute. Apărarea FCSB făcută șah-mat
Fotbal   |  06 Octombrie 2024, 21:43
Gloria Buzău, gol senzațional pe Arena Națională, după doar 4 minute. Apărarea FCSB făcută șah-mat
Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Educației. ”A te dedica formării unor întregi generații este una dintre cele mai frumoase vocații”
Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Educației. ”A te dedica formării unor întregi generații este una dintre cele mai frumoase vocații”
Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Educației. ”A te dedica formării unor întregi generații este una dintre cele mai frumoase vocații”
Nicușor Dan a vorbit despre o posibilă candidatură  la alegerile prezidențiale din 2029. ”Las lucrurile deschise, de principiu îmi doresc încă un mandat la Primărie”
Nicușor Dan a vorbit despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din 2029. ”Las lucrurile deschise, de principiu îmi doresc încă un mandat la Primărie”
Nicușor Dan a vorbit despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din 2029. ”Las lucrurile deschise, de principiu îmi doresc încă un mandat la Primărie”
Marcel Ciolacu, mare fan al fast-food-ului. Ce a mâncat liderul PSD în vizita la Chișinău
Marcel Ciolacu, mare fan al fast-food-ului. Ce a mâncat liderul PSD în vizita la Chișinău
Marcel Ciolacu, mare fan al fast-food-ului. Ce a mâncat liderul PSD în vizita la Chișinău
Cum a comentat Daniel Bîrligea neconvocarea la echipa națională, în ciuda prestațiilor sale bune de la FCSB
SuperLiga   |  00:05
Cum a comentat Daniel Bîrligea neconvocarea la echipa națională, în ciuda prestațiilor sale bune de la FCSB
Ce fac stranierii români. Goluri importante pentru Maxim și Răzvan Marin. Ianis Hagi, pasă de gol și roșu
Stranieri   |  00:03
Ce fac stranierii români. Goluri importante pentru Maxim și Răzvan Marin. Ianis Hagi, pasă de gol și roșu
Eugen Neagoe, nemulțumit după eșecul cu FCSB: ”Trebuie să muncim mai mult, nu a fost de ajuns”
SuperLiga   |  00:02
Eugen Neagoe, nemulțumit după eșecul cu FCSB: ”Trebuie să muncim mai mult, nu a fost de ajuns”
Tavi Popescu, răspuns pentru cei care i-au criticat schimbarea de look: ”Nu cred că nu mai știu să joc fotbal”
SuperLiga   |  23:52
Tavi Popescu, răspuns pentru cei care i-au criticat schimbarea de look: ”Nu cred că nu mai știu să joc fotbal”
Ianis Hagi, revenire plină de evenimente la Rangers. Pasă de gol și cartonaș roșu în 33 de minute jucate
Fotbal Internațional   |  23:51
Ianis Hagi, revenire plină de evenimente la Rangers. Pasă de gol și cartonaș roșu în 33 de minute jucate
Ce nebunie: 3 penalty-uri ratate în Fiorentina - AC Milan. Cât s-a terminat meciul
Serie A   |  23:48
Ce nebunie: 3 penalty-uri ratate în Fiorentina - AC Milan. Cât s-a terminat meciul
Gigi Becali, nervos și după victorie. Ce jucători vor dispărea din echipă: ”La fotbal nu merge să fiu băiat bun”
SuperLiga   |  23:25
Gigi Becali, nervos și după victorie. Ce jucători vor dispărea din echipă: ”La fotbal nu merge să fiu băiat bun”
Câți spectatori au fost la FCSB - Gloria Buzău, primul meci după succesul cu PAOK
SuperLiga   |  23:04
Câți spectatori au fost la FCSB - Gloria Buzău, primul meci după succesul cu PAOK
Rezultate / Clasamente