Note și anecdote, cu Adrian Florea. Aici Cluj-Napoca, ora exactă! CFR și U sunt performerele rundei cu numărul 8, dar 10-le a intrat în posesia altcuiva + Cum scriau corifeii presei cronicile în funcție de calitatea ciorbei de văcuță

Clujul și Galațiul exultă, Kovacs a stricat derby-ul din Bănie Galerie foto(16) Galerie foto (16 fotografii): Note și anecdote, cu Adrian Florea. Aici Cluj-Napoca, ora exactă! CFR și U sunt performerele rundei cu numărul 8, dar 10-le a intrat în posesia altcuiva + Cum scriau corifeii presei cronicile în funcție de calitatea ciorbei de văcuță
Foto: Fotomontaj Narcis Frunzaru  |   Clujul și Galațiul exultă, Kovacs a stricat derby-ul din Bănie

Adrian Florea   |   Publicat: 03.09.2024 15:37   |  Actualizat: 03.09.2024 15:37

Îi tare fain la Cluj! Mai ales în etapa a 8-a a fost extraordinar să ții cu U sau cu CFR. "Șepcile" s-au detașat în fruntea clasamentului, în vreme ce "feroviarii" au uitat, măcar pentru o zi, amărăciunea pricinuită de eliminarea din Europa, după 3-0 la Farul. Însă cel mai mare calificativ merge de astă dată în tribune. La propriu.

Nota 10: Publicul din Craiova și cel din Cluj. Pentru că au stabilit noile recorduri de asistență ale stagiunii

Runda din weekend-ul trecut a programat două derby-uri, U Craiova - Rapid 1-1 și U Cluj - Dinamo 1-0. Deși calitatea fotbalului prestat de cele patru formații n-a fost întotdeauna la înălțime, cele două partide au fost potențate spectacular de atmosfera superbă în care s-au disputat.

Iar asta s-a întâmplat datorită spectatorilor, care au luat cu asalt cele două stadioane. De altfel, în Bănie și pe Cluj Arena s-au înregistrat cele mai mari asistențe din sezonul actual. Un sezon dominat clar de suporterii olteni, de cei clujeni și de cei rapidiști.

Ultrașii clujeni au pus în scenă un spectacol total la partida cu Dinamo

În ciuda faptului că FCSB este unica echipă care a făcut performanță pe continent, fanii roș-albaștrilor nu par atrași prea tare de meciurile favoriților din Liga 1. În top 20 al asistențelor de până acum, FCSB a intrat o singură dată, la jocul cu Universitatea clujeană!

Top 5 partide cu cei mai mulți spectatori
1. U Craiova - Rapid 1-1, 19.940
2. U Cluj - Dinamo 1-0, 18.067
3. CFR - U Cluj 2-3, 12.500
4. Rapid - CFR Cluj 2-2, 12.400
5. Rapid - Dinamo 1-1, 12.378

Parcă și meciurile-s mai frumoase când se dispută cu tribune pline

Nota 9: CFR Cluj. Pentru că a "uitat" rapid rușinea din Cipru și i-a dat rușinică Farului

Eliminarea din Conference League, la capătul unei prestații jenante în Cipru, a băgat Gruia în bernă și a redeschis discuțiile despre rostul investițiilor masive într-o echipă care nu mai performează nici în țară, nici în străinătate.

Cu toată atmosfera negativă și în ciuda valului de critici ale presei și ale suporterilor, Deac, Djokovic și ceilalți elevi ai lui Petrescu s-au mobizilizat extraordinar în partida de la Ovidiu și s-au impus la scos de neprezentare. E și asta o dovadă de caracter!

La aproape 39 de ani, Deac le-a dat o lecție mult mai tinerilor adversari

10 victorii
are Dan Petrescu în duelurile directe cu Gică Hagi. "Regele" a câștigat de 6 ori, iar 3 meciuri s-au încheiat remiză

Nota 8: U Cluj. Pentru că începe să devină echipă mare, câștigând și când joacă mai prost decât adversara

La 1-0 cu Dinamo, U a avut toți parametrii împotrivă: 6-12 șuturi la poartă, 2-3 șuturi cadrate, 5-6 la cornere, 0-1 la bare. Și atunci, cum a fost posibilă victoria?

Evident, cu o mare doză de noroc. Dar și cu o cantitate suficientă de inteligență tactică.

Atunci când a decis să meargă pe mână multor "pensionari", Sabău și-a asumat anumite riscuri. Până acum, avantajele aduse de experiența uriașă a lui Nistor, Chipciu, Cristea, Bic, Rață & Co. par să fie mai multe decât primejdiile.

Selmani a fost marcat strict de Cristea și n-a mai fost decisiv ca-n alte dăți

A fost un meci greu. Dinamoviștii au început foarte bine întrucât cumva ei sunt obișnuiți cu mlaștina aia de pe "Arcul de Triumf". Era de așteptat să cadă după minutul 60 Alex Chipciu, căpitan U Cluj
450 de meciuri
a strâns Dan Nistor (36 de ani) în primul eșalon, unde a debutat pe 23 iulie 2010, în Pandurii - Urziceni 0-0. În Liga 1 el a jucat pentru Pandurii, Dinamo, CFR Cluj, U Craiova și U Cluj

Nota 7: Alex Pop. Pentru că e prototipul atacantului modern, nu se mulțumește doar să înscrie

În 67 de minute, cât s-a aflat pe gazon în partida cu Sepsi (2-0), golgheterul Oțelului din stagiunea trecută a făcut de toate.

A marcat cele două goluri ale dunărenilor, a driblat (două driblinguri reușite din două încercări), a câștigat patru dueluri din cinci, a recuperat mingi importante și a căutat în permanență jocul.

Denis Ciobotariu a avut viață grea cu Alex Pop

După șase etape de secetă, a fost răspunsul perfect pe care Alex l-a dat celor care îi puneau la îndoială calitățile.

Idolul copilăriei a fost Messi, acum nu mai am modele. Visez să câștig trofee și să joc în străinătate Alex Pop, atacanț Oțelul

Nota 6: Dmytro Pospielov. Pentru că s-a transformat în fundașul-golgheter al SuperLigii, la 33 de ani

Sezonul trecut, în 28 de meciuri de "B", fundașul ucrainean n-a înscris nici măcar o dată. Acum, în 8 partide de SuperLigă, Dmytro are nu mai puțin de 4 goluri și o pasă decisivă!

La 2-1 cu Buzăul, Pospielov (33 de ani luna viitoare) nu doar că a marcat, în prelungirile ambelor reprize, dar a avut o prestație generală excelentă. A respins balonul în 9 situații complicate, a pierdut un singur duel din șase cu adversarii și a comis doar un fault în cele peste 100 de minute cât s-a aflat pe gazon.

Deși fundaș central, Pospielov este specialistul Unirii în executarea loviturilor de la 11 metri, întrucât are o tehnică de lovire a mingii excelentă

Mă bucur mult pentru Dmytro, e un fotbalist de mare calitate. Așa cum, de altfel, sunt mulți din lotul nostru. Suntem mulțumiți de câte puncte am făcut în primele 8 partide, nu uitați că acum trei luni eram în Liga a 2-a Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia

Nota 5: Costel Gâlcă. Pentru că intră în pană de idei exact când Universitatea are mai mare nevoie de el

SuperLiga are multe necunoscute, iar una dintre cele mai mari e antrenorul Gâlcă. Acum te face să-l îndrăgești, după numai câteva zile te întrebi dacă nu cumva e o mare țeapă.

Doar în ultimele două runde - cu Dinamo (1-2), când a avut doi oameni în plus pe teren, și cu Rapid (1-1), când giuleștenii erau la pământ fizic încă de la începutul reprizei secunde -, ideile ofensive ale lui Costel au fost egale cu mulțimea vidă, astfel că oltenii n-au găsit să soluția să câștige mai mult de un punct.

Gâlcă și echipa lui au irosit multe puncte importante în acest debut de campionat

Dacă mai adăugăm și agonizantul 0-0 cu Petrolul, tot acasă, când n-a avut șut pe poarta unor ploieșteni extrem de apatici!, avem deja trei partide din care Universitatea trebuia să scoată infinit mai mult. Când toate marile rivale acuză probleme, ar fi fost ocazia ideală pentru alb-albaștri să evadeze în fruntea plutonului. N-au făcut-o, iar când se va trage linie vor regreta amarnic oportunitățile irosite.

Sunt negru de supărare că am scos doar un punct din meciurile cu Dinamo și Rapid! Nu știu ce n-a mers, întrebați-i pe Gâlcă, pe Cârțu, ei se pricep Mihai Rotaru, finanțator U Craiova

Nota 4: George Găman. Pentru că a părut să nu fi uitat criticile vehemente ale lui MM Stoica de vara trecută

O partidă nu foarte grea, în teorie, e vorba despre FCSB - UTA 2-0, a fost complicată inutil de Găman, care s-a făcut de râs în mai multe faze. Cel mai grav este că nu l-a eliminat pe Alhassan în minutul 70, când mijlocașul gazdelor l-a călcat în mod voluntar și violent pe gleznă pe Kadiri.

Opt minute mai târziu, Tsouka este și el iertat de un "roșu", după o ținere din spate la Miculescu. Fundașul care joacă la naționala statului Congo era deja avertizat la acel moment al jocului și n-a primit al doilea "galben" care se impunea.

Dar cele mai năstrușnice decizii le-a luat arbitrul din Craiova la simulările lui Octavian Popescu (minutele 11 și 23). Mai ales la prima, care este de-o penibilitate extremă, Găman trece cu vederea plonjonul lui Tavi, deși se afla extrem de bine plasat.

Găman l-a tratat cu prea multă indulgență pe Tavi Popescu

Interesant e că George nu mai arbitrase FCSB-ul din vara anului trecut. Când, ce să vezi?, a condus tot un duel al roș-albaștrilor cu UTA, desfășurat atunci la Arad și câștigat de "Bătrâna Doamnă" cu 2-1. La finalul acelui meci, Mihai Stoica l-a desființat pe Găman, imputându-i eliminările lui Pantea și Coman, plus penalty-ul din care UTA a egalat.

10 cartonașe galbene
arătase Găman în primele două partide "fluierate" de el în acest campionat, Dinamo - Petrolul 4-1 și Poli Iași - Rapid 1-2. La FCSB - UTA 2-0 a dat numai două "galbene"

Nota 3: Gică Hagi & Farul. Pentru că au fost "călcați" de trenul clujean, fără să fi șutat măcar o dată pe poartă

Ce context mai favorabil putea exista pentru Hagi și Farul să învingă CFR-ul? Poate doar să fi jucat ardelenii în 7!

Ei bine, deși toate păreau să încline în favoarea constănțenilor, campioana din 2023 a evoluat lamentabil și a terminat partida cu 0 (zero) șuturi cadrate!

Din ciudățeniile fotbalului: după ce a fost făcut "avion" de Kamara, Mihai Popescu a fost achiziționat de FCSB

E deja al treilea eșec pe teren propriu în această ediție, toate fără gol marcat, după un dublu 0-1 cu Unirea Slobozia și FC Botoșani!

Nu poate fi nimic mulțumitor. Defensiv s-a alergat, ofensiv am produs prea puțin, am fost previzibili, cu piciorul înghețat. Vin eu să joc, în condițiile astea Gică Hagi, antrenor Farul

Nota 2: Istvan Kovacs. Pentru că n-a nimerit nicio decizie majoră în Craiova - Rapid 1-1

Seară de sâmbătă total neinspirată pentru Kovacs, care și-a început festivalul gafelor în minutul 12. Atunci, Koljic îi fărâmă glezna portarului Siegrist și scapă doar cu avertisment!

În minutul 31, o altă decizie prin care avantajează formația gazdă. Săpunaru pune o mână pe spatele lui Koljic, iar atacantul care trebuia să fie deja la dușuri se prăbușește de parcă l-ar fi împușcat cineva. Penalty acordat cu mare lejeritate, din care alb-albaștrii au egalat, 1-1.

În minutul 45+1, Istvan acordă lovitură de la 11 metri în favoarea Rapidului, dar are noroc cu VAR-ul, care-i demonstrează că Pașcanu l-a faultat atac în pe același Koljic, nu invers.

Majoritatea gafelor comise de Kovacs au fost împotriva alb-vișiniilor

În minutul 47, Mitriță este "mângâiat" de Pașcanu în careu exact în stilul Săpunaru - Koljic. De astă dată, Kovacs nu mai fluieră penalty, dar nici nu-i arată cartonașul galben olteanului pentru simulare.

În minutul 53, Baiaram îl calcă pe Petrila într-o fază la centrul terenului, chiar sub ochii arbitrului, și primește numai avertisment!

Istvan Kovacs are bolovani grei în spate. Acasă are multe obligații și-l fac să presteze un arbitraj mocirlos. La fel precum Colțescu, Kovacs e un terorist al arbitrajului! Adrian Porumboiu, ex-arbitru FIFA, în februarie 2024

Nota 1: Poli Iași. Pentru că a jucat și a pierdut la Sibiu de o asemenea manieră, încât a alimentat suspiciunile

După ce bați FCSB-ul în Ghencea (1-0) și pierzi nemeritat contra Rapidului (1-2), o partidă cu Hermannstadt n-ar trebui să-ți provoace foarte mari bătăi de cap. Asta în teorie, însă în fotbalul nostru uneori teoria n-are nicio legătură cu practica.

Iar practica ne-a arătat o Politehnica absolut catastrofală la Sibiu (2-6). În special în defensivă, erorile au fost atât de mari și de dese, încât răutăcioșii și-au amintit cum au câștigat ieșenii în primăvară pe terenul trupei lui Măldărășanu, salvându-se de la retrogradare. Și au sugerat că sâmbătă s-a achitat nota de plată.

Chițu și ceilalți elevi ai lui Măldărășanu s-au distrat cu apărarea zdrențuită a Politehnicii

Habar n-am dacă a fost așa, nu-mi place să plec urechea la bârfele peluzelor. Dar dacă n-a fost nimic și asta e valoarea lui Samayoa și compania, Poli o are grea de tot sezonul ăsta!

Băieții nu au avut atitudine, au venit aici ca turiști. Nu au nicio scuză. Eu, ca lider, trebuie să iau atitudine. Măi, băieți, ce vreți de la viața voastră? Cui nu-i place aici n-are decât să-și caute echipă! Tony da Silva, antrenor Poli Iași

Episodul retro: Amintiri din copilăria presei postdecembriste

"Bine, mă, ziaristu' lu' pește, tu le știi pe toate, tu îi critici pe toți! Pe jucători, pe antrenori, pe patroni. Dar voi, presarii, sunteți fără de pată?!". Cam așa sună o parte dintre reproșurile pe care cititorii, din online și nu numai, le aduc gazetarilor. Sigur, n-am scris și invectivele cu care suntem gratulați, că asta face parte din riscurile meseriei și n-are rost să ne plângem de milă.

Ei bine, nu, nu suntem fără de pată. E adevărat că unii dintre noi sunt mai dalmațieni, așa, iar alții au doar câteva urme sulfuroase pe cariera lor. Contează și când te-ai apucat de meseria asta, adică dacă ai prins "haiduciile" din anii '90, contează și cum ai fost educat. De familie și de șefii pe care i-ai avut la ziarele/televiziunile/site-urile la care ai lucrat.

Povestea de azi nu e chiar o poveste. E o întâmplare cât se poate de reală, la care subsemnatul a asistat în perioada de debut în această profesie.

Când ziariștii făceau și ei parte din Cooperativă

Acțiunea se petrece în urmă cu vreo 30 de ani, în Bacău. Formația locală, botezată Selena de patronul Dumitru Sechelariu, urma să aibă un meci dificil pe teren propriu. Numele adversarei nici nu contează, important e faptul că nu era vreo reciprocitate.

O garnitură a echipei din Bacău, de când purta numele Selena

Ca de fiecare dată în acei ani, înaintea unei asemenea partide de gradul zero, clubul organizator era foarte atent cu jurnaliștii care veneau din Capitală. Și veneau, nu glumă! Că internet nu exista, la tv se transmiteau un joc sau cel mult două pe etapă, deci dacă voiai informații trebuia să fii prezent la fața locului.

Așadar, "domnii ziariști" erau tratați aproape la fel de bine ca arbitrii și observatorii. Erau invitați la masă, se ciocneau câteva pahare cu vin și înainte, uneori și după meciuri, se mai punea și la pachet ceva hrană rece, "să fie pentru drum, că Bucureștiul e departe".

Pentru trimișii cotidianelor de sport, ale căror verdicte cântăreau mult mai mult decât cronicile celor de la "Ziua", "Ora" sau "Evenimentul zilei", tratamentul era preferențial. Uneori primeau și bilete de tren să se întoarcă acasă, alteori atențiile erau de-a dreptul indecente.

Sigur, asta nu se petrecea peste tot. Existau multe alte locuri în care gazdele nu-ți dădeau niciun pahar cu apă. Însă cei din fruntea Selenei nu erau numai oameni de fotbal, ci și de omenie.

Partida despre vorbim s-a disputat într-o rundă intermediară, la mijloc de săptămână. Într-o miercuri, dacă nu mă înșel.

Sechelariu s-a prăpădit la nici 55 de ani, din cauza unui cancer pulmonar. Fuma și patru pachete de țigări pe zi

"De pui m-am săturat, porcul cade greu la ora asta"

Cum nocturnă aveau foarte puține stadioane pe atunci, jocurile erau programate la prânz sau după-amiaza, în funcție de anotimp. Ca să nu riște să n-ajungă la timp, reprezentanții presei își făceau apariția cu o zi înainte, astfel că la respectiva confruntare au "aterizat" în urbea lui "Seche" de marți.

Seara, obișnuitul "colazione". Cu felul întâi, felul doi și toate felurile de băuturi pe care vi le puteți imagina.

V-am spus, a doua zi urma un duel pe viață și pe moarte, arbitrii fuseseră și ei "frăgeziți", așadar amfitrionii nu voiau să riște nimic. Toată lumea trebuia să laude așteptata victorie a Selenei și arbitrajul impecabil prestat de brigada în negru.

Când chindia nici nu începuse cu adevărat, unul dintre participanți își spune oful: "Am înțeles că n-aveți ciorbă decât cu carne de pui sau cu carne de porc. De pui m-am săturat, iar aia de porc e <grea>, nu pot mânca la ora asta! Vreau o ciorbă de văcuță".

Dacă plângerea ar fi fost făcută de vreunul dintre tinerii gazetari, probabil că ea ar fi fost tratată ca o glumă de șefii clubului, prezenți și ei la masă. Însă nemulțumirea a fost strigată de unul din vechea generație, chiar foarte veche. Aia care prinsese și vremurile de dinainte de '89. Vremuri în care opinia lui conta mai mult decât ce scria observatorul în foaia de joc!

La o secundă după ce l-a auzit pe veteranul ziarist că ar dori o ciorbiță cu carne de vită, pe "organizatorul de competiții" al gazdelor l-au trecut toate apele. Nu voia să-l supere pe cel care a doua zi tăia și spânzura prin slovele lui, dar nici nu avea de unde scoate văcuța la ora aia.

Ospătărița salvatoare

Pe un ton mieros, a început să-l implore pe jurnalist: "Domnu', e 9:00 seara, de unde să facem rost acum de ciorbă de văcuță?! Vă promitem însă că mâine o să aveți cea mai bună...".

N-a apucat să-și termine fraza, că partenerul de dialog l-a întrerupt, s-a încruntat brusc și a mai spus doar atât: "Bine...".

Acest "bine..." vă dați seama că putea însemna orice. La fel de repede a priceput și omul nostru că nu e de glumă cu presa, totul se putea nărui din cauza unei nenorocite de ciorbițe. Așa că a trimis o ospătăriță prin tot Bacăul să caute văcuța salvatoare. Pe care a și găsit-o destul de repede, după care chermeza a continuat, până după miezul nopții.

A doua zi, meciul. Așa cum bănuiam toți, arbitrii și-au dorit mai mult victoria Selenei, astfel că vreo 15.000 de spectatori și vreo 15 presari au plecat fericiți de la arenă.

În vremurile bune ale fotbalului băcăuan, tribunele Municipalului "gemeau" de lume

Fiind miercuri, cronicile trebuia să fie transmise imediat. Cum laptop pe atunci probabil că avea doar Steve Jobs, toată lumea apela la un telefon fix, la care se dictau filmul meciului, precum și notele pentru fotbaliști și pentru arbitri.

Și unde puteai găsi un telefon fix cât mai rapid? Evident că la stadion.

Exista, totuși, o problemă. Una mică, însă destul de mare. Prin preajma celui care își transmitea cronica și notele își făceau de treabă unul sau mai mulți oameni din conducerea clubului gazdă.

"Haideți, domnu' ziarist, așa slab a jucat?!"

Cum naiba să-i dai notă mică, de exemplu, atacantului central al Selenei, care irosise câteva ocazii monumentale?! Adică tu puteai să-i dai, numai că imediat o voce din spate te întreba: "Vi se pare că atât de slab a jucat?!". Sigur, nu-ți spunea cu cât să-l notezi, dar dacă cu o seară înainte ți-a plăcut ciorbița era dificil să-i dai 4, nu?

Și a venit și rândul veteranului să intre în pielea profesorului și să ofere calificative partidei și "cavalerilor" care arbitraseră într-o singură direcție. Noi, cei mai tineri, stăteam pe lângă el nu ca să-l corectăm, ci să aflăm cum vede fotbalul un corifeu cu zeci de ani de experiență în spate.

Cumva neașteptat, notele lui erau mici și foarte mici pentru băcăuani. Nici pe "central" nu l-a iertat! "Uite, mă, că nea e om corect. Nu contează ce a fost astă noapte, el scrie adevărul", ne ziceam între noi.

Avertizat că fanul ciorbei de văcuță îi încondeiază pe jucătorii Selenei și pe arbitri, "organizatorul de competiții" își face apariția într-un suflet. Urmează un dialog desprins din schițele lui Caragiale.

"Hadeți, domnu'... Ce s-a întâmplat de dați asemenea note?!". "Nimic. Doar că v-am avertizat de aseară". "Păi, până la urmă v-am dat tot ce ați dorit... Sau n-a fost bună ciorba?". "Ciorba ca ciorba, destul de gustoasă, dar carnea n-a fost fiartă foarte bine. A rămas tare, ațoasă, cred că de la ea m-a durut stomacul toată noaptea!".

Bacăul nu mai are echipă în primele două divizii, iar arena din localitate a ajuns o ruină

"Nu cred că m-ați auzit bine, reiau..."

În fața unui asemenea argument, toată pledoaria oficialului moldovean s-a spulberat. Broboanele de sudoare au apărut iar pe chipul lui, deși afară nu erau mai mult de 20 de grade. Cum îi va explica lui Sechelariu că un ziarist a înfierat arbitrajul din cauza unei blestemate de bucăți de carne, nefiartă suficient?!

Disperat, și-a chemat un superior, apoi superiorul și corifeul s-au retras într-un separeu. După vreo cinci minute, cei doi au reapărut cu zâmbete largi pe fețe.

Gazetarul pune mâna pe telefon și începe să dicteze din nou notele. "Deci nu cred că m-ați auzit bine, legătura n-a fost foarte bună... Reiau. Arbitrul? Șapte! Da, da, șapte! A avut ceva scăpări, dar în general s-a achitat bine de sarcini, partida a fost foarte disputată... Da, și echipa gazdă a prestat un joc excelent... Portarul? Șapte... Fundașul dreapta? Opt...".


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Adaugă comentariu

Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.

Motivul neașteptat pentru care Sepsi nu a putut să numească un nou antrenor. Condiția pusă celor care aspiră la banca tehnică a covăsnenilor
Motivul neașteptat pentru care Sepsi nu a putut să numească un nou antrenor. Condiția pusă celor care aspiră la banca tehnică a covăsnenilor
Motivul neașteptat pentru care Sepsi nu a putut să numească un nou antrenor. Condiția pusă celor care aspiră la banca tehnică a covăsnenilor
Ore decisive pentru transferul lui Alexandru Cicâldău. Cine este în pole position pentru aducerea mijlocașului
Ore decisive pentru transferul lui Alexandru Cicâldău. Cine este în pole position pentru aducerea mijlocașului
Ore decisive pentru transferul lui Alexandru Cicâldău. Cine este în pole position pentru aducerea mijlocașului
Cosmin Moți îl vrea pe jucătorul dat afară de FCSB după doar 8 meciuri
Cosmin Moți îl vrea pe jucătorul dat afară de FCSB după doar 8 meciuri
Cosmin Moți îl vrea pe jucătorul dat afară de FCSB după doar 8 meciuri
Transfer de titlu la Universitatea Craiova! Atacantul de 900.000 de euro semnează
Transfer de titlu la Universitatea Craiova! Atacantul de 900.000 de euro semnează
Transfer de titlu la Universitatea Craiova! Atacantul de 900.000 de euro semnează
Adio, Rapid! Favoritul lui Dan Șucu este OUT: "Calități incredibile, jucător de rasă"
Adio, Rapid! Favoritul lui Dan Șucu este OUT: "Calități incredibile, jucător de rasă"
Adio, Rapid! Favoritul lui Dan Șucu este OUT: "Calități incredibile, jucător de rasă"
E gata! Aaron Boupendza, dorit de Rapid, și-a decis viitorul
E gata! Aaron Boupendza, dorit de Rapid, și-a decis viitorul
E gata! Aaron Boupendza, dorit de Rapid, și-a decis viitorul

Cele mai citite

Câte ore doarme pe noapte Ion Țiriac: ”Nu fac nimic, din păcate”
Câte ore doarme pe noapte Ion Țiriac: ”Nu fac nimic, din păcate”
Tenis  |  07 Septembrie 2024, 14:36
1.
Câte ore doarme pe noapte Ion Țiriac: ”Nu fac nimic, din păcate”
Ce au putut să afișeze kosovarii la meciul cu România. Presa din Serbia este scandalizată: ”Așteptăm răspunsul UEFA”
Ce au putut să afișeze kosovarii la meciul cu România. Presa din Serbia este scandalizată: ”Așteptăm răspunsul UEFA”
Echipa Națională  |  07 Septembrie 2024, 09:13
2.
Ce au putut să afișeze kosovarii la meciul cu România. Presa din Serbia este scandalizată: ”Așteptăm răspunsul UEFA”
"De ce ne-ați fluierat imnul, domnilor kosovari? Că n-a fost Babasha la Coldplay!". Andrei Ciobanu amendează atitudinea spectatorilor de la Priștina
"De ce ne-ați fluierat imnul, domnilor kosovari? Că n-a fost Babasha la Coldplay!". Andrei Ciobanu amendează atitudinea spectatorilor de la Priștina
Editorialisti  |  06 Septembrie 2024, 23:43
3.
"De ce ne-ați fluierat imnul, domnilor kosovari? Că n-a fost Babasha la Coldplay!". Andrei Ciobanu amendează atitudinea spectatorilor de la Priștina
Știri de ultimă oră din sport
Dorința lui Hagi a devenit realitate. Florin Răducioiu și-a amintit de momentul în care ”Regele” a strigat ”Merităm să ne faceţi statuie!”
Dorința lui Hagi a devenit realitate. Florin Răducioiu și-a amintit de momentul în care ”Regele” a strigat ”Merităm să ne faceţi statuie!”
Echipa Națională   |  08 Septembrie 2024, 21:26
Dorința lui Hagi a devenit realitate. Florin Răducioiu și-a amintit de momentul în care ”Regele” a strigat ”Merităm să ne faceţi statuie!”
Rapid, victorie importantă cu Buducnost, la debutul în noul sezon de Champions League
Rapid, victorie importantă cu Buducnost, la debutul în noul sezon de Champions League
Handbal   |  08 Septembrie 2024, 19:53
Rapid, victorie importantă cu Buducnost, la debutul în noul sezon de Champions League
Cosmin Moți îl vrea pe jucătorul dat afară de FCSB după doar 8 meciuri
Cosmin Moți îl vrea pe jucătorul dat afară de FCSB după doar 8 meciuri
SuperLiga   |  08 Septembrie 2024, 19:42
Cosmin Moți îl vrea pe jucătorul dat afară de FCSB după doar 8 meciuri
Transfer de titlu la Universitatea Craiova! Atacantul de 900.000 de euro semnează
Transfer de titlu la Universitatea Craiova! Atacantul de 900.000 de euro semnează
SuperLiga   |  08 Septembrie 2024, 19:16
Transfer de titlu la Universitatea Craiova! Atacantul de 900.000 de euro semnează
Cine transmite la TV meciul dintre România și Lituania, din Liga Națiunilor
Cine transmite la TV meciul dintre România și Lituania, din Liga Națiunilor
Echipa Națională   |  08 Septembrie 2024, 18:37
Cine transmite la TV meciul dintre România și Lituania, din Liga Națiunilor
Sub ochii șefilor. Cine a fost să vadă naționala la ultima repetiție înainte de meciul cu Lituania
video Sub ochii șefilor. Cine a fost să vadă naționala la ultima repetiție înainte de meciul cu Lituania
Echipa Națională   |  08 Septembrie 2024, 18:22
Sub ochii șefilor. Cine a fost să vadă naționala la ultima repetiție înainte de meciul cu Lituania
Adio, Rapid! Favoritul lui Dan Șucu este OUT: "Calități incredibile, jucător de rasă"
Adio, Rapid! Favoritul lui Dan Șucu este OUT: "Calități incredibile, jucător de rasă"
SuperLiga   |  08 Septembrie 2024, 18:19
Adio, Rapid! Favoritul lui Dan Șucu este OUT: "Calități incredibile, jucător de rasă"
Marc Marquez, victorie în San Marino! Clasament strâns în MotoGP
Marc Marquez, victorie în San Marino! Clasament strâns în MotoGP
Moto   |  08 Septembrie 2024, 17:48
Marc Marquez, victorie în San Marino! Clasament strâns în MotoGP
Cornel Dinu a ajuns în spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă legenda fotbalului românesc
Cornel Dinu a ajuns în spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă legenda fotbalului românesc
Cornel Dinu a ajuns în spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă legenda fotbalului românesc
Ionel Ganea a gafat-o din nou! Fostul atacant al naționalei, acuzat că și-a bătut vecinii
Ionel Ganea a gafat-o din nou! Fostul atacant al naționalei, acuzat că și-a bătut vecinii
Ionel Ganea a gafat-o din nou! Fostul atacant al naționalei, acuzat că și-a bătut vecinii
Tradiții și obiceiuri de Sfânta Maria Mică. Ce nu ar trebui să faci pe 8 septembrie
Tradiții și obiceiuri de Sfânta Maria Mică. Ce nu ar trebui să faci pe 8 septembrie
Tradiții și obiceiuri de Sfânta Maria Mică. Ce nu ar trebui să faci pe 8 septembrie
Fotbalistul care a ratat transferul la FCSB ar putea să fie adversarul campioanei României
SuperLiga   |  21:49
Fotbalistul care a ratat transferul la FCSB ar putea să fie adversarul campioanei României
Dorința lui Hagi a devenit realitate. Florin Răducioiu și-a amintit de momentul în care ”Regele” a strigat ”Merităm să ne...
Echipa Națională   |  21:26
Dorința lui Hagi a devenit realitate. Florin Răducioiu și-a amintit de momentul în care ”Regele” a strigat ”Merităm să ne faceţi statuie!”
OFICIAL | Rapid a anunțat transferul lui Dina Grameni de la Farul! Ce număr va purta în Giulești
SuperLiga   |  21:24
OFICIAL | Rapid a anunțat transferul lui Dina Grameni de la Farul! Ce număr va purta în Giulești
Motivul neașteptat pentru care Sepsi nu a putut să numească un nou antrenor. Condiția pusă celor care aspiră la banca tehnică...
SuperLiga   |  21:17
Motivul neașteptat pentru care Sepsi nu a putut să numească un nou antrenor. Condiția pusă celor care aspiră la banca tehnică a covăsnenilor
Ore decisive pentru transferul lui Alexandru Cicâldău. Cine este în pole position pentru aducerea mijlocașului
SuperLiga   |  20:35
Ore decisive pentru transferul lui Alexandru Cicâldău. Cine este în pole position pentru aducerea mijlocașului
După România, potopul! Decizie radicală luată de Kosovo în urma eșecului împotriva "tricolorilor"
Echipa Națională   |  20:10
După România, potopul! Decizie radicală luată de Kosovo în urma eșecului împotriva "tricolorilor"
Rapid, victorie importantă cu Buducnost, la debutul în noul sezon de Champions League
Handbal   |  19:53
Rapid, victorie importantă cu Buducnost, la debutul în noul sezon de Champions League
Cosmin Moți îl vrea pe jucătorul dat afară de FCSB după doar 8 meciuri
SuperLiga   |  19:42
Cosmin Moți îl vrea pe jucătorul dat afară de FCSB după doar 8 meciuri
Rezultate / Clasamente